WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u Nas duchota, byłam w Lidlu po lody.. i wzięłam ostatnie pudełko, a jeszcze przedwczoraj była cała lodówka
nawet smaku wybrać nie można było!
Ludzie biorą po kilkanaście lodów w kartonyjakby wojna miała być, zakupy za 400 zł !!!! Koszmar jakiś..
I co z tego, że ludzi nie było podczas meczu jak jedna kasa otwarta i jedna babka stała 10 min przy kasie, ostałam się jak zawsze
Skwar niemiłosierny u Nas, nad morze nie jedziemy bo coś grzmi, ale pewnie jak zwykle bokiem przejdzie po innych dzielnicachoby się ochłodziło bo w mieszkaniu 30 st!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wyszłam z naszego klimatyzowanego (prowizorka
pokoju i puściłam głośno muzykę.
Pieprze to, nie oglądam karnych
Potem Kostek bedzie nerwowy, bo mamusia karne w glupim meczu oglądałabisacz lubi tę wiadomość
-
Jestem
Teoretycznie pewnie mogłam zadzwonić ale pojechałam i sobie pogadalam z panią (nie było badania )
Ogolnie to jest tak ze sanepid bada wodę co tydzień i nasza e coli przekroczyła minimalny stan. Nie wiadomo nawet kiedy (bo tydzień temu nie było A dziś jest ). Wiec na pewno spozylam minimum jeśli w ogóle bakterie spozylam. ..jeśli się jednak zatrulam to już w nocy powinny wystąpić pierwsze objawy - biegunka czy nudności. I gdyby tak się stało to mam się zgłaszać bez wahania. Na początku zakażenia stosuje się bardzo proste leki (podała nazwy ale nie powtórzę ) Bo z jednej strony za późno juz bo wodę tykalam a z drugiej strony nawet nie wiadomo czy zjadłam bakterie. W takiej sytuacji jak ja jest całe miasto. Z racji ciąży lepiej żebym się myla gotowana woda. Chyba jestem troszkę spokojniejsza. ..noc pokaże
Mam inny w związku z tym problem. ..jak się zorientowałam o skazeniu wody szybko wręcz wybieglam z domu, do auta i do marketów. ..nigdzie u nas nie ma wody. Udało mi się kupić zgrzewke mało gazowanej. ..w wodociagach wcześniej powiedzieli ze w celach spożywczych nie powinno się nawet używać gotowanej wody z kranu ( choć długie gotowanie wybija bakterie ) ale po prostu nie mam wody. Nawet do gotowania. Tylko to co kupiłam (gaz wyleci ). Beczkowoz podstawia ale w co mam wodę lac? ?i kto mi to dodzwiga na 3. Piętro? ??????jestem wściekła. Najwyżej jutro pojadę do innego miasta -
nick nieaktualny