WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się.
Dopiero oczy otwieralam:-)
W nocy lało zrobiło się inne powietrze to i dłużej się śpi
Pysiaczek mówisz o szwie szyjki?
Nic się nie stanie.
Przecież gin po porodzie że szwami po nacieciu krocza kazał męczyć dupcie:-)
Ten twój szew nie jest rozpuszczalny prawda? Więc bez obaw.
Jak ci wygodnie rób albo siadam do miski albo wacikiem.
Mam nadzieję że szybko się uporasz z problemem
Idę robić śniadanko i kawusie:-) -
Dzień dobry
Pochwalę się Wam fotką ze wczorajszej sesji
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26bc62631d66.jpg
wykonanie Bartek Szczęsny FotografiaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 07:12
pirelka, Pysiaczek89, Skali89, kamciaelcia, alinka, żabka04, Ulfenstein, Anulka01, martta, mmargol, bisacz, Sabina, marta258, Miśka*** lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Witam się.
Dopiero oczy otwieralam:-)
W nocy lało zrobiło się inne powietrze to i dłużej się śpi
Pysiaczek mówisz o szwie szyjki?
Nic się nie stanie.
Przecież gin po porodzie że szwami po nacieciu krocza kazał męczyć dupcie:-)
Ten twój szew nie jest rozpuszczalny prawda? Więc bez obaw.
Jak ci wygodnie rób albo siadam do miski albo wacikiem.
Mam nadzieję że szybko się uporasz z problemem
Idę robić śniadanko i kawusie:-)
Dziekuje Wam bardzo za rady
żabka04 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
AJrin, alinka, ja też od jakiegoś tygodnia mam problem ze spaniem, ale ubiegłej nocy przeszłam samą siebie- poszłam spać o 4, dziś w nocy padłam przed 1, ale co z tego skoro po 6 już wstałam. Teraz korzystam z porannego, rześkiego powietrza, okna w całym domu pootwierane żeby trochę wywietrzyć, bo przypuszczam, że dziś kolejne tropiki nas czekają. Chyba pójdę kończyć robić ciasto, ale nie wiem czy mój mąż zniesie warkot miksera o 7:20...
-
Pysiaczek jak tylko da radę go wciskać to probuj wieczorem jak jest chłodno jest lepiej jak jest upał to możesz czuć ze on robi się większy . Mi zmalał ale jeszcze walczę.
Witam się z rana. Wczoraj tyle emochji na tym meczu ze masakra ale się udało.
Odczuwam jakieś kłucie pół nocy nie spałam bo na lewym boku czuje duże obciążenie chyba będę musiała jechać sprawdzić ta szybkę
Pysiaczek zapytam bo nie pamiętam jaką miałaś długość ze masz szew ?Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
witam sie w 31 tc,ale-co najpieknejsze-to ta trójeczka z przodu
w nocy mieliśmy porzadna burze (a w sumie czwarta od wczoraj)i u nas wrecz zrobiło sie chłodno. Termometr wskazuje 16 stopni i mocno wieje
no i chyba e coli mnie nie dopadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 07:41
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka
dmucham dmucham
w czajniku zagotowałam tę z butelki (lekki gaz)
wole sie kleic i smierdzieć, ale prysznica nie wezme w tej wodzie, mam zapas chusteczek nawilzanych i miche gotowanej wody ...
ale kotu dalam napić sie z kranu...ona inne wody nie łyknie niz ta ciureczkiem lecaca z kranu w łazience...zobaczymy (wyobraziłam sobie, ze kotki pija wodę z kałuży) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka mamuśki, moj chyba przez te upały jakoś mnie ruchliwy sie zrobil...
Wczoraj burze i deszcz caly wieczór a dzisiaj od rana znowu upał
Mąż w najlepsze śpi, a ja juz od 7 na nogach, chociaż średnio przytomny. Wczoraj byliśmy na urodzinach kumpla w klubie, wróciliśmy o 1, ale powiem Wam, ze obcy ludzie jakos dziwnie na mnie patrzyli, laski w kiblu mnie zmierzyły od góry do dołu, a jak trzymałam piwo męża bo poszedl siku to juz w ogóle hehe. Dziwne uczucie, jak wyrodna matka czy coś
Pysiaczek mnie niestety też znowu dopadły hemoroidy i w dodatku bolą ehhh. Masc chyba przestała działać, jutro tez sprobuje z ta korą. Grrrt