WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali
Moja szyjka według lekarza w szpitalu miała 1,5 cm i rozwarcie zewnętrzne na opuszek. Moja pani ginekolog stwierdziła po tym wszystkim (a badał mnie dzień przed pójściem do szpitala, ze rozwarcia nie było) wiec ja juz nie wiem sama?
W tym tygodniu musze sie dostać jakoś do niej na kontrole szwu, czy tam wszystko jest ok i czy sie trzyma ładnie, bo co dwa tygodnie musze go sprawdzac.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Martta
Ja poki co próbuje zwalczyć to świństwo tylko ta korą. I jest rzeczywiscie mniejszy i nie czuje go. Ale w razie co czopki mam w pogotowiu. Ale nie chciałabym ich używać... Mam nadzieje ze sama korą da radęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 09:41
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja dopiero wstalam tradycyjnie w nocy bulam 2 razy w toalecie na siusianie masakra, jakas przetracona jestem, moj malh spal cala noc i kopniakami mnie nie budzil
ale tym sie nie martwie bo wy wszystkie praktycznie juz 30 tc wiec te ruchy tez na maksa odczuwacie
U nas za oknem szato buro i ponuro ale deszcz nie pada. Jakiee plany na niedziele ? -
sarcia123 wrote:Hej dziewczyny, ja dopiero wstalam tradycyjnie w nocy bulam 2 razy w toalecie na siusianie masakra, jakas przetracona jestem, moj malh spal cala noc i kopniakami mnie nie budzil
ale tym sie nie martwie bo wy wszystkie praktycznie juz 30 tc wiec te ruchy tez na maksa odczuwacie
U nas za oknem szato buro i ponuro ale deszcz nie pada. Jakiee plany na niedziele ?od września 2013r nie byłam w pracy, więc każdy mój dzień to niedziela
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja próbuję skompletować do reszty wyprawkę, ale nie mogę znaleźć sklepu gdzie jest wszystko, czyli wanienka i pasujący do niej stelaż, jakiś dodatkowy kocyk, prześcieradło i podkład na materacyk. Śpiworków szukam używanych, bo nie wiem czy moje dziecko będzie chciało pod tym spać. Zastanawiam się czy pod polarowym kocykiem maluszki nie pocą się za bardzo
-
mysza
wiem co to e coli
ale przyjecie obcych bakterii kalowych (zwłaszcza droga moczowa)jest groźne
a u nas po prostu alarm , gdzie jest zakaz uzywania wody z kranu do wszelkich celów spozywczych (nawet po gotowaniu), nawet zebów nie mozna tą wodą plukać...
w szpitalu kobita tłumaczyła , ze zawsze e coli jest w wodzie ale nasza ma stan przekroczony...chociaz nieznacznie i tym mnie wlasnie uspokajała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza
dlatego -z racji ciązy-myć mam sie gotowana wodą, wolę 2 dni prysznicy nie brać (a o włosach jak wyglądaja nie wspomnę) niz ryzykować
u nas na szczęscie takie sytuacje rzadkozrozumiałabym powodzie, ulewy-ale w suszę e coli ??? ktos musiał coś do gleby spuścić
-
nick nieaktualnyno właśnie widziałam że już za ok 20 zł można taki kupić, mam też taki z kapturkiem i przyda się najbardziej w domu, ewentualnie na spacerze żeby otulić jak zacznie być chłodniej, a produkty higieniczne zamówię w gemini przy okazji zakupów do apteczki
-
nick nieaktualny