WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zasypiam na lewym budze sie czesto na plecach albo na prawym boku
nie jestem wvstanie tego kontrolować przez sen. Ale nic mnie nie dusi i nafal mi wygodnie na plecach.
-
mychakruszyna wrote:Kamcia tylko może się pojawić zly przepływ krwi u maluszka czego nie chciałabym
kiedys ludzie nie wiedzieli , że lewy bok jest WSKAZANY (a nie nakazany) i nic zego sie nie dzialo...bez przesady. Sen jest po to, by nabierać sił i odpoczywać. Ja nie uważam , ze szkodze Piotrkowi , bo sie przekręce na prawy bokilona29, Sabina, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki. Niestety trochę Was podlamię ale lepiej z tym spaniem juz nie bedzie... wręcz przeciwnie
Ale kamcia ma rację, jeżeli nie odczuwa się dyskomfortu przy leżeniu na prawym boczku to ze spokojem mozna tak spać. Ja niestety na prawym się duszę, wiec męczę się tylko na lewym i tez biodro juz mi doskwiera. Pomoc moze na to taki piankowy miękki materac i chyba polecę do jyska.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Moja noc względna, ale znowu te kwasy wieczorem i zgaga, nie mogłam zasnąć, ciągle wstawała. Ale doszłam chyba do wniosku co to.. po umyciu zębów i płukaniu Meridolem momentalnie mnie piecze jak się położę, podchodzi i zwraca kwasy. Nie wiem czy to nie wina płynu, pasty..mieszka się z moimi kwasami (choć niby się nie połyka) i powoduje takie uczucie! Bo jak zasnę na filmie to nic mi nie jest, wstaje żeby uporządkować i się zaczynaDziś spróbuję bez płynu..
Ja nie wiem jak miałabym spać, bo jedno dziecko po jednej, drugie po drugiej. Śpię na obu bokach, ale nad ranem na którym się na boki położę to pukają i pukają jakby miała na "ich" boku nie leżeć.. więc czasem funduje sobie plecy, bo nie idzie inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 08:47
-
Kamcia
Pewnie najlepiej byłoby założyć spódnice, koszule i szpilki, ale wiadomo nie w ciazy i to juz dość zaawansowanej.
Mysle ze jakies czarne spodnie i do tego koszula/ bluzka jakaś w miarę elegancka i baleriny?kamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny rodzące SN zmieniając temat zbliża sie 30 tydzień i niebawem można zaczynać masaż krocza. Któraś planuje a może ma doświadczenia czy pomaga? Ja planuje zakupić olejek werdana choć ponoć zwykła oliwa z oliwek tez się nada.
Jutro mam wizyte u lekarza mam zamiar sie zapytać czy nie ma przeciwwskazań i po mały przygotowywać sie do tego. -
Pysiaczek89 wrote:Kamcia
Pewnie najlepiej byłoby założyć spódnice, koszule i szpilki, ale wiadomo nie w ciazy i to juz dość zaawansowanej.
Mysle ze jakies czarne spodnie i do tego koszula/ bluzka jakaś w miarę elegancka i baleriny?
pośmiałam sie troszke bo z tego wszystkiego mam tylko balerinyi tak najmniej wygodne do prowadzenia auta
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:
pośmiałam sie troszke bo z tego wszystkiego mam tylko balerinyi tak najmniej wygodne do prowadzenia auta
Kamcia Wysoki Sąd zrozumie, ze jestes ciężarna i ciuchów do sadu nie posiadaszMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dzierzba wrote:Cześć! Witam się w 3 trymestrze.
U naszej trójcy wszystko ok. Jakoś nie mam weny na forum. Ogólnie chodzę poddenerwowana i znudzona bo dzień za dniem jest taki sam. Pocieszam się myślą, że jeszcze trochę i będę marzyć o takim dniu.
Kamcia ubierz się normalnie, czysto i schludnie. Mogą być jakieś jeansy, t-shirt i np żakiet na to. Byle nie dres i wyciągnięta bluzka i nie adidasy! -
nick nieaktualnyJa już po wizycie u endo.
Tsh 2,16,ft4 1,6 (uroslo) biorę co dziennie 150 eurotyxu??? Czyt nie pamiętam tej nazwy letrox bardziej mi się zakodowane w głowie hahahha
Hemoglobina wzrosła na 13 więc żelazo na razie odstawić mam.
Kamcia w ciąży jesteś wyluzuj z tym ubiorem.
Czarne spodnie czy tam jakieś i biała bluzka straszy balerinki masz:-)
Będzie ok.
Jesteśmy z tobą i bądź mogę to powiedzieć??????: suka!!!!!
Walcz o swoje:-)kamciaelcia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Haha powiem Ci ze ja tez miałabym tylko baleriny z tego zestawu, no chyba ze czarne spodnie zastąpiłbym czarnymi legginsami
Kamcia Wysoki Sąd zrozumie, ze jestes ciężarna i ciuchów do sadu nie posiadasz
okaże sie jak śad jest wysoki i rozumny
baleriny mam
leginsy (nawet ciązowe) mam. Pomyśleć musze nad tunikabo albo mam krótki rękaw albo 3/4 rekawa, a u nas deszczyk popaduje...pytanie czy w tą druga sie zmieszcze? a jak ta druga, to inna torebka, a zatem gdzie ja scghowam swój cukrzycowy prowiant ???ja chce juz koniec tego dnia
-
nick nieaktualny