X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się boję iść po truskawki :P

Ludzie szaleją bo upał, to idą z rana wszyscy :/ szok..jakby normalnie wojna w każdy weekend miała być tyle ludzie drą zakupów !

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche truskawek mam :)
    ale strasznie tłoczno
    do mięsnego nawet nie wchodziłam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na szczęście wczoraj zrobiliśmy większe zakupy w markecie, dzisiaj tylko truskawki i rossmann :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi faceci przebąkują coś o jeziorku, jeden będzie się kąpał drugi rzucał wędką a ja? Sama nie wiem czy mi się chce....cokolwiek

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś musimy zrobić zakupy bo lodówka pusta. Ale pierw pogrzeb :(

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    będzie ok musi! ja z drugiej strony cieszę się że mój brzuch nie rośnie też gwałtownie.
    U mnie też nie rośnie nagle, tylko powoli. Poza tym ja mam nadwagę, więc i brzuch nigdy nie był mały :) więc chyba skóra przyzwyczajona ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz
    ja tak szczerze w taka pogode jeziorka bym nie zniosła-goraco tak samo a i owady sie kleja
    morze :D morze tak, ale przy takiej temp tez porazka
    mam nawet zdjecia jak w cieniu 35 stopni a woda w morzu miała 10-11 ! ani do wody, ani na piasku
    dzis preferuję mieszkanko

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie też nie mam ochoty na wychodzenie z domu, tak sobie myślę, że wieczorem może wyciągnę chłopaków nad morze (25km) żeby nogi pomoczyć i lodziora zjeść :)

pirelka lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz
    twoja wersja najlepsza :)
    co to 25 km, a wieczorkiem juz sie morze w pełni poczuje :)
    ja nawet kocham morze w nocy

z męzem juz ustatlilismy, ze jak w lotka wygramy to kupujemy apartament nad morzem :D

bisacz lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się ;)
    u nas ochłodzenie dzisiaj, rano była burza i popadało i się zrobiło w końcu znośnie ;)
    byłam na pobieraniu krwi, później na kawie i muffinie w macu ;) drobne zakupy i jakoś udało nam się ogarnąć w miarę wcześnie, bo zwykle o tej porze ruszaliśmy do sklepu ;)

i wczoraj jak byłam na szkole rodzenia pytałam o CC, wszystko już wiem, a to czy robią na "zimno" czy po pierwszych skurczach decyduje lekarz prowadzący, zobaczymy co mi gin powie w środę, boję się czekać aż akcja się rozkręci :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z zakupów big zakupów dobry mąż pojechał z nami i wniósł wszystko do góry.
    A teraz zwial do garażu:-(
    Leżę przy wiatraku bo nie daje rady tak mnie zmęczyly te zakupy.
    A muszę jeszcze pranie chyba że tezy wstawić,posprzątać,obiad ugotować i sernika na zimno zrobić:-(
    Nie mam siły nawet prania wstawić hihi

Mmargol udanego wypoczynku!!!!
    Ja jeszcze tydzień i jedziemy też na tydzień się wczasowac nad morze :-)

Little to chociaż masz inne powietrze po tej burzy bo u mnie nawet nie zawieje wiaterkiem :-(

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:19

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka, zobaczymy czy się nie zrobi znowu zaduch :P
    ale się nieprzytomna czuję przez te badania...

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Położyłam się o 4, wstałam o 9 i jestem niby wyspana. Pewnie padnę w ciągu dnia. W nocy trochę popadało i grzmiało w oddali, więc liczyłam że dzisiejszy dzień będzie w deszczowej aurze, ale niestety pogoda się już wyklarowała, na niebie ani jednej chmury i zaczyna się żar.
    Trochę zazdroszczę Wam tych nadmorskich wyjazdów, od lutego żyłam oczekiwaniem na wakacje które planowaliśmy czerwiec/lipiec nad morzem, to miał być nasz pierwszy taki prawdziwy urlop, ale doszliśmy do wniosku, że przy takich upałach tylko bym się męczyła. No i w sumie kasa przeznaczona na wyjazd, poszła na dentystę. Jest mi smutno jak wchodzę na FB i widzę foty z zagranicznych wakacji pod palmą- wszycy opaleni, w basenie, z zimnym drinem, ale po chwili stawiam się do pionu, że w zeszłym roku marzyłam by spędzać wakacje tak jak te w tym roku- z brzuszkiem, w domu, czekając na swojego maluszka :) Mam nadzieję, że uda nam się z Emilką za rok pojechać, no chyba że znowu będę w ciąży.
    Ehh, no to się trochę wyżaliłam, bo mężowi nie chcę już na ten temat smęcić ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza
    wazne, że z sercem dobrze
    na nadcisnienie trzeba uwazać, masz w zanadrzu leki , wiec tylko spokojnie przezywamy te upały i wszelkie stresy ;)
    dobrze, że chociaz skok ciśnienia daje u ciebie objawy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam z Rossmanna, kupiliśmy proszek Bobini, to już mogę robić pranie, choć jeszcze poczekam ;) jest teraz w promocji, jeszcze z kartą rossnę rabacik :P

Na ryneczku mega kolejki, ale stanęłam tam gdzie najmniej ludzi po truskawki i czereśnie, już są po 9 zł truskawki!!!

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny
    Mam niezręczny problem :( zaczął mi wychodzić hemoroid :( co mogę stosować w ciazy na niego? Czy posterisan? Ale maść czy czopki?

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Czesc Dziewczyny
    Mam niezręczny problem :( zaczął mi wychodzić hemoroid :( co mogę stosować w ciazy na niego? Czy posterisan? Ale maść czy czopki?
    Widziałam w Rossmannie z Tołpy takie krem do odbytu na hemoroidy itd.. też dla kobiet w ciąży była informacja.

http://tolpa.pl/lagodzacy-zel-na-okolice-odbytu,p335#!opis-produktu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 10:45

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) dobre duszyczki jak sobie radzić z zespołem ciesni nadgarstka w ciąży? Boli od 2 tyg ale dzisiaj to już nie do wytrzymania :/ w nocy ryczałam z bólu, tak mnie kości dloni bola a ręce opuchnięte wyglądają jak łapa Shreka:/

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:19

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

‹‹ 1354 1355 1356 1357 1358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ