WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
angela
później włąsnie z toba skojarzyłam e coli i w ogole wpadłam w panike...
bo najpierw zareagowałam pomysłem, ze jade wode kupić...a w całym miescie juz wody nie było!!!z czasem przyszło mi do głowy ze truskawki jadlam...(jabłko jak się umyje to sie wytrze, a moje truskawki były mokre)
a potem kwestia e coli w drogach moczowych...i beczałam -
Little Red Fox wrote:no właśnie widziałam że już za ok 20 zł można taki kupić, mam też taki z kapturkiem i przyda się najbardziej w domu, ewentualnie na spacerze żeby otulić jak zacznie być chłodniej, a produkty higieniczne zamówię w gemini przy okazji zakupów do apteczki
zwykły kupowałam za 8 zł
inaczej z reprezentacyjnym
ale lubiłam takie zwykłemałe(a więc wszedzie dało się schować), tanie, uniwersalne(czy przykryć, czy podłozyć pod plecki w leżaczku, krzesełku)
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
później włąsnie z toba skojarzyłam e coli i w ogole wpadłam w panike...
bo najpierw zareagowałam pomysłem, ze jade wode kupić...a w całym miescie juz wody nie było!!!z czasem przyszło mi do głowy ze truskawki jadlam...(jabłko jak się umyje to sie wytrze, a moje truskawki były mokre)
a potem kwestia e coli w drogach moczowych...i beczałam -
ksosia
ale jak sanepid bada wodę TYLKO raz w tygodniu, to jakie epidemie moga sie tworzyć !!!
poza tym powinien (moim zdaniem) po mieście jeździć samochód i powinni glosowo to ogłaszać. A ja zrobilam zakupy o 9 i nie mialam zamiaru wychodzić do jutra-w żuciu rozwieszonych kartek bym nie przeczytala...a tak przypadkiem trafiłam na ogłoszenie w necie(komendant strazy poż ogłaszał). Zadzwoniłam do wodociągów i wyszlo , że nawet gotowana woda be... -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
ale w teorii e coli nie lubi wody (bo nie ma czym sie w niej żywić) i nie lubi temp ...
wiec ktoś coś nabroił w okolicach poboru wody. Mało ludzi spuszcza szambo?
Ja już mówię o każdej innej bakterii. No a ta e-coli nie wzieła się znikąd. Ale ważne że już problem zażegnany. -
Ksosia, moj tez od 3 dni tylko dwlikatne smyranie wieczorem niby 10 ruchów naliczam ale sa delikatne i czasem w ciagu dnia jest jeden wiekszy nie kopniak raczej wyprostowanie. Moze to kwestia upalow i braku miejsca?
-
nick nieaktualnymój się chwilowo uspokoił, może poszedł w kimę po nocnej balandze?
dziewczyny, ile powinny kosztować te podkłady na materac pod prześcieradło? widzę że ceny różne a nie chciałabym przepłacać, a coś czuję że te tańsze to małooddychające i sztuczne... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza
chodzi o podkład nieprzemakalny na materac pod przescieradlo
ogólnie ma postać frotty podszytej guma
u nas sie sprawdzalo-nie tyle przy sikaniu, sraniu, co ulewanie, karmienie czy pojenie
spokojnie mała na golaska kladlismy do łózeczka (taka nagroda od tatusia za cały dzień w ortezie) -
nick nieaktualny