X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas zaciągniete, wieje ale do mieszkania nic nie wpada :/ ledwo kropi.. grzmi z daleka i pewnie na tym koniec :/ a chciałam by w mieszkaniu się ochłodziło ;( bo mamy ponad 28 st, a na zewnątrz spadło do 25..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia co twój m robi w lesie? Poligon?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bisacz
    Znów jest na poligonie od wtorku i wróci w czwartek
    Dlatego to wszystko tak mnie przerasta

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia Ty to masz stres przez tą pracę męża :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Tak bisacz
    Znów jest na poligonie od wtorku i wróci w czwartek
    Dlatego to wszystko tak mnie przerasta
    Moja Ty biedna
    Mam nadzieję, że takie alarmy są trochę na wyrost z troski o bezpieczeństwo obywateli.
    Z tą wodą to rzeczywiście porażka ale może znajdzie się jakaś dobra dusza, która Ci tej wody z beczkowozu przytacha, choćby w dużym garnku.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamisia jak bym mogla to chetnie bym Ci pomogla, a nawet poslala mojego meza aby ci natargal wody do gory !

Nie denerwuj sie , usiadz narazie i odpocznij to ci dobrze zrobi!

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w sąsiedzkiej strefie kibica nadal głośno, jak wróciliśmy to leciały "ku**" więc kazałam mężowi sprawdzić co się dzieje, pewnie długo jeszcze będzie u sąsiadów wrzawa :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż juz chciał po kolegę dzwonić
    Ale jeszcze nie ma beczkowozu. Już widzę te kolejki po wodę. ..wody nie można spożywać do poniedziałku. Na dzisiaj i rano wodę mam (gaz wyleci ) nagotuje tej do mycia
    Ale ciekawe czy gaz mi się nie skończy :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno bakteria e coli zawsze jest w wodociagach ale nasza przekroczyła tez dozwolony stan. Minimalnie ale jednak. A takich info nikt nigdzie nie umieszcza. Przez tel nikt mi tego nie mówił. Do szpitala juz dawno temu wodę dowiezli.
    Ale ten stres mi siły odebrał. Ile ja łez dziś wylalam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek ja kupiłam w aptece korę dębu i parze 2 torebki żeby był mocniejszy napar bmozna kupić też fusy a co do czopkow to mi pomogły i nawet nie wiem czy to możliwe ale działały pozytywnie na stolec :) także każdej inaczej

żabka04, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiatrzysko się zebrało i gdzieś daleko Grzmi liczę na zajebista burze!!!:-)
    Ja już po kolacji córkę kapie zaraz ja wskakuje pod prysznic.

Kamcia ja też bym płakała ciężarna ma wnieść wodę i w czym???? Na trzecie piętro sama!!!!! Nosz kuźwa!
    Mam nadzieję że Ci jakiś dobry kolega pomoże a brat??????

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które macie starsze dzieciaczki help help. Mój Młody lubił mycie glowyr, nigdy nie było z tym problemu, a od kilku kąpieli jest przy spłukiwaniu płacz, uciekanie z wanny, pokazywanie, że szczypie w oczy, choć szampon nie zmieniany od miesięcy.
    Próbowałam rondo kapielowe, prysznic, kubeczek, gąbka. Próbowaliśmy okularów basebowych i bez rezultatu :( jest płacz i histeria :( już nie wiem, co robić, a w te upały trudno nie myć głowy :/
    Może.jakieś pomysły, sugestie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 19:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swojej wrzuciłam do wanny ulubione zabawki w przypadku dziewczynki łatwiej bo lalka i córka jej myla włosy.
    Ogólnie to mąż ja przekonał wszedł do niej jak się kapala i myla mężowi włosy potem kubkiem z wodą płakała a mąż potem powoli ja przekonywał leżąc wodę kubkiem albo prysznicem.
    Poproś męża bo czasami trzeba zamienić się rolą.
    Idę się kąpać.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Skali za te poradę z korą. Dzisiaj bede próbować i mam nadzieje, ze zadziała :D

Skali89 lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek udało się kupić? W całości masz tą korę?????
    Gotuj ja trochę woda będzie brudna i ciemna wlej do miski tak żebyś dupcia się zmiescila ta woda wymieszać trochę z zimna. Woda nie może być zimna ani gorąca weź gazetkę lub krzyżówki i siedź tak 10-15 min i trzy razy dziennie.

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko właśnie do tej pory tata kąpał Młodego i czymś go musiał zrazić :/ bo wcześniej nie było problemu.
    Młody kapie się z toną zabawek, na basenie nie ma problemu z moczeniem głowy, chlapaniem w oczy, w domu mycie ok, ale spłukiwanie jest bardzo ciężkie :( aż mi przykro jak on tak płacze i się boi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko mocno pokropilo wiatrem zawialo i po wszystkim znowu parowa :-(
    A tak liczyłam na burze:-)

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    U mnie tylko mocno pokropilo wiatrem zawialo i po wszystkim znowu parowa :-(
    A tak liczyłam na burze:-)
    Czyli tak samo, jak u mnie postraszylo, zrobiło nadzieję i poszło w pinechy :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Żabko właśnie do tej pory tata kąpał Młodego i czymś go musiał zrazić :/ bo wcześniej nie było problemu.
    Młody kapie się z toną zabawek, na basenie nie ma problemu z moczeniem głowy, chlapaniem w oczy, w domu mycie ok, ale spłukiwanie jest bardzo ciężkie :( aż mi przykro jak on tak płacze i się boi :(

Ale z tego co mi się przypomina to jest taki etap u dziecka.
    Może mu coś tam włączylo a może czegoś się poprostu wystraszyl.
    Ja swoją straszył robakami cudowna i tak nic to nie dało histeria na maksa była i na siłę jej płakałam długie włosy:-(
    Teraz już tak nie ma.
    A kładlas go na ręce i w ten sposób płukalas włosy?????? Spróbuj.
    U mnie przekonał ja mąż wspólnym mycie i płukanie włosów.
    Współczuję bo to jest Meksyk :-(

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ale z tego co mi się przypomina to jest taki etap u dziecka.
    Może mu coś tam włączylo a może czegoś się poprostu wystraszyl.
    Ja swoją straszył robakami cudowna i tak nic to nie dało histeria na maksa była i na siłę jej płakałam długie włosy:-(
    Teraz już tak nie ma.
    A kładlas go na ręce i w ten sposób płukalas włosy?????? Spróbuj.
    U mnie przekonał ja mąż wspólnym mycie i płukanie włosów.
    Współczuję bo to jest Meksyk :-(
    Na ręku próbowałam, ale wyrywanie i ucieczka. Jutro wejdę z Młodym do wanny, żeby mi głowę umyl i splukal.
    Mam nadzieję, że to taki etap...

żabka04 lubi tę wiadomość

‹‹ 1361 1362 1363 1364 1365 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ