WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOby pogoda dopisała.
Oczywiście mile widziane słonko ale nie takie skwary jak dzisiaj bo nie dam rady i będę w pokoju lezakowac
Jakoś w tych ciuchach przeżyję do porodu bo te spodnie ciążowe co kupiłam za 140zl na tylek nie założę bo za gorąco w nich:-(
Żałuję że kupiłam ale z drugiej strony nie było wyjścia bo stare na dobre w sklepie się rozdarly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Dlatego nie panikujea jak maly więcej śpi to załączam detektor
Lekarz wczoraj wchodził do gabinetu i na poczekalni najpierw mówi do mnie ze mam się uśmiechnąć i zaraz dodał ze pewnie kopie. A ja ze niew gabinecie taki przestraszony pytał czy naprawdę ruchów nie czuje? A ja ze ruchy są. Ale nie wiem co to kopniaki
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Żabka
Ale z Emilka tez na tym etapie leciałam na IP bo nic nie czułamruchy były a ja serio nie czułam. Moje organy ani razu nie oberwaly
czuje albo smyranie na dole albo ruchy z prawej str pępka
resztę np widzę
a jeszcze więcej ręką wylapuje
Teraz to jest fitness od rana
ja tylko oczy otworzę to mała wypycha, a potem to już cały dzień z małymi przerwani brzuch skacze.
Śmiesznie to wygląda bo tłuszcz faluje- a ma co falować.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamciu, dziekuje ze odpowiedzialas. Myslenze wiesz co mialam na mysli zadajac je. Ogladajac Wasz filmik nie plakalam, bo widzialam dzielna dziewczynke oraz slyszalam jej dzielna mame.
Teraz jestes moim bohaterem. Tak w ogole i na przyszlosc
Az mam ochote Cie usciskac i wycalowac
My z mezem bylismy na deserku i od razu ze znajomymi sie spotkalismy w kawiarni - kolezanka stara sie juz prawie rok o dzidzie.
Mily dzien mimo ukropu.
Tylko glodna ciagle jestem i maz chce pizze, a ja mam dosc pizzykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ksosia
My na kawę jesteśmy umówione wiosną
A tak szczerze więcej szukałam przyczyny w sobie czemu moje dziecko miało wadę serduszka. ..ale nikt nie umie odp czemu tak się stało. ..Mąż lekarzom podziękował za wszystko choć ja im krzyczałam ze zabili mi dziecko. ..wiem ze robili wszystko co mogli. Mała była nieusluchananie chciała walczyć . Wiemy ze teraz w niebie wszystkim dzieciom przewodzi
Ksosia lubi tę wiadomość