WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA co do spanoa to ja spie jak mi wygodnie, raz na prawym boku raz na lewym raz na plecach, nie przywiazuje do tego jakiejs wagi co by to spac na lewym boku, lekarz mi tego nie powiedzial ze taktrzeba a w internety nie wierze
z corcia tak samo spalam jak chcialm i na mysl ki nie przyszlo ze musze spac na tym boku czy na tym
pirelka lubi tę wiadomość
-
violett wrote:Jejj, mam taki sam problem ze spaniem, tylko lewy bok i mam tego dosc
Kurcze, dzisiaj w nocy obudzil mnie mocny bol w dole brzucha jak na okres, maly skakal sobie, przewrocilam sie na plecy i bylo troszke lepiej, a jak poszlam siku okazalo sie, ze mialam pelny pecherz, potem bylo juz ok. Od tamtej pory co jakis czas czuje delikatnie bardzo taki bol chwilowy w dole brzucha.
Czy ktoras z Was tak miewa?
Bo martwi mnie to, brzuch mam raczej miekki, nie wiem czy to sa jakies skurcze, czy ucisk na narzady, czy rozrastanie macicy?
Wczoraj na wizycie wszystko bylo ok, a teraz takie dziwne cos.
Jak myslicie?violett lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka nooo dokladnie, ja dopiero bede papiery z odwolaniem wysylac i zobaczymy co te dziady wymysla, bo zanim by byla rozprawa to nakpierw sad analizuje papiery i albo podtrzymuje decyzje zusu albo ja zmienia, wiec zlecze na to ze zmieni decyzje zusu i obejdzie sie szybsza droga bez wyczekiwania na rozprawe
z takiego obrotu sprawy bym sie najbardziej ucieszyla ;P
-
nick nieaktualny
-
witam się dziewczynki, od rana latam a miałam lezeć ech byłam na cichach kupiłam co nieco Szymkowi bo dziś był towar i sobie jedną sukienkę. Ale jestem zadowlona bo udało mi sie umówić na dziś do fryzjera cud normlanie w sumie to znajoma więc w końcu coś z tymi kłakami zrobie. A jutro idę na nogi do kosmetyczki, także czas do wykorzsytania dla mnie. Teraz leżę bo gorąco.
Ksosia ja też biore luteinę, 1 x100, na noc aplikuję palcem, przyczyna skracająca się szyjka. Za tydzień jadę na ip sprawdzić czy się nie pogarsza.
Wczoraj katar chciał mnie dobić no taki miałam zatkany nos dziś już trochę lepiej.
Mały szlaje mi bo zjadłam galaretkę, zjem troszkę placka to oszaleje;p
-
nick nieaktualnyKTÓRA CHCE SOSU SŁODKO-KWASNEGO DO OBIADU???
O matulu! Zrobiłam dziś pierwszy raz z bloga Olga Smile i wyszło tego baardzoo dużo... zaraz pojade rodzicom na obiad dam, ale mimo to jest tego taak duuzoo... Jejcia, jejciu... Mąż jak to zobaczy to padnie ze śmiechu... -
nick nieaktualnyMada faka joł! Przybij pijone Kamcia!
Moje gratulacje!!!
A co do spraw i wyroków. Mój mąż sądził się ze swoim dłużnikiem i wyobraźcie sobie jechał 1,5h (bo 120km) do sądu na sprawe. Cała sprawa trwała jakieś 15-20 minut. Po 5 (!!!) minutach zawołali, że wyrok już jest.
W ciągu 5 minut zdązyli napisać 6 stron wyroku!!! Czaicie
To wszystko pic na wode... z góry wiedzą kto wygra i mają gotowe pisma....
I tak miało być, aż mi się ryjek ucieszył z wygranej Kamci!inzynierka, kamciaelcia lubią tę wiadomość