WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:nie popatrzyłam w sklepie
jestem ciekawa czy kupić proszek czy kapsułki, co się bardziej opłaca -
nick nieaktualnyno ale wiesz, my mamy inną skórę niż taki noworodek
dla mnie najważniejsze żeby ładnie pachniało i nie było sztywne po praniu
a używam kapsułek z biedronki i do tego jakiś płyn zwykle z niemieckiej chemii, a kieruję się głównie zapachem... dla bobasa wolę coś wypróbowanego i nieuczulającego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, gdzie kupujecie przewijaki pasujące na łóżeczko?
Czy nakładki materiałowe te usztywniane mają takie nóżki od spodu, że można założyć na łóżeczko? Nie trzeba specjalnej drewnianej nakładki?
Rozłożyliśmy łóżeczka, strasznie dużo miejsca zajmują i nie wiem czy komodę z przewijakiem damy radę wstawić
Łóżeczko jedno ok, drugie w gorszym stanie niestety, brakuje zawleczek do śrub, podrapane i wyłamany jeden szczebelek wyjmowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 17:54
alinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Bobini użyłam raz z braku loveli. I jednak wróciłam do loveli. Ale trzeba próbować co się komu sprawdza
A marchewki nie dopierze sięmam mydełko odplamiajace. Odplamiacz lovela ale na marchewkę zapas domowych pieluch tetrowych
-
nick nieaktualnypirelka, ja zamówiłam na allegro z ceba baby po ok 35 zł, ale uważaj z tymi kołkami co niby blokują przewijak, żeby nie spadł... mąż musiał wykręcać i montować na nowo, bo ok 1 cm źle było wymierzone
http://iv.pl/images/66913630457091374363.jpgpirelka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LRF
Lovela płyn kupowałam w zapasie za 9 zł w biedronce stąd jeszcze mam 5 całych butli. Tylko do płukania bez promocji a odplamiacz rzadziej spotykany
Sophia
O sroce słyszałam juz 2 lata temu i tak kierowałam się własnym zdaniem. A najlepsze dla mnie były opinie bliskich koleżanek. Dlatego nie zmieniam czegoś co się sprawdziło (choć są lepsze skladnikowo produkty ). -
nick nieaktualny