WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a to nasz nowy przewijak, biało szara posciel do kołyski oraz po prawej posciel do łózeczka+organizer
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2beec10cb4a1.jpgmartta, Pysiaczek89, żabka04, Lusia8998, AJrin, marta258, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:kamcia, zobaczymy co powie moja gin, chcę widzieć jej minę
bo na ostatniej wizycie zapewniała mnie że bez komplikacji urodzę na turalnie
te miny sa najlepsze i najbardziej oczekiwane
a u nas papierek najwazniejszy- a ty masz az 2 -
nick nieaktualny
-
lrf
ja blizny niczym nie smarowałam i od poczatku dobrze się goiło i teraz ładnie wygląda
jesli codzi o sama bliznę (nie rane) jestem "specem ' w wypróbowywaniu róznych specyfików , nic dla siebie (ale inna blizna) nie znalazlam
jest taki żel nakladany przy szyciu po cc z kwasem hialuronowym, ktory niby działa przeciw zrostom wewnatrz...chcvialam was pytać w pore o zdanie na jego temat...za pierwszym razem nie uzyłam,ordynator juz po wspomnial, ze coś takiego jest, a teraz wiem co to i w tej kwestii nie wiem, czy warto ? macie jakies zdanie? opinie wsród znajomych /rodziny? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyojj, to na pewno
u mnie po wycięciu wyrostka było ciężko, boję się powtórki z rozrywki po tym jak wymiotowałam na prawo i lewo i ciężko się było ruszać, a tu trzeba będzie dzieckiem się zająć, obawiam się też problemów z laktacją czy pokarm pojawi się od razu...
tak poza tym - okulistka się dziś na mnie popatrzyła i pyta na kiedy termin, bo wyglądam jakby to jużjaaa... jestem kaszalotem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:zaraz po wizycie pojadę do szpitala się zapisać, żeby przypadkiem dla mnie miejsce się znalazło, a w piątek na szkole rodzenia zapytam się jak to jest, bo co szpital to inne zwyczaje. Nie wiem czy pytałam, ale co kupić na bliznę?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:śluz ślimaka brzmi nieco strasznie
muszę sprawdzić listę wyprawkową do szpitala czy tam nie ma czegoś zapisanego,
jeszcze tydzień do wizyty, aż mnie nosi!mogę podesłać fotkę, jaki krem uzywałam, bo nie każdy działa niestety.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się najbardziej bałam jak będą wyglądać moje blizny po wyrostku jak zacznie brzuch rosnąć, bo miałam laparoskopowo i są trzy, ale póki co nie jest źle
mam też bliznę na łuku brwiowym i też wygląda całkiem OK, na ręce prawie nie widać, kiedyś jako dziecko sobie drut wbiłam i przeciągłam na długość od łokcia do nadgarstka, zobaczymy co będzie po CC, ale u mnie się wszyscy śmieją że rany goją się jak na psie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 15:48