WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Tak bisacz
Znów jest na poligonie od wtorku i wróci w czwartek
Dlatego to wszystko tak mnie przerasta
Mam nadzieję, że takie alarmy są trochę na wyrost z troski o bezpieczeństwo obywateli.
Z tą wodą to rzeczywiście porażka ale może znajdzie się jakaś dobra dusza, która Ci tej wody z beczkowozu przytacha, choćby w dużym garnku.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podobno bakteria e coli zawsze jest w wodociagach ale nasza przekroczyła tez dozwolony stan. Minimalnie ale jednak. A takich info nikt nigdzie nie umieszcza. Przez tel nikt mi tego nie mówił. Do szpitala juz dawno temu wodę dowiezli.
Ale ten stres mi siły odebrał. Ile ja łez dziś wylalam -
Pysiaczek ja kupiłam w aptece korę dębu i parze 2 torebki żeby był mocniejszy napar bmozna kupić też fusy a co do czopkow to mi pomogły i nawet nie wiem czy to możliwe ale działały pozytywnie na stolec
także każdej inaczej
żabka04, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie wiatrzysko się zebrało i gdzieś daleko Grzmi liczę na zajebista burze!!!
Ja już po kolacji córkę kapie zaraz ja wskakuje pod prysznic.
Kamcia ja też bym płakała ciężarna ma wnieść wodę i w czym???? Na trzecie piętro sama!!!!! Nosz kuźwa!
Mam nadzieję że Ci jakiś dobry kolega pomoże a brat??????
-
Dziewczyny, które macie starsze dzieciaczki help help. Mój Młody lubił mycie glowyr, nigdy nie było z tym problemu, a od kilku kąpieli jest przy spłukiwaniu płacz, uciekanie z wanny, pokazywanie, że szczypie w oczy, choć szampon nie zmieniany od miesięcy.
Próbowałam rondo kapielowe, prysznic, kubeczek, gąbka. Próbowaliśmy okularów basebowych i bez rezultatujest płacz i histeria
już nie wiem, co robić, a w te upały trudno nie myć głowy
Może.jakieś pomysły, sugestie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 19:07
-
nick nieaktualnyJa swojej wrzuciłam do wanny ulubione zabawki w przypadku dziewczynki łatwiej bo lalka i córka jej myla włosy.
Ogólnie to mąż ja przekonał wszedł do niej jak się kapala i myla mężowi włosy potem kubkiem z wodą płakała a mąż potem powoli ja przekonywał leżąc wodę kubkiem albo prysznicem.
Poproś męża bo czasami trzeba zamienić się rolą.
Idę się kąpać.
-
nick nieaktualnyPysiaczek udało się kupić? W całości masz tą korę?????
Gotuj ja trochę woda będzie brudna i ciemna wlej do miski tak żebyś dupcia się zmiescila ta woda wymieszać trochę z zimna. Woda nie może być zimna ani gorąca weź gazetkę lub krzyżówki i siedź tak 10-15 min i trzy razy dziennie.
-
Żabko właśnie do tej pory tata kąpał Młodego i czymś go musiał zrazić
bo wcześniej nie było problemu.
Młody kapie się z toną zabawek, na basenie nie ma problemu z moczeniem głowy, chlapaniem w oczy, w domu mycie ok, ale spłukiwanie jest bardzo ciężkieaż mi przykro jak on tak płacze i się boi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Żabko właśnie do tej pory tata kąpał Młodego i czymś go musiał zrazić
bo wcześniej nie było problemu.
Młody kapie się z toną zabawek, na basenie nie ma problemu z moczeniem głowy, chlapaniem w oczy, w domu mycie ok, ale spłukiwanie jest bardzo ciężkieaż mi przykro jak on tak płacze i się boi
Ale z tego co mi się przypomina to jest taki etap u dziecka.
Może mu coś tam włączylo a może czegoś się poprostu wystraszyl.
Ja swoją straszył robakami cudowna i tak nic to nie dało histeria na maksa była i na siłę jej płakałam długie włosy:-(
Teraz już tak nie ma.
A kładlas go na ręce i w ten sposób płukalas włosy?????? Spróbuj.
U mnie przekonał ja mąż wspólnym mycie i płukanie włosów.
Współczuję bo to jest Meksyk -
żabka04 wrote:Ale z tego co mi się przypomina to jest taki etap u dziecka.
Może mu coś tam włączylo a może czegoś się poprostu wystraszyl.
Ja swoją straszył robakami cudowna i tak nic to nie dało histeria na maksa była i na siłę jej płakałam długie włosy:-(
Teraz już tak nie ma.
A kładlas go na ręce i w ten sposób płukalas włosy?????? Spróbuj.
U mnie przekonał ja mąż wspólnym mycie i płukanie włosów.
Współczuję bo to jest Meksyk
Mam nadzieję, że to taki etap...żabka04 lubi tę wiadomość