X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smaruję od wczoraj Sudocremem i pudrem ryżowym, ale zaraz znowu się obcierają, a że już pieką i są czerwone z krostkami to nic wiele im nie pomaga :/

Dodatkowo męczy mnie alergia, kicham i smarkam cały dzień. Koszmar.

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko ja się czuję gorzej u mam większy ból w dole brzucha, podejrzewam, że to zmiana pozycji główką w dół. Jak Mała siedziała na pupie, to czułam się super.
    Moja też aktywna cały czas, wczoraj też, chyba ma dość tej sauny w brzuchu ;)

żabka04 lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko też sobie ostatnio odpażylam uda, smarowałam na przemian bepanthenem i alantanem + i następnego dnia już było ok i jakoś na razie mam spokój. Ale jeden dzien nieźle doskwierało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 14:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas znowu się duszno zrobiło :(
    gorąco, słońce praży, a rano się tak pięknie zapowiadało - deszczowo i pochmurnie

dziewczyny, gdzie ja kupię takie metalowe haczyki na ręczniki oprócz casto i LM?
    może do jakiegoś Jyska podskoczyć? chcę się pozbyć sznura na pranie z łazienki na którym zwykle mamy ręczniki :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały za to wczoraj cichutki i dziś do tej pory też (nie lubię), teraz się przeciąga co mnie uspokaja. Niestety moja macica coś często ostatnio protestuje i się stawia więc muszę częściej polegiwać bo to pomaga.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzisiaj też spokojniejsze są.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój rano siedział cicho, myślałam że będzie spokojny dzień, ale jednak się rozbrykał :P

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    pysiaczek
    nie chce straszyc :) ale naprawde czopek był tragedią i szybko odpusciłam :D a smieje sie, bo nie wiem kto wymyslił podstawowowa formę leku w czopku :D
    Tez sie wlasnie na tym zastanawiam... :/ spróbuje moze uda mi sie go zaaplikować :P

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysiaczek - uda sie ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roztapiam się :( chyba pojadę do jakiegoś centrum handlowego, żeby posiedzieć w klimatyzacji :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to mam wrażenie, że jak stoję i chodzę to brzuch mi pęknie :/

Robię obiadek: ziemniaczki, kalafior, surówka z buraczków i schabik.

Po meczu może nad morze się zbierzemy, ale zobaczymy jak pogoda bo coś się chmurzy, choć na razie to białe, niewinne chmurki.

Może podczas meczu skoczę do Lidla, bo zapewne ludzi nie będzie ;) tylko,żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce to było ok :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 14:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sje czuje jak jakis slon mimo ze waga duzo nie wskazuje na plusie to wysadzilo mi brzuch, i przez to zemon lezy w poprzek ciagle mam twardy brzuch :/ jestem glodna, zjem cos to czuje sie taka ociezala jak bym tone zjadla a dizo nie jem.... wy to macie do porodu 2 miesiace, a ja jeszcze lekko ponad 3 :/ a juz teraz nie daje rady....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też leży w poprzek, ale bardzo często wywala nogi za główkę, przez co z jednej strony brzuch mięciutki, a z drugiej ogromna twarda gula :P
    Sarcia, trzeba przebiedować te upały :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jedna też leżała wczoraj w poprzek :P druga główką w dół i to tak nisko ma głowę, że lekarka ledwo mogła ją złapać.

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie moge oglądać meczu :(
    Za bardzo sie stresuje :(
    Zawsze było na piwku, to i relaks był.
    Leze przed tivi i i chowam sie za telefonem.
    Ech.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas się chmurzy i grzmi :) oby popadało :)

żabka04, pirelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF No racja...ja juz to znam bo moja 1 corcia jest 29.08 to 4 lata temu tez chodzilam w ciazy :)a teraz miesiac dluzej bo maly sie zapowiedzial na pazdziernik :P

jo a co do prania to ja zaczne prac pod koniec sierpnia zeby wszystko zdazylo mi poschnac poki bedzie ladna pogoda i bedzie cieplo...wczesniej to nawet mi sie nie chce za to zabierac, bo to jezcze duzo czasu , a chce zeby ciuchy byly mozliwie jak najswiezsze zanim urodze :) od wozka wszytsko popralam juz w zeszlym miesiacu takze to ttzeba tylko pomyc stelaze i zalozyc ale to r
    tez dopiero we wrzesniu bede robic, loze zko wypiore w sierpniu a rozloze je w polowie wrzesnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzis od rana pobolewa glowa ogolem ... i wkurza mnie moj maz bo siedzi przed televizorem i drze gebe na pol domu ...naprawde to czasami jest męczące

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja popadłam znowu w wir zakupów - kupiłam cztery bodziaki w stylu marynarskim i dwie pary spodenek ;D mam w planach jeszcze dziś w rossmannie kupić pierwszą paczkę pieluszek i chusteczki, może jakieś podkłady. Chciałabym też kupić szczotkę do włosów, wczoraj w szkole rodzenia pokazywali nam takie z włosia koziego z firmy MAM, któraś może miała? wydaje się bardzo OK ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:19

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

‹‹ 1358 1359 1360 1361 1362 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ