WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Żabko ja się czuję gorzej u mam większy ból w dole brzucha, podejrzewam, że to zmiana pozycji główką w dół. Jak Mała siedziała na pupie, to czułam się super.
Moja też aktywna cały czas, wczoraj też, chyba ma dość tej sauny w brzuchużabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu nas znowu się duszno zrobiło
gorąco, słońce praży, a rano się tak pięknie zapowiadało - deszczowo i pochmurnie
dziewczyny, gdzie ja kupię takie metalowe haczyki na ręczniki oprócz casto i LM?
może do jakiegoś Jyska podskoczyć? chcę się pozbyć sznura na pranie z łazienki na którym zwykle mamy ręczniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:pysiaczek
nie chce straszycale naprawde czopek był tragedią i szybko odpusciłam
a smieje sie, bo nie wiem kto wymyslił podstawowowa formę leku w czopku
spróbuje moze uda mi sie go zaaplikować
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa za to mam wrażenie, że jak stoję i chodzę to brzuch mi pęknie
Robię obiadek: ziemniaczki, kalafior, surówka z buraczków i schabik.
Po meczu może nad morze się zbierzemy, ale zobaczymy jak pogoda bo coś się chmurzy, choć na razie to białe, niewinne chmurki.
Może podczas meczu skoczę do Lidla, bo zapewne ludzi nie będzietylko,żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce to było ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 14:54
-
nick nieaktualnyJa tez sje czuje jak jakis slon mimo ze waga duzo nie wskazuje na plusie to wysadzilo mi brzuch, i przez to zemon lezy w poprzek ciagle mam twardy brzuch
jestem glodna, zjem cos to czuje sie taka ociezala jak bym tone zjadla a dizo nie jem.... wy to macie do porodu 2 miesiace, a ja jeszcze lekko ponad 3
a juz teraz nie daje rady....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie moge oglądać meczu
Za bardzo sie stresuje
Zawsze było na piwku, to i relaks był.
Leze przed tivi i i chowam sie za telefonem.
Ech.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLRF No racja...ja juz to znam bo moja 1 corcia jest 29.08 to 4 lata temu tez chodzilam w ciazy :)a teraz miesiac dluzej bo maly sie zapowiedzial na pazdziernik
jo a co do prania to ja zaczne prac pod koniec sierpnia zeby wszystko zdazylo mi poschnac poki bedzie ladna pogoda i bedzie cieplo...wczesniej to nawet mi sie nie chce za to zabierac, bo to jezcze duzo czasu , a chce zeby ciuchy byly mozliwie jak najswiezsze zanim urodzeod wozka wszytsko popralam juz w zeszlym miesiacu takze to ttzeba tylko pomyc stelaze i zalozyc ale to r
tez dopiero we wrzesniu bede robic, loze zko wypiore w sierpniu a rozloze je w polowie wrzesnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja popadłam znowu w wir zakupów - kupiłam cztery bodziaki w stylu marynarskim i dwie pary spodenek
mam w planach jeszcze dziś w rossmannie kupić pierwszą paczkę pieluszek i chusteczki, może jakieś podkłady. Chciałabym też kupić szczotkę do włosów, wczoraj w szkole rodzenia pokazywali nam takie z włosia koziego z firmy MAM, któraś może miała? wydaje się bardzo OK
-
nick nieaktualny