X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogoda nam sie zepsula :-( podczas meczu zaczelo padac i tak do teraz z mala przerwa, nawet grzmialo i widze pogode podobna na prawie caly przyszly tydzien. To se pokorzystam :/ a pewnie jak wrocimy to znowu upaly beda, ach tam!

P.S
    kamcia wspolczuje sytuacji, oby ktos Ci pomogl wniesc ta wode.

agatia wiekszosc literek moich by Ci pasowala ;-) fajnie ze te pizamki sobie dobralas, chyba tez pizamke jeszcze kupie bo jednak je wole niz koszule ;-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Czyli tak samo, jak u mnie postraszylo, zrobiło nadzieję i poszło w pinechy :)
    i przyszlo na moje wakacje :-(

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    Pogoda nam sie zepsula :-( podczas meczu zaczelo padac i tak do teraz z mala przerwa, nawet grzmialo i widze pogode podobna na prawie caly przyszly tydzien. To se pokorzystam :/ a pewnie jak wrocimy to znowu upaly beda, ach tam!

P.S
    kamcia wspolczuje sytuacji, oby ktos Ci pomogl wniesc ta wode.

agatia wiekszosc literek moich by Ci pasowala ;-) fajnie ze te pizamki sobie dobralas, chyba tez pizamke jeszcze kupie bo jednak je wole niz koszule ;-)
    Margol ważne, że zmieniłas klimat, ale życzę pogody!!!
    To Ty wybralas literki ;) he he he pójdę za tydzień, jak będzie mi się chciało ;)

Pizami fajne 3/4 i nawet xxl było :) bo jakieś małe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pierwszy objaw ciąży, który nie spotkał mnie w poprzedniej, nie mam kostki. Spuchła mi noga i wygląda jak baleron.. na szczescie rece sa ok. Zaraz do zimnej wody wsadzam i nogi do góry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    udało mi się znaleźć aukcję ubranek dla chłopców 13 szt za 35 zł, chyba się skuszę ;)
    dziś też kupiłam komplet 4 bodziaków za 19 zł i taki sam dzisiaj znalazłam w smyku z najnowszej kolekcji, musiało dopiero co dzieciątko z niego wyrosnąć ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Na ręku próbowałam, ale wyrywanie i ucieczka. Jutro wejdę z Młodym do wanny, żeby mi głowę umyl i splukal.
    Mam nadzieję, że to taki etap...

Niech Ci najpierw zmoczy kubkiem niech sobie leje po twojej głowie a potem np niech zamknie oczy i sobie polecę sam:-) potem pozwól mu pianę zrobić na swojej głowie i zapytaj czy sobie imię taka pianę zrobić i czy Ci pokaże a potem płuczemy i się chlapiemy mocno.
    Mam nadzieję że poskutkuje takie zabawy widziałam taty z moją córką ja potem tylko sprzątalam ale się przemogla czasami prysznicem teraz da spłukać.

• mmargol Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia klimat i powietrze to przede wszystkim! Chociaz "para wodna" z orlenu mi do okna nie wpada ;-)
    Dobrze, ze chociaz przed meczem skorzystalismy z pogody, Emilcia po raz pierwszy na plazy :D hihi

żabka04, agatia lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia u nas był taki moment że było ciężko z umyciem głowy, kubeczek wody dał rade. Teraz znów prysznicem można jej spłukiwać

agatia lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia
    Jeszcze nie kupiona, bo mojemu M cos cieżko wyjsć z domu na dwór, ale go wyganiam i mam nadzieje, ze kupi w jakiejś aptece te korę.

żabka04 lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, Żabko mam nadzieję, że to przejściowe, bo niby to głupota, ale moje mamine serce pęka, jak synuś się boi. Kochał do tej pory kąpiele, z wanny nie chciał wychodzić...

Mmargol wdychajcie z Emilka jodu :) płuca oczyścisz świeżym powietrzem ;)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela, Żabko mam nadzieję, że to przejściowe, bo niby to głupota, ale moje mamine serce pęka, jak synuś się boi. Kochał do tej pory kąpiele, z wanny nie chciał wychodzić...

Mmargol wdychajcie z Emilka jodu :) płuca oczyścisz świeżym powietrzem ;)

Ile ja nerwów zezarlam na takich kapielach,płaczu i wrzątku było i nic nie zrobisz :-(
    Musi się przełamać sam:-(

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ile ja nerwów zezarlam na takich kapielach,płaczu i wrzątku było i nic nie zrobisz :-(
    Musi się przełamać sam:-(
    No nic, najważniejsze, ze u Was też tak było, czyli taki etap. Przeczekam, pokombinuję, może się przełamie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia i jak u ciebie ? Sytuacja opanowana ?? Lepiej sie czujesz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pada!!!!!!!:-)
    Junior dzisiaj przechodzi samego siebie.
    Spokój był na godz? Dalej kopie przewraca się :-) drapie bioderko mamie hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mnie dziś tak skopał, że myślałam że się popłaczę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie była burza i transmisje meczu nam przerwało musieliśmy przez antenę oglądać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my poszliśmy na lody i spacer i zlapala nas ulewa, moja corcia miala na glowie siatke na zakupy materialowa skakala w sandalach po kaluzy i miala niezly ubaw :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Dobrze jest. ..ten poziom stresu jednak rozłożył mnie na łopatki. Marze by iść spać i nie myśleć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi mlody juz drugi dzien slabo sie rusza... Czuje i widze ruchy ale to nie to co bylo...

Ale tez czuje sie caly dzien objedzona (bo ciagle jem) i moze dlatego.
    I wyproznic sie nie moge.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Mi mlody juz drugi dzien slabo sie rusza... Czuje i widze ruchy ale to nie to co bylo...

Ale tez czuje sie caly dzien objedzona (bo ciagle jem) i moze dlatego.
    I wyproznic sie nie moge.

Mają coraz mniej miejsca na brykanie :)

‹‹ 1362 1363 1364 1365 1366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ