WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pogoda nam sie zepsula
podczas meczu zaczelo padac i tak do teraz z mala przerwa, nawet grzmialo i widze pogode podobna na prawie caly przyszly tydzien. To se pokorzystam
a pewnie jak wrocimy to znowu upaly beda, ach tam!
P.S
kamcia wspolczuje sytuacji, oby ktos Ci pomogl wniesc ta wode.
agatia wiekszosc literek moich by Ci pasowalafajnie ze te pizamki sobie dobralas, chyba tez pizamke jeszcze kupie bo jednak je wole niz koszule
-
mmargol wrote:Pogoda nam sie zepsula
podczas meczu zaczelo padac i tak do teraz z mala przerwa, nawet grzmialo i widze pogode podobna na prawie caly przyszly tydzien. To se pokorzystam
a pewnie jak wrocimy to znowu upaly beda, ach tam!
P.S
kamcia wspolczuje sytuacji, oby ktos Ci pomogl wniesc ta wode.
agatia wiekszosc literek moich by Ci pasowalafajnie ze te pizamki sobie dobralas, chyba tez pizamke jeszcze kupie bo jednak je wole niz koszule
To Ty wybralas literkihe he he pójdę za tydzień, jak będzie mi się chciało
Pizami fajne 3/4 i nawet xxl byłobo jakieś małe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudało mi się znaleźć aukcję ubranek dla chłopców 13 szt za 35 zł, chyba się skuszę
dziś też kupiłam komplet 4 bodziaków za 19 zł i taki sam dzisiaj znalazłam w smyku z najnowszej kolekcji, musiało dopiero co dzieciątko z niego wyrosnąćmmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Na ręku próbowałam, ale wyrywanie i ucieczka. Jutro wejdę z Młodym do wanny, żeby mi głowę umyl i splukal.
Mam nadzieję, że to taki etap...
Niech Ci najpierw zmoczy kubkiem niech sobie leje po twojej głowie a potem np niech zamknie oczy i sobie polecę sam:-) potem pozwól mu pianę zrobić na swojej głowie i zapytaj czy sobie imię taka pianę zrobić i czy Ci pokaże a potem płuczemy i się chlapiemy mocno.
Mam nadzieję że poskutkuje takie zabawy widziałam taty z moją córką ja potem tylko sprzątalam ale się przemogla czasami prysznicem teraz da spłukać.
-
nick nieaktualny
-
Angela, Żabko mam nadzieję, że to przejściowe, bo niby to głupota, ale moje mamine serce pęka, jak synuś się boi. Kochał do tej pory kąpiele, z wanny nie chciał wychodzić...
Mmargol wdychajcie z Emilka jodupłuca oczyścisz świeżym powietrzem
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela, Żabko mam nadzieję, że to przejściowe, bo niby to głupota, ale moje mamine serce pęka, jak synuś się boi. Kochał do tej pory kąpiele, z wanny nie chciał wychodzić...
Mmargol wdychajcie z Emilka jodupłuca oczyścisz świeżym powietrzem
Ile ja nerwów zezarlam na takich kapielach,płaczu i wrzątku było i nic nie zrobisz
Musi się przełamać sam:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny