WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
Ja tak zajadam ten schab wędzony surowy
ahahaha
Alee ci sluzy na cukry .
A tu będzie doopa jak wywali ale w ciąży jestem nie ?hahahahaha
A zjadłam trochę przyznam się jak wynik podam ile tego zjadałam hahahaha
za godzinę powiem
Idę posprzątam łazienkę trochę może spalę
Dojechal kebab????
-
nick nieaktualny
-
Tak pysiaczek
Wszystko ale z umiarem
ja np jem tylko raz dziennie owoce i raz dziennie coś słodkiego w nagrodę tzn jeśli cukry są dobre. Szczerze nie kombinuje za dużo z cukrami prostymi. Sama siebie wyczulam np max jabłko lub 400 g truskawek
Kebaba jem rzadkoale w praktyce po czymś takim cukier dłużej trzyma się wyżej. Takie drobiazgi biorę pod uwagę.
Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Tak pysiaczek
Wszystko ale z umiarem
ja np jem tylko raz dziennie owoce i raz dziennie coś słodkiego w nagrodę tzn jeśli cukry są dobre. Szczerze nie kombinuje za dużo z cukrami prostymi. Sama siebie wyczulam np max jabłko lub 400 g truskawek
Kebaba jem rzadkoale w praktyce po czymś takim cukier dłużej trzyma się wyżej. Takie drobiazgi biorę pod uwagę.
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyPysiaczek super wynik na taka wyżerkę
Musisz próbować wszystkiego w małych porcjach i spr cukry a będzie ok.
łazienka posprzątana no dobra jeszcze podłogę umyję a co mi tam jak juz posprzątałam to do końca niech będzie błysk
Zaraz wracam hihiPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek
To dobry wynik
Cukry proste potrafią szybciej skoczyć i spaść tez szybko. Ja siebie sprawdzałam czy skoczy po 45 czy po 75 minutach (do czego nie namawiam ). Tak samo po kebabie częściej się mierze. Ale robie to dla siebie. A cukry podnieść potrafią rzeczy tez sprawdzone innego dnia. Nie ma zasady
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
To dobry wynik
Cukry proste potrafią szybciej skoczyć i spaść tez szybko. Ja siebie sprawdzałam czy skoczy po 45 czy po 75 minutach (do czego nie namawiam ). Tak samo po kebabie częściej się mierze. Ale robie to dla siebie. A cukry podnieść potrafią rzeczy tez sprawdzone innego dnia. Nie ma zasadyMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyJestem
Jakiegoś powera w tyłku mam hahahah
Umyłam nawet lustro w szafie wnekowej.
Dwa wielkie lustra od góry do podłogi.
Oby to cukrom na dobre wyszło.
Pysiaczku nie ma zasady u mnie coś służy też jednego dnia na inny dzien już nie.
Nawet ostatnio złakomiłam sie na bagietkę czosnkową służyła mi do pewnego dni wywaliło -
Hej dziewczyny
u mnie dzisiaj zaczyna się trzeci trymestr, jak ten czas leci, nie wiem kiedy minęło to 6 mies
Byłam u lekarza, synek zdrowy, ciągle rośnie i sporo kopie, nawet u lekarza nie dawał mi spokoju
No i dzisiaj mamy z mężem rocznicę ślubu więc idę świętowaćżabka04, mmargol, Pysiaczek89, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarta258 wrote:Hej dziewczyny
u mnie dzisiaj zaczyna się trzeci trymestr, jak ten czas leci, nie wiem kiedy minęło to 6 mies
Byłam u lekarza, synek zdrowy, ciągle rośnie i sporo kopie, nawet u lekarza nie dawał mi spokoju
No i dzisiaj mamy z mężem rocznicę ślubu więc idę świętować
Super wieści.
Wszystkiego najlepszego na kolejne lata
Udanego wieczorumarta258, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:ahahaha
Alee ci sluzy na cukry .
A tu będzie doopa jak wywali ale w ciąży jestem nie ?hahahahaha
A zjadłam trochę przyznam się jak wynik podam ile tego zjadałam hahahaha
za godzinę powiem
Idę posprzątam łazienkę trochę może spalę
Dojechal kebab????
To chwalę się!!!!!
Dzisiaj najwięcej zjadłam w ciąży!!!!!
A więc wynik 92!!!!!! jupiiiiiiii
Zajdłam 3 kromki duże zwykłego chleba.
jedna z sałatą majonezem, salami (4 plastry na jednej kanapce ale cienkie) z pomidorem.
Dwie poostałe tylko z salami (tez po 4 plastry na kanpace).
Jeju ale się cieszę .
Pytanie :
JEST OKAZJA NA COŚ SŁODKIEGO moge teraz zjeśc czy odczekać godz na następny pomiar (spr czy rośnie) ale jak później zjem coś słodkiego to wpłynie na ostatnia kolavvje ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:03
Pysiaczek89, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny