WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O jakich podkładach wy piszecie?
Wrzućcie jakas aukcje.
Mi polecono ceratki, ale mówicie ze to nie przepuszcza powietrza?
Dobra. Juz widze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 11:21
-
nick nieaktualnyno właśnie myślę, bo na nasze łóżko też chciałam kupić, gdybyśmy chcieli dzieciaczka u nas położyć, na wszelki wypadek, ale to 2 materace po 90x200 cm, macie na allegro jakiś sprawdzonych sprzedawców?
u nas było przed chwilą takie gradobicie wielkości kostek do gry, mam nadzieję że żadnej kury nie zabiło, bo mimo że głupiutkie stworzenie to szkoda by byłoulewa, że kałuża na pół kuchni, bo mąż zapomniał okna zamknąć, pobiegł przykryć samochód i teraz siedzi mokry, jak się rozchoruje to nie ma zmiłuj i wygonię go z domu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza, ja sobie tak wpisałam, żeby znaleźć na nasze łóżko i później zaglądam do poszczególnych sprzedawców i mają mniejsze na dziecięce łóżeczko, ale chodzi o skład, bo widzę że mają domieszkę poliestru, a dodatkowo mocowane są na gumki, więc się dobrze trzyma
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=ochraniacz+na+materac+90x200&bmatch=lm_v4_hou_sqm_sw-hou-1-3-0623mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy byliśmy nad otwartym morzem, początkowo było chłodno, a ja wyletniona ale wyszło słonko i troszkę mi złapało dekolt
mężowi nogi
a wcale upału czuć nie było!
U mnie za to pochmurno i można oddychać, choć kropi deszcz.. ale już się nigdzie nie wybieram.
Byłam zobaczyć w H&M Mama na wyprzedaż, ale same małe rozmiary, za to kupiłam w normalnej cenie spodenki krótki jeansowe, by te nogi w upał mi się nie obcierałyjeszcze bym drugie upolowała dłuższe, ale strasznie małe rozmiary wszędzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPokażę Wam jak się prezentujemy z dzisiaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a886be89c0e.jpgmychakruszyna, martta, agatia, żabka04, Pysiaczek89, Ulfenstein, AJrin, Sabina, mysza0406, marta258, mmargol, Ksosia, megg, bisacz, bbeczka91, violett, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywróciliśmy właśnie do domu, padam ze zmęczenia, korzystając z ochłodzenia chyba jutro pojadę na ciucholand poszukać jakiś ciuszków dla maluszka, przydałoby się kupić jakąś ciepłą bluzę na jesień. Tak sobie myślę że upiorę na początek rozmiary 56-62 a resztę zostawię w kartonie i niech poczeka, aż młody urośnie
-
Little Red Fox wrote:wróciliśmy właśnie do domu, padam ze zmęczenia, korzystając z ochłodzenia chyba jutro pojadę na ciucholand poszukać jakiś ciuszków dla maluszka, przydałoby się kupić jakąś ciepłą bluzę na jesień. Tak sobie myślę że upiorę na początek rozmiary 56-62 a resztę zostawię w kartonie i niech poczeka, aż młody urośnie