WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie Kuba wariuje, mimo wagi jaką mam czuje go o 100% mocniej niż Tysie.
Od poniedziałku zaczynam pranie, trzeba się wziąść za dział wyprawkowy.
Jutro 30+ ależ mam stresa.. nic się nie dzieje ale świadomość robi swoje..Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Większość z nas ma swój stresujący moment. ..zrobi się u ciebie 31+ i poczujesz ulgęno i zaczną się dla ciebie nowe, nieznane wrażenia
Ja już czuje ulgę, i nieznane zaczyna się właśnie od jutra. Bo te 2 dni to były na potrzymaniu aby akcja się nie rozkręciła. Wspaniały moment teraz się zaczyna.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja coś czuję, że te miejsce które w szafie zrobiłam na ciuchy męża zostaną przeznaczone na bobasowe ubranka, bo od zawsze woli wieszać ciuchy w swoim starym pokoju
a posprzątane już od tygodnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 22:08
-
A ja w ten upał najpierw zakończenie roku (masakryczny zaduch w szkole) potem kolejne pranko, dentysta (drugie piętro starej kamienicy i schody jak dla wielkoludów) następnie starówka i obiadek ( tu juz miałam serdecznie dość) i na koniec synuś zażyczył sobie na prezent grę wiec leciałam do Saturna. Ledwo żyję, normalnie rozum mi odebrało. Jutro za to nosa z domu nie wystawię. Nawet Kubuś miał dość bo dopiero teraz zaczął podrygiwać w brzuszku.
Dziewczynki bardzo sie cieszę z udanych wizyt.
Kamcia Emilka była przesłodka! Do dziś mam w pamięci jej pierwsze zdjęcie które opublikowalas
Wiecie co, ja uwielbiam jak jest bardzo ciepło, ale dzisiejszy dzień to jakieś przegięciedobrze ze chociaż nie puchnę.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Ja myślę by przeżyć cc a potem boję się porannej wizyty pediatry. ..
Ja cc się nie boje, ale moje cc było dobrym przeżyciem mimo że tak naglę. Reszta dla mnie jest nieznana jak wygląda to przy urodzeniu dziecka donoszonego. Ja znam od początku tą złą strone czyli OION. Ale Kamcia u nas wizyta pediatry będzie na 100% pozytywna, Emilka sie z góry opiekuje wami. -
Angela
Już raz Emilce kiwalam paluszkiem za braciszkaale wiem ze czuwa
A z cc mam jakieś zle przeczucia. ..przecież za pierwszym razem dość znośnie wspominam. ..a teraz te przeczucia trzymają się od początku. Mężowi juz mówiłam
Ale częściej jestem dobrej myśli -
Już raz Emilce kiwalam paluszkiem za braciszkaale wiem ze czuwa
A z cc mam jakieś zle przeczucia. ..przecież za pierwszym razem dość znośnie wspominam. ..a teraz te przeczucia trzymają się od początku. Mężowi juz mówiłam
Ale częściej jestem dobrej myśli
Mnie tylko martwi fakt że niby drugi cc jest gorsze, oby tak w naszym przypadku nie było. -
angela
na pewno dłuzej trwa szycie
ja za pierwszym razem nic a nic nie poczułam bólu, a dziewczyna, co miała po mnie cc, ale swoje drugie, czuła...nie sadze, żeby to była zasada i tym sie pocieszam
a moze my zahartowane jeszcze lepiej damy radeAngela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Osobiscie znam koleżankę ktora miała 4 cesarski! I to 4 chłopy;) 5 juz odpada 4 to już lekarz zakazal ale wyszło. Wiec spokojnie dacie rade z 2.
-
nick nieaktualny
-
Co za ulgą mam wiatrak
dziś ciężki dzień upal ale byłam na dobrych lodach a na koniec kebap u szwagra na Lea w krk polecam gdyby ktoś był dobry i duży
Kamcia brak mi nawet słów ale podziwiam Cię
Co do wagi to mój ważył kilo w 26 i 6 także strazaczka masz małego giganta może to od połączenia nutelli z czosnkiem ?(żart) ale trzeba to Chyba sprawdzić a co lekarka na tą wagę ?
-
Nie mogłam dziś iść na koncert Artura Rojka(którego muzykę kocham jak szalona), więc siedzę i ryję mózg koncertem Ich Troje na polsacie. Najlepsze jest to, że po tylu latach znam na pamięć tekst prawie każdej piosenki