WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia jak w ta druga sie nie zmieścisz to moze ten krotki rękaw, tylko ze na wierzch jakiś sweterek, czy marynarkę, jak Dzierzba pisała?
A torba sie nie przejmuj, lepiej żebyś sie spakowała ze wszystkim co musisz zabrać.
A my tu bedziemy trzymać mocno kciuki zeby wszytsko potoczyło sie po Twojej myśli na tej rozprawiekamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Ksosia ja biorę luteinę 2x200 mg dopochwowo i duphaston do tego
Ooo dziekuje Ci bardzo
To tylko dla mojej spokojnej glowy... Jestem bardzo antyleki w ciazy a gin mi to dala na stawiajaca sie macice i szyjke zeby sie nie spieszyla ze skracaniem...
Dopytam tylko czy uzywasz aplikatora? -
Ksosia wrote:Ooo dziekuje Ci bardzo
To tylko dla mojej spokojnej glowy... Jestem bardzo antyleki w ciazy a gin mi to dala na stawiajaca sie macice i szyjke zeby sie nie spieszyla ze skracaniem...
Dopytam tylko czy uzywasz aplikatora?Jakoś nie mam przekonania do tych wynalazków.
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Uf, uf...
Ok.
Dziekuje dobra Kobieto. Pamietam ze temat sie przewinal ale nie dotyczylo to mnie wiec sie nie skupialam
No nic... Do garow!
Milego dnia!:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza, ja skonsultuje z lekarzem od ktorego tygodnia, na szkole rodzenia polecali tylko zewnetrznie smarować cześć miedzy mała a odbytem nawet zwykla oliwka i to juz teraz aby nawilzyc. Co do masażu kazali sie skonsultować czy nie ma przeciwskazan. Poki co zewnetrznie smaruje
-
AJrin wrote:Dziewczyny rodzące SN zmieniając temat zbliża sie 30 tydzień i niebawem można zaczynać masaż krocza. Któraś planuje a może ma doświadczenia czy pomaga? Ja planuje zakupić olejek werdana choć ponoć zwykła oliwa z oliwek tez się nada.
Jutro mam wizyte u lekarza mam zamiar sie zapytać czy nie ma przeciwwskazań i po mały przygotowywać sie do tego.
A do masowania polecała miksturę: parafina ciekła + wit E + Ewentualnie 4 -5 kropli olejku lawendowego.
Albo olejek migdałowy albo wlasnie oliwa z oliwek.
Ale jednak dosc wyraźnie mowila o 36 tygodniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Ooo dziekuje Ci bardzo
Dopytam tylko czy uzywasz aplikatora? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny