X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda nam sie zepsula :-( podczas meczu zaczelo padac i tak do teraz z mala przerwa, nawet grzmialo i widze pogode podobna na prawie caly przyszly tydzien. To se pokorzystam :/ a pewnie jak wrocimy to znowu upaly beda, ach tam!

P.S
    kamcia wspolczuje sytuacji, oby ktos Ci pomogl wniesc ta wode.

agatia wiekszosc literek moich by Ci pasowala ;-) fajnie ze te pizamki sobie dobralas, chyba tez pizamke jeszcze kupie bo jednak je wole niz koszule ;-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Czyli tak samo, jak u mnie postraszylo, zrobiło nadzieję i poszło w pinechy :)
    i przyszlo na moje wakacje :-(

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Pogoda nam sie zepsula :-( podczas meczu zaczelo padac i tak do teraz z mala przerwa, nawet grzmialo i widze pogode podobna na prawie caly przyszly tydzien. To se pokorzystam :/ a pewnie jak wrocimy to znowu upaly beda, ach tam!

P.S
    kamcia wspolczuje sytuacji, oby ktos Ci pomogl wniesc ta wode.

agatia wiekszosc literek moich by Ci pasowala ;-) fajnie ze te pizamki sobie dobralas, chyba tez pizamke jeszcze kupie bo jednak je wole niz koszule ;-)
    Margol ważne, że zmieniłas klimat, ale życzę pogody!!!
    To Ty wybralas literki ;) he he he pójdę za tydzień, jak będzie mi się chciało ;)

Pizami fajne 3/4 i nawet xxl było :) bo jakieś małe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pierwszy objaw ciąży, który nie spotkał mnie w poprzedniej, nie mam kostki. Spuchła mi noga i wygląda jak baleron.. na szczescie rece sa ok. Zaraz do zimnej wody wsadzam i nogi do góry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się znaleźć aukcję ubranek dla chłopców 13 szt za 35 zł, chyba się skuszę ;)
    dziś też kupiłam komplet 4 bodziaków za 19 zł i taki sam dzisiaj znalazłam w smyku z najnowszej kolekcji, musiało dopiero co dzieciątko z niego wyrosnąć ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Na ręku próbowałam, ale wyrywanie i ucieczka. Jutro wejdę z Młodym do wanny, żeby mi głowę umyl i splukal.
    Mam nadzieję, że to taki etap...

Niech Ci najpierw zmoczy kubkiem niech sobie leje po twojej głowie a potem np niech zamknie oczy i sobie polecę sam:-) potem pozwól mu pianę zrobić na swojej głowie i zapytaj czy sobie imię taka pianę zrobić i czy Ci pokaże a potem płuczemy i się chlapiemy mocno.
    Mam nadzieję że poskutkuje takie zabawy widziałam taty z moją córką ja potem tylko sprzątalam ale się przemogla czasami prysznicem teraz da spłukać.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia klimat i powietrze to przede wszystkim! Chociaz "para wodna" z orlenu mi do okna nie wpada ;-)
    Dobrze, ze chociaz przed meczem skorzystalismy z pogody, Emilcia po raz pierwszy na plazy :D hihi

żabka04, agatia lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia u nas był taki moment że było ciężko z umyciem głowy, kubeczek wody dał rade. Teraz znów prysznicem można jej spłukiwać

agatia lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia
    Jeszcze nie kupiona, bo mojemu M cos cieżko wyjsć z domu na dwór, ale go wyganiam i mam nadzieje, ze kupi w jakiejś aptece te korę.

żabka04 lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, Żabko mam nadzieję, że to przejściowe, bo niby to głupota, ale moje mamine serce pęka, jak synuś się boi. Kochał do tej pory kąpiele, z wanny nie chciał wychodzić...

Mmargol wdychajcie z Emilka jodu :) płuca oczyścisz świeżym powietrzem ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela, Żabko mam nadzieję, że to przejściowe, bo niby to głupota, ale moje mamine serce pęka, jak synuś się boi. Kochał do tej pory kąpiele, z wanny nie chciał wychodzić...

Mmargol wdychajcie z Emilka jodu :) płuca oczyścisz świeżym powietrzem ;)

Ile ja nerwów zezarlam na takich kapielach,płaczu i wrzątku było i nic nie zrobisz :-(
    Musi się przełamać sam:-(

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ile ja nerwów zezarlam na takich kapielach,płaczu i wrzątku było i nic nie zrobisz :-(
    Musi się przełamać sam:-(
    No nic, najważniejsze, ze u Was też tak było, czyli taki etap. Przeczekam, pokombinuję, może się przełamie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia i jak u ciebie ? Sytuacja opanowana ?? Lepiej sie czujesz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pada!!!!!!!:-)
    Junior dzisiaj przechodzi samego siebie.
    Spokój był na godz? Dalej kopie przewraca się :-) drapie bioderko mamie hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mnie dziś tak skopał, że myślałam że się popłaczę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie była burza i transmisje meczu nam przerwało musieliśmy przez antenę oglądać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my poszliśmy na lody i spacer i zlapala nas ulewa, moja corcia miala na glowie siatke na zakupy materialowa skakala w sandalach po kaluzy i miala niezly ubaw :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Dobrze jest. ..ten poziom stresu jednak rozłożył mnie na łopatki. Marze by iść spać i nie myśleć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mlody juz drugi dzien slabo sie rusza... Czuje i widze ruchy ale to nie to co bylo...

Ale tez czuje sie caly dzien objedzona (bo ciagle jem) i moze dlatego.
    I wyproznic sie nie moge.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Mi mlody juz drugi dzien slabo sie rusza... Czuje i widze ruchy ale to nie to co bylo...

Ale tez czuje sie caly dzien objedzona (bo ciagle jem) i moze dlatego.
    I wyproznic sie nie moge.

Mają coraz mniej miejsca na brykanie :)

‹‹ 1362 1363 1364 1365 1366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ