WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
LRF właśnie mi uświadomiłaś, że nie kupiłam chusteczek do wyprawki
a spakowalam wstępnie rzeczy do torby i czegoś mi brakowało
Kupiłam za to 2 piżamy do karmienia w sklepie polecanym przez mmargolmiałam kupić jedną koszulę, ale stwierdziłam, że i tak nie założę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 15:37
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, ja mam próbkę z pampers sensitive (te białe), ale sroka nie wystawiła im przychylnej opinii, z drugiej strony ja ich używałam w pracy jako niania i nie mogę złego słowa powiedzieć, ale dziecko też było starsze
ja planuję z tami kupić, ale to też nie na każdą zmianę pieluszki
a co z tą wodą z rumiankiem? czy sama woda styknie? do mycia pupy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 15:45
-
LRF ja używałam do pupy samej wody na waciku, rumianek niby łagodzi, ale potrafii też podrażniac. Mój młody nie może chusteczek np z rumiankiem, ja po wszelkich papierach i wkladkach z rumiankiem mam stan zapalny. Więc nie używamy rumianku.
Też się dzisiaj chlodzilam lodami pomarańczowymi i cytrynowymiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 15:52
-
nick nieaktualnyto muszę się zaopatrzyć w te większe waciki do pupy, bo wydaje mi się że będą wygodniejsze i małe na oczka i do buzi
ohoho, sąsiedzi mają strefę kibica, coś głośno u nich i mają wuwuzele i bębenki nawet
jak się przed chwilą darli, kazali mężowi sprawdzić wynik, bo my meczu nie oglądamy
ale mamy z nich ubaw teraz - może w sklepach będą pustki, oby!
o masakra, jeszcze jakiś pies im tam szczeka z nimi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 15:54
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Little tzw płatki bawełniane prostokątne
Agatia ty już masz torbę spakowana do szpitala?????
O matko.......Ja będę wszystko robić bo trochę jak wrócę z wczasów teraz robię nic hahahah
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja chyba się zaplacze
Nosz kurwa zawsze coś musi się dziać w moim mieście!!!!!!!
Mamy e coli w wodzie a ja teraz dopiero się dowiedzialam i pieprzone truskawki w tej wodzie mylam
Już sama nie wiem co robić. Czekać na objawy czy lecieć na IP
Chyba zalamke przejdę -
żabka04 wrote:Aha ok.
Już myślałam że ty zwarta i gotowa i się tam wybierasz rodzic:-)
Czekamy na swoje terminy kto ma cc to ma inne niech nie idą tam szybciej:-)żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ogolem to wiem z tego co przeczytalam ze ta bakteria powoduje ostre biegunki lub wymioty, w najgorszym wypadku atakuje uklad moczowy powodujac infekcje, ja bym na twoim miejscu na ip pojechala i powiedziala i zapytala co masz zrobic w takim wypadku, ostroznosci nigdy za wiele !!