WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam sie wakacyjnie:)
Dzieki dziewczyny, Artek już wygląda na zdrowego, nie ma biegunki, wysypka powoli blednie. Być może te kupki po antybiotyku ale najwyraźniej sie przyzwyczaił.
Kamciaelcia, jakaś młoda lekarka dupa wołowa dała nam niepotrzebnie antybiotyk, a na nast. dzień wysypka i spadek temp. wiec sprawa raczej jasna- trzydniówka. No ale nie mogę przerwać ant.
Mmargol, jesteśmy w Dźwirzynie i ładujemy akumulatory przed drugą dzidzią.Plażujemy, spacerujemy a teraz dla odmiany leżymy do góry brzuchem w hotelu, bo dziś deszczowo. Miłego wypoczynku w Dąbkach
Byłam tam kiedyś w maju. Świetne miejsce dla rodziców z dziećmi.
PS. Artoo zobaczył wczoraj największą piaskownice w swoim życiu. Biegał, przewracał sie, rechotał i wbijał twarz w piasek:D istne szaleństwo. A jak zobaczył morze to chciał tam wbiec i piszczał z zachwytu, ale woda zimna wiec nie pozwoliłam. No i oczywiście wszystkie babcie i dziadki z Dźwirzyna juz znają Arturka bo zaczepia każdego na swej drodze, obcym podaje rękę, cieszy się do ludzi i ucieka nam namiętnie byle przed siebie.mam nadzieję, ze ta ufność mu przejdzie.
Miłego tygodnia wrześniowe mamusie:)
mmargol, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ksosia, ja tak kiedys narobilam pierogów
( w sumie pierwszy i ostatni raz)
dziewczyny, dzieki za kciuki!!!!juz sie przekonałam , ze razem maja przeogromna moc, ale dzis kolejny dowód
ale mi sie gęba cieszytez do mnie to jeszcze nie dotarło! spodziewałam sie , że zus w razie przegranej sie odwoła, sedzina sama na głos to powiedziała, ale wygrana jest i to najważniejsze!
z zusem mozna wygracsedzina tez mówiła, ze zus stosuje swoje przepisy, niekoniecznie zgodne z przepisami prawa
w ciągu 3 tyg okaze sie czy czeka mnie sprawa w sądzie okregowym (tym razem w szczecinie)
napiszę tylko ten wniosek o wyrok z uzasdnieniem (DZIEKI SARCIA ZA LINK-SAMA MOGĘ TO NAPISAĆ)
posciel Piotrusia tez przyszłahihi
ale nie mam jak tego uczcic przy mojej cukrzycy...żabka04, sarcia123, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMożesz Kamcia knopersem hahahahha
Idź do Emilki podziękować tak też można jeszcze ta pościel.
Cudowny masz dzień
A mąż jak tam cieszy się mówiłaś mu????
Mysza super ze zadzwoniłam i się upewnilas:-)
Z tym becikowym to proponuję spr najpierw pit za 2014 i 2015 bo to liczone jest wg dochodu.
Więc jak ktoś miał większy dochód w 2015 to niech lepiej składa zaraz po urodzeniu żeby pokazać 2014
Bo szkoda żeby przepadlo:-) -
takie coś dostałam od koleżanki odnośnie chusteczek
UWAGA! Przy kupowaniu chusteczek pierwsza rzecz to sprawdzenie składu (bo się czasami zmienia). Jeśli ma glikol propylenowy (Propylene Glycol) albo olej mineralny (Parrafinum Liquidum), ODPADA.
Babydream Calendula (białe opakowanie, rumiankowe, NIE TE NIEBIESKIE!)
Babydream Sensitive (różowe opakowanie, NIE TE NIEBIESKIE!)
Cleanic Kindii Skin Balance, niebieskie opakowanie
Dada premium extra soft lavender (Biedronka, różowe opakowanie, reszta wypada kiepsko)
Delikato Baby Wipes (nie wiem tylko gdzie oprócz internetu je znaleźć)
Fitti Classic
Gaga premium ALOES (zielone opakowanie)
Hipp babysanft (zwykłe albo ultra sensitive) biało-niebieskie albo biało-różowe opakowanie. Wszystko ok, tylko drogie.
Tami cotton natural care albo ultra sensitive, beżowe opakowania
Tesco loves baby chusteczki bezzapachowe dla noworodków
Tibelly, natural albo premium
bbeczka91, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ja ide zaraz do fryzjera zachciali mi sie zmiany jak nigdy nie farbowalam włosów to dzis ide na całość z efektem sombre!
agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Możesz Kamcia knopersem hahahahha
Idź do Emilki podziękować tak też można jeszcze ta pościel.
Cudowny masz dzień
A mąż jak tam cieszy się mówiłaś mu????
Mysza super ze zadzwoniłam i się upewnilas:-)
Z tym becikowym to proponuję spr najpierw pit za 2014 i 2015 bo to liczone jest wg dochodu.
Więc jak ktoś miał większy dochód w 2015 to niech lepiej składa zaraz po urodzeniu żeby pokazać 2014
Bo szkoda żeby przepadlo:-)
pewnie, że mąz się ucieszył
ale pierwsze pytanie ile kasya ja sie smieje, ze ja z góry wiem , ile kasy wygram, tylko kwestia, czy ja dostane czy zusowi oddam 200zł...
męzowi tez ulzyło, ,ze poszło dobrze (bo jego nie było ze mna) -
nick nieaktualnyJa tez bym sie chciala juz cieszyc bo jak by nie patrzec zus na ta chwile wisi mi jakies 10 tysiecy.
.. mam nadzieje ze przegtaja i beda musieli mi zaplacic w jednej racie , kurde nie puszcze im plazem bo pieszo taka kasa nie chodzi chplera jasna... -
nick nieaktualnyKurcze, mimo że nie jest jakoś gorąco to jest mi duszno...
To chyba jeden z uroków ciąży...?
Dziś idziemy do znajomych na mecz... ostatnio jak byli to wszyscy prawie zasypialiśmy, mam nadzieję, że dziś atmosfera będzie dużo lepsiejsza
Kamcia! Pamiętaj o zasłonach
PS - z jakiego materiału kupujecie poszewki na pościel dla dziecka
PS2 - A z czego sama pościel?
Są jakies których się NIE KUPUJE? -
nick nieaktualnywróciłam do domku, u okulisty wszystko ok, niby przeciwwskazań do SN nie widzi, ale skoro neurolog dał zalecenie do CC, to ona stwierdziła że lepiej będzie się podpisać, tak więc będzie cięcie
myślałam że wybiorę się na wielkie łowy i kupię kilka rzeczy dla synka, ale udało się tylko jedną rzecz dorwać
http://iv.pl/images/86645112800294845485.jpgkamciaelcia, Pysiaczek89, żabka04, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:PS. Artoo zobaczył wczoraj największą piaskownice w swoim życiu. Biegał, przewracał sie, rechotał i wbijał twarz w piasek:D istne szaleństwo. A jak zobaczył morze to chciał tam wbiec i piszczał z zachwytu, ale woda zimna wiec nie pozwoliłam. No i oczywiście wszystkie babcie i dziadki z Dźwirzyna juz znają Arturka bo zaczepia każdego na swej drodze, obcym podaje rękę, cieszy się do ludzi i ucieka nam namiętnie byle przed siebie.
mam nadzieję, ze ta ufność mu przejdzie.
Miłego tygodnia wrześniowe mamusie:)
Ryk na widok piasku. Ryk jak sie go postawiło na piasku. Ryk jak mial na nim siedzieć.
Chodził jedynie po tym ubitym tuz przy morzu.
A tak to ciągły ryk
Ale ogolnie to ryczące dziecko jest.
Mam nadzieje, ze Kostek sie bedzie cieszył jak Twój Artur
Udanego wypoczynku!