WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa wlasnie bym zapomniala!!! O.O
kamcia powodzonka jutro, kochana nie stresuj sie wszysgko bedzie dobrze pokaz dziadom na co cie stac niech sobie nie mysla i zaraz daj znac co i jak , bede czekac z niecierpliwoscia !!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dobry patent na zgage polecam mleko mogdalowe
Troche kosztuje ale wystarczy kilka łuków starcza u mnie na 4 dni koszt to ok 10 zł za to naturalny sposób.
-
Witam się z rana po jakże fatalnej nocy:/ w sumie powinnam przywyknąć bo od tygodnia tak jest. Muszę leżeć na lewej stronie przez co buntuje się kręgosłup, inaczej mi słabo wręcz zemdleć mogłabym bo brak mi tchu:/ do tego nie wiem jak ręce ułożyć bo jak tylko się położę całe od pachy drętwieją
głównie prawa strona -reka i noga od pachwiny
z tym ze noga to bardziej rwanie jakby reumatyzm :'( no i zasypiam ok 2,3...a o 5 moj wstaje i juz pospane:/ potem chodzę jak zombie do tego zmierzła
a kończyny po takiej nocy bola jakbym maraton biegła
Wybaczcie gorzkie żale ale mąż już słuchać nie może tego stękania a ja muszę to komuś opowiedzieć, być może nie jestem sama..? -
nick nieaktualnyMychakruszyna normalnie wkradłaś się do mojego mózgu i napisałaś mój komentarz:) ja też mam problem ze spaniem na lewym boku. Robię to już od dawna, głównie dzięki poduszce c, ale zaczynam czuć, że to odbija się na moich biodrach właśnie z lewej strony, chyba teraz już to za duże przeciążenie dla nich. A jak na chwilę przerzucam się na prawą to taka rozkosz...
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się ze gdzieś na tętnice bo czuje jak serce zaczyna wariować, kreci mi się w glowie i w następstwie nie mogę tchu złapać. Ponoć to normalne. Też psychicznie nie dopuszczałam leżenia na prawej stronie ale czasem na 2,3 min się przekręcałam a teraz nie umiem
trudno dużo juz nie zostalo. Te ok 10tyg jakoś przemęczę
wypilam kakao cieple, idę walczyć z bezsennością