WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bisacz
ja tak szczerze w taka pogode jeziorka bym nie zniosła-goraco tak samo a i owady sie kleja
morzemorze tak, ale przy takiej temp tez porazka
mam nawet zdjecia jak w cieniu 35 stopni a woda w morzu miała 10-11 ! ani do wody, ani na piasku
dzis preferuję mieszkanko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się
u nas ochłodzenie dzisiaj, rano była burza i popadało i się zrobiło w końcu znośnie
byłam na pobieraniu krwi, później na kawie i muffinie w macudrobne zakupy i jakoś udało nam się ogarnąć w miarę wcześnie, bo zwykle o tej porze ruszaliśmy do sklepu
i wczoraj jak byłam na szkole rodzenia pytałam o CC, wszystko już wiem, a to czy robią na "zimno" czy po pierwszych skurczach decyduje lekarz prowadzący, zobaczymy co mi gin powie w środę, boję się czekać aż akcja się rozkręci -
nick nieaktualnyJa wróciłam z zakupów big zakupów dobry mąż pojechał z nami i wniósł wszystko do góry.
A teraz zwial do garażu:-(
Leżę przy wiatraku bo nie daje rady tak mnie zmęczyly te zakupy.
A muszę jeszcze pranie chyba że tezy wstawić,posprzątać,obiad ugotować i sernika na zimno zrobić
Nie mam siły nawet prania wstawić hihi
Mmargol udanego wypoczynku!!!!
Ja jeszcze tydzień i jedziemy też na tydzień się wczasowac nad morze
Little to chociaż masz inne powietrze po tej burzy bo u mnie nawet nie zawieje wiaterkiem
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Położyłam się o 4, wstałam o 9 i jestem niby wyspana. Pewnie padnę w ciągu dnia. W nocy trochę popadało i grzmiało w oddali, więc liczyłam że dzisiejszy dzień będzie w deszczowej aurze, ale niestety pogoda się już wyklarowała, na niebie ani jednej chmury i zaczyna się żar.
Trochę zazdroszczę Wam tych nadmorskich wyjazdów, od lutego żyłam oczekiwaniem na wakacje które planowaliśmy czerwiec/lipiec nad morzem, to miał być nasz pierwszy taki prawdziwy urlop, ale doszliśmy do wniosku, że przy takich upałach tylko bym się męczyła. No i w sumie kasa przeznaczona na wyjazd, poszła na dentystę. Jest mi smutno jak wchodzę na FB i widzę foty z zagranicznych wakacji pod palmą- wszycy opaleni, w basenie, z zimnym drinem, ale po chwili stawiam się do pionu, że w zeszłym roku marzyłam by spędzać wakacje tak jak te w tym roku- z brzuszkiem, w domu, czekając na swojego maluszkaMam nadzieję, że uda nam się z Emilką za rok pojechać, no chyba że znowu będę w ciąży.
Ehh, no to się trochę wyżaliłam, bo mężowi nie chcę już na ten temat smęcić -
nick nieaktualnyJa wróciłam z Rossmanna, kupiliśmy proszek Bobini, to już mogę robić pranie, choć jeszcze poczekam
jest teraz w promocji, jeszcze z kartą rossnę rabacik
Na ryneczku mega kolejki, ale stanęłam tam gdzie najmniej ludzi po truskawki i czereśnie, już są po 9 zł truskawki!!! -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Czesc Dziewczyny
Mam niezręczny problemzaczął mi wychodzić hemoroid
co mogę stosować w ciazy na niego? Czy posterisan? Ale maść czy czopki?
http://tolpa.pl/lagodzacy-zel-na-okolice-odbytu,p335#!opis-produktuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 10:45
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny