WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgatia mam nadzieję, że w razie czego tak będzie, ale jak widać zdarzają się inne przypadki, bo są kobiety, którym jednak to spojenie pęka. Ja nastawiam się, że będzie dobrze. Tkanki miękkie mam zamiar dobrze przygotować. Jeszcze jest czas, ale wkleję Wam dobry artykuł z mojej sr na temtat "preparatów" do przygotowania typu liście mailny itp
http://polozna.lublin.pl/od-czego-zalezy-latwy-porod-cz-ii-przygotowanie-tkanek-miekkich-do-porodu/
Ksosiu ja tak nie miałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 08:18
-
Ksosia wrote:Dziewczyny, czy któras z Was miała silne kłucia z prawej strony żeber, ale bardzo wysoko. Właściwie na wysokości piersi. Tak boli, że nie mogę oddechu złapać. Mąż chce jechac na IP, a ja nie wiem czy nie panikuje, bo może zaraz minie.
Doradźcie, proszę.
tak u mnie wyglada ból zeber, o którym czesto piszę...w tej ciązy tez mnie dopadało, ale z lewej strony...
poczekaj czy co ci minie, jak nie, to wiadomo ze IP dla włsnego spokoju...bo z prawej kiedys byla u nas watrobaa u mnie z lewej niby nic. Ale ja znalazłam u siebie przyczyne . A kłucie bylo takie jak na kolke iw każdej pozycji
-
nick nieaktualny
-
ksosia
czyli to co u mnie ...ja te żebra najgorzej wspominam z pierwszej ciąży i po cc, az sie boje co teraznawet mąż pamieta jak przez żebra własnie sie zwijałam
a teraz przyczyna był u mnie pelny zolądek i po prosru mniej jem popoludniu
narazie działa -
Magdziulla jak się niepokoisz, to pytaj o to lekarza na wizycie, od tego jest
niech rozwieje Twoje niepokoje, niech Ci wszystko wyjaśni.
Ja moją ginke zawsze magluję u mam 100 pytań do...ale ona jest rewelacyjna, bo zawsze wszystko wiem, każda ewentualną opcję, wszelkie możliwe scenariusze. Lekarz taki powinien być.
Dobrze, że udało mi się zajść w ciążę teraz, bo moja ginka planuje ciążę, a do kogo ja bym chodziła? -
nick nieaktualnyHej !
U Nas znowu niemiłosierny upał, mieliśmy rano jechać nad otwarte morze, ale nie spaliśmy w nocy dobrze więc pojedziemy późnym popołudniem jak minie południe i największy skwar.
Ja wiatraka nie mam, jakoś daję rade w domu
Dodatkowo męczy mnie niestety alergia, kicham, smarkam cały dzień i nawet w nocy się zdarzakoszmar..i tak niemal do końca lipca..a może i dłużej.
Swędzi mnie w uszach i gardle, chyba od tego jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 08:31
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Hej! My w drodze nad morze, nie moge sie doczekac tej bryzy morskiej
Nobla dla czlowieka co klimatyzacje wymyslilbo na razie to zero ruchu powietrza i 50 st w słońcu
a gdzie jedziecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 08:45
-
Dziewczyny zazdroszczę wam morza jeny ale bym pojechała
My dziś jedziemy wózek ogarnąć najwyższa pora zamówić
Jutro jedziemy do rodziny na obiad i już mnie to przeraża w taki upał przy stole siedzieć i jeść to nic miłego!
Po raz pierwszy dam wszystko za deszcz! -
nick nieaktualnymmargol wrote:Dzieki
pirelka jedziemy do Dąbek kolo Darłowa
na szczescie mam kapelusz, parasol i balsam! Bede brodzic nogami w wodzie dla ochlodyja sama się nie wybieram choć mam dosłownie 10 min
Po meczu skoczymy nad otwarte morze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 08:54
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela ja też czekałam od ginki na zielone światło, zaszłam po 19 mc od cc. Ale lekarka od razu powiedziała, że jeżeli będę myślała nad kolejną ciążą to na pewno dłużej mam odczekać, bo jest ogromne ryzyko rozejscia się blizny w III trym. A niestety poród "brzuszny" to ryzyko dla matki i dziecka.
Żabko mi ginka tłumaczyła, że przy kolejnym cc wycinaja pierwszą bliznę, więc nowa jest nieznacznie większa. U mnie prawie nie ma śladu bo cięciu a niczym nie smarowalam, podobno naturalny kolagen robi swoje albo się go ma odpowiedniar ilość albo nie. To też ma wpływ na ilość u jakość ciąż po cc.
Majtki miałam siatkowe, super mi pasowały. Ale można też bawełniane. -
nick nieaktualnyKamcia ja dzisiaj nadrabiam i brak mi słów, myślę, że jesteś bardzo silną psychicznie osobą, Twoje podejście do życia i obecnej ciąży jest dla mnie przykładem rezolutnej, dobrze poukładanej osoby, jak o Tobie myślę to mam wrażenie, że w Twoim towarzystwie czułabym się o wszystko spokojniejsza.
Z całego serca życzę Ci, żeby już wszystko w Twoim życiu układało się po Twojej myśli.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
bisacz wrote:MMargol to miłego wypoczynku, szkoda, że akurat remontują drogę między Dąbkami a Darłowem, z tego co wiem to trzeba stać na trzech światłach (to na wypadek gdybyście wybierali się do Darłowa - polecam
)
bedziemy caly tydzien, wiec zobaczymy moze i tam zajrzymy
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela mi od początku ginka mierzy blizne, teraz co 2 tyg na wizytach, ale gdzieś z tyłu głowy mam stres
ale wierzę, że nic się nie będzie działo