WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dopiero wróciłam do domu! Upał, skwar i gorąc niemiłosierny, nie ma w ogóle ruchu powietrza, wszystko stoi.. ciekło mi po całym ciele, zrobiły mi się odciski na stopach, obtarło mi nogi w spódnicy. Koszmar.
Padam.. zrobiliśmy zakupy, by jutro nie jeździć, a skoczymy z rana nad morze, gdzieś na otwarte gdzie chłodniej!
Moje córeczki dobrze, mają już po ok. 993g i 963g. Pytałam czy nie są za małe, to mówiła, że są małe ale mieszczą się wciąż w granicy normy dla ciąży pojedynczej, choć są na tej niskiej granicy.
Szyjka też dobrze, podpatrzyłam w dokumentach i ostatnio miałam 36mm.martta, kamciaelcia, Pysiaczek89, żabka04, mmargol, Anulka01, Madziuuuula, marta258, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciliśmy ze szkoły rodzenia, dostaliśmy znowu tyle próbek że nie wiem co z tym zrobić, tak samo z ulotkami, które mam już w podwójnej lub potrójnej ilości, a mój mąż uparł się to gromadzić
na pewno przydadzą się pieluszki, mała butelka do karmienia, smoczek, a biała czapeczka chyba na chrzest, bo jakaś taka elegancka się wydaje
dzisiaj kąpaliśmy dzieci i przewijaliśmy, więc całkiem zabawnie gdyby nie sztywność głównego bohateraSabina lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Sophia
Też myślę że tłuszczyk robi u mnie swoje
Ja bardziej obstawiam, że to kwestia ułożenia dziecka. Być może syn był przyklejony do kręgosłupa, a młoda widzi światło przez pępek to się próbuję przedostać. -
nick nieaktualny
-
Sophia
Też ostatnio obstawialam ułożenie właśnie pleckamiale ja nie mam nawet pojęcia jak maly jest ułożony. ..kiepska jestem w określaniu tego
z córką dupka była na dole i łożysko silnie naciskalo mi na lewe zebra a głowa na prawe. Kopniaki nie wyczuwalne
hihi i wtedy ważyłam o 1 kg więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 21:35
-
Dziewczyny pooglądajcie sobie jak neonatolodzy badają noworodki. Wyciągają z brzucha i trzymają za kark jak małe koty. Trochę tylko pupę przytrzymują. Pamiętam jak panikowałam przed kąpielą dziecka. Trzeba się przemóc i wychodzi, ze to nic strasznego. Choć ja pamiętam, że kąpiele ogarniał mój mąż a ja tylko zdjęcia robiłam.
-
nick nieaktualnyja powoli nie wiem gdzie chować te rzeczy
mój mąż jak dostałam pierwszego pampersa to od razu zrobił test chłonności - mamy jeszcze kilka próbek dady i jedne premium care to będzie na wszelki wypadek gdyby zabrakło, w próbkach proszków i mleczkach loveli zrobię pierwsze pranietylko co ja zrobię z johnsonem, do którego nie jestem przekonana?
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Sophia
Też ostatnio obstawialam ułożenie właśnie pleckamiale ja nie mam nawet pojęcia jak maly jest ułożony. ..kiepska jestem w określaniu tego
z córką dupka była na dole i łożysko silnie naciskalo mi na lewe zebra a głowa na prawe. Kopniaki nie wyczuwalne
hihi i wtedy ważyłam o 1 kg więcej
W pierszej ciąży nie wiem gdzie miałam łożysko no ale gdzieś pewnie miałam, a teraz mi lekarz od razu powiedział, że mogę gorzej czuć ruchy bo łożysko na przedniej ścianie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny