WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
jak leci ? Bo ja sie topie.....matko jak ta pogoda jest uciazliwa najlepiej sie zamknac w lazience w wannie z zimna woda
my wczoraj bylismy na tych urodzinach, wrocilismy kolo polnocy ale bardzo fjnie bylo najadlam sie az do przesady ale byly same pysznoscidzis nie wiem co jeszcze bedziemy robic, bo o 15 mecz i moj maz juz od rana od tym trabi, tesciowa nas zapraszala ale nie wiem czy pojedziemy czy w domu bedziemy siedziec
chyba sobie kupke ta warke 0, nawet dobra byla.
wybaczcie ze nie odniose sie do wczesniejszych postow ale za duzo czytania jak na sobote -
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Kamcia
A nie boli Cie? Bo u mnie to juz chyba podświadomość i troche mnie boli
raz jest lepiej a raz gorzej
wyskoczył mi w pierwszej ciązy
a kryzys bólowy mialam miedzy ciązami i nic nie pomagało
teraz czasem krwawi, po tym chwilę boli, a nastepnie tygodniami spokój
ja nawet nie mam zaparc
ale w ciązy nic nie stosowałam, bo nie było az tak źle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyumieram, okazało się że nikt przez 8 lat w tym mieszkaniu nie odsuwał pralki, zachciało mi się generalnych porządków
męża poprosiłam o powycieranie tego do czego nie sięgam, ale okazało się że w ciasne zakamarki łazienki ciężko przejść z brzuchem
jeśli chodzi o pranie u mnie - to chcę na sam początek pieluszki wyprać, wypróbuję mleczko z loveli, bo mam tylko do białegoi są najprostsze do wyprasowania. Niestety jestem anty-talenciem jeśli chodzi o takie rzeczy więc wolę poprzeczkę stopniowo podnosić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Kamcia
Ja mam zaparcia chyba po tym żelaziebo ten tardyferon musze brać az dwa razy dziennie
I czasami mam ze przez 3-4 dni i nie mogę sie załatwić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny