WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorywieczor mamuski
wracam do Was po tygodniu przerwy, nie dam rady nadrobic, przeczytalam tylko dzisiejszy dzien. Mam nadzieje ze wszystko u Was ok!!!
Dajcie mi znac gdzie byl ten alarm sanitarno epidemiologczny dot e-coli bo sie traz martwie, bo kiedys u nas na wsi tez byl taki alarm, a wlasnie z tamtad wrocilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 21:42
-
nick nieaktualnyNoo to fakt, ale o uibranka nie ma strachu przeciez sklepy, galerie sa czynne do pozna to zawsze mozna kupic;) ja tam tez wiekisze ciuchy podwijalam, dzidziol tak szybko rosnie ze te ubrania moment beda dobre, ja wiekszosc mam na 62 cm , tych mniejszych to mam kilka sztuk
-
nick nieaktualnyA_n_k_a chodzi o woj. lubuskie.
My dziś mieliśmy całkiem miły dzień... Dopóki nie wygłupiałam się z mezem i w odpowiedzi na to, że go ugryzłam w szyje dmuchnał we mnie dymem z fajki (celowo). No to się wkurwiłam...
Później pojechaliśmy ze znajomymi do małej mieściny, po której się super spaceruje... miałam gigantyczną ochotę na gofra, ale skończyło się na lodach.
Wróciliśmy i w sumie pora spać...
ale mnie wziął bardzo płaczliwy nastrój. W sumie bez powodu... mam ochotę sobie popłakaćtakie głupiutkie to, ale no cóż.... zwalam na hormony.
Dobrej nocy kochane! :* -
Dzieki to nie u mnie, ale wspolczuje tym co maja skazona wode.Ksosia wrote:A_n_k_a chodzi o woj. lubuskie.
My dziś mieliśmy całkiem miły dzień... Dopóki nie wygłupiałam się z mezem i w odpowiedzi na to, że go ugryzłam w szyje dmuchnał we mnie dymem z fajki (celowo). No to się wkurwiłam...
Później pojechaliśmy ze znajomymi do małej mieściny, po której się super spaceruje... miałam gigantyczną ochotę na gofra, ale skończyło się na lodach.
Wróciliśmy i w sumie pora spać...
ale mnie wziął bardzo płaczliwy nastrój. W sumie bez powodu... mam ochotę sobie popłakaćtakie głupiutkie to, ale no cóż.... zwalam na hormony.
Dobrej nocy kochane! :*
-
Ksosia ja ostatnio tez sobie bez powodu poplakalam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas dzień zleciał niespodziewanie ciekawie
Po lenistwie do południa szybki obiad a później wypad nad morze, były i lody i gofry i jeszcze na koniec mistrzowska pizza domowa robiona przez mojego syna
Ksosia mój Leo też doprowadza mnie do czarnych myśli tym, że czasem jest jeden, dwa dni aktywny a potem potrafi 3 dni być mega spokojny nawet detektor nie uspokaja mnie wtedy tak do końca, no ale rusza się a to najważniejsze.
Ja mam poprane ciuszki do 62 a reszta czeka grzecznie w kartonie na swój czas, moja siostra jak dziś obejrzała garderobę małego to stwierdziła, że faktycznie mąż powinien zabrać mi pieniądze hihi... -
nick nieaktualnyMoj maz to dopiero szok przezyje jak ja zaczne robic zakupy, oczywiscie on ywierdzi jak to typowy facet ze wszysyko jest zbedne bo, przeciez to jest po corce tamto po corce ale wiadomo kto ma lepszh instynkt
chociaz jak sie wyjasni sprawa z zusem to w ogole popadne w szal zakupow i dekoracji pokoju bo zus mi wisi juz kilka dobrych tysiecy, no licze ze sad szybko zbada ta sprawe i wyda decyzje a te pojeby z zusu beda mialy nie tega mine na to licze i cos czuje ze tak bedzie ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisacz
nie martw sie moj malutki tez czasami ma leniwe dni, niektore dziewczyny w nocy sie budza bo dzieciaki kopia, a moj maly tylko 1 raz sie zdarzylo ze kopniakamk obudzil mnie o 4 rano, a tak w nocy w ogole nie kest aktywny , cora tez jak dobrze pametam nocnych imprez w brzuchu nie urzadzala, moj najbardziej jesg aktywnh jak leze na plecach na plasko z wyprostowanymi nogami
P.s glupie to , ale mam problemy zeby z tym brzuchem wygadnie usiasc na kibelku, masakra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJakoś w tej ciąży się wszystkim zamartwiam i ruchami i wszelkimi bólami niewiadomego pochodzenia. Ostatnio przy zginaniu bolał mnie tak dziwnie brzuch tak jakby ból jelit później skojarzyłam to z jedzeniem i myślę, że to przez jedzenie wzdymających rzeczy a przez to, że dzidzia jest teraz "na wierzchu" to taki ból odczuwa się jakoś inaczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem padnięta, po tych kilku nieprzespanych nocach, ale jeszcze trochę chcę dociągnąć, żeby jutro nie wstać o 5:00. Moja Emilka też ostatnio mało ruchliwa, bardziej czuję takie rozciąganie, delikatne muśnięcia. Przez to codziennie w ruchu jest detektor.
Jutro jest dzień darmowej dostawy, więc jeśli planujecie jakieś zakupy, to sprawdźcie koniecznie czy Wasz sprzedawca nie wprowadził takiej promocji u siebie
LRF, do jakich wniosków doszłaś z tym ochraniaczem na materac? Opłaca się zapłacić więcej, czy kupić jeden z tych tańszych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 23:07
-
AJrin wrote:Ksosia, ja sie zamknelam w łazience wiec mój nawet nie widział wyplakalam się, oddychalam głęboko, tlumaczylam sobie ty głupia czego ryczysz-nie daj sie hormonom, oczywiscie pod nosem i mi przeszło.