X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorywieczor mamuski
    wracam do Was po tygodniu przerwy, nie dam rady nadrobic, przeczytalam tylko dzisiejszy dzien. Mam nadzieje ze wszystko u Was ok!!!

Dajcie mi znac gdzie byl ten alarm sanitarno epidemiologczny dot e-coli bo sie traz martwie, bo kiedys u nas na wsi tez byl taki alarm, a wlasnie z tamtad wrocilam :/.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 21:42

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to fakt, ale o uibranka nie ma strachu przeciez sklepy, galerie sa czynne do pozna to zawsze mozna kupic;) ja tam tez wiekisze ciuchy podwijalam, dzidziol tak szybko rosnie ze te ubrania moment beda dobre, ja wiekszosc mam na 62 cm , tych mniejszych to mam kilka sztuk

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a chodzi o woj. lubuskie.

My dziś mieliśmy całkiem miły dzień... Dopóki nie wygłupiałam się z mezem i w odpowiedzi na to, że go ugryzłam w szyje dmuchnał we mnie dymem z fajki (celowo). No to się wkurwiłam...

Później pojechaliśmy ze znajomymi do małej mieściny, po której się super spaceruje... miałam gigantyczną ochotę na gofra, ale skończyło się na lodach.

Wróciliśmy i w sumie pora spać...
    ale mnie wziął bardzo płaczliwy nastrój. W sumie bez powodu... mam ochotę sobie popłakać :) takie głupiutkie to, ale no cóż.... zwalam na hormony.

Dobrej nocy kochane! :*

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki to nie u mnie, ale wspolczuje tym co maja skazona wode.
    Ksosia wrote:
    A_n_k_a chodzi o woj. lubuskie.

My dziś mieliśmy całkiem miły dzień... Dopóki nie wygłupiałam się z mezem i w odpowiedzi na to, że go ugryzłam w szyje dmuchnał we mnie dymem z fajki (celowo). No to się wkurwiłam...

Później pojechaliśmy ze znajomymi do małej mieściny, po której się super spaceruje... miałam gigantyczną ochotę na gofra, ale skończyło się na lodach.

Wróciliśmy i w sumie pora spać...
    ale mnie wziął bardzo płaczliwy nastrój. W sumie bez powodu... mam ochotę sobie popłakać :) takie głupiutkie to, ale no cóż.... zwalam na hormony.

Dobrej nocy kochane! :*

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja ostatnio tez sobie bez powodu poplakalam :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin ale to jest straszne. Maz nie wie co sie dzieje, patrzy jak na wariatke a ja nie moge sie powstrzymac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzień zleciał niespodziewanie ciekawie
    Po lenistwie do południa szybki obiad a później wypad nad morze, były i lody i gofry i jeszcze na koniec mistrzowska pizza domowa robiona przez mojego syna :)
    Ksosia mój Leo też doprowadza mnie do czarnych myśli tym, że czasem jest jeden, dwa dni aktywny a potem potrafi 3 dni być mega spokojny nawet detektor nie uspokaja mnie wtedy tak do końca, no ale rusza się a to najważniejsze.
    Ja mam poprane ciuszki do 62 a reszta czeka grzecznie w kartonie na swój czas, moja siostra jak dziś obejrzała garderobę małego to stwierdziła, że faktycznie mąż powinien zabrać mi pieniądze hihi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz to dopiero szok przezyje jak ja zaczne robic zakupy, oczywiscie on ywierdzi jak to typowy facet ze wszysyko jest zbedne bo, przeciez to jest po corce tamto po corce ale wiadomo kto ma lepszh instynkt :P

chociaz jak sie wyjasni sprawa z zusem to w ogole popadne w szal zakupow i dekoracji pokoju bo zus mi wisi juz kilka dobrych tysiecy, no licze ze sad szybko zbada ta sprawe i wyda decyzje a te pojeby z zusu beda mialy nie tega mine na to licze i cos czuje ze tak bedzie ;P

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pozdrawiam z izby czekam już 1,5 godziny na korytarzu była babka ze skurczami co 4 min czekała na cesarke na jej widok mnie sparalizowalo i mam jakieś nerwobole brzucha i pleców.

Mój kazał was od niego pozdrowić bez odbioru

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w koncu chlodniejszy dzien, widze ze wiekszosc z Was ma dosc upalow.
    Ja dzis pozegnalam gosci i mam Was do nadrobienia.
    Ale ale ponawiam pytanie, co na spuchniete nogi?
    Bo na jednej nie widze kostek :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz

nie martw sie moj malutki tez czasami ma leniwe dni, niektore dziewczyny w nocy sie budza bo dzieciaki kopia, a moj maly tylko 1 raz sie zdarzylo ze kopniakamk obudzil mnie o 4 rano, a tak w nocy w ogole nie kest aktywny , cora tez jak dobrze pametam nocnych imprez w brzuchu nie urzadzala, moj najbardziej jesg aktywnh jak leze na plecach na plasko z wyprostowanymi nogami :)

P.s glupie to , ale mam problemy zeby z tym brzuchem wygadnie usiasc na kibelku, masakra o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89

mezowi cos sie stalo czy ty do szpitala czekas ?? Bo nie wiem czy cos przegapilam. Daj znac

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś w tej ciąży się wszystkim zamartwiam i ruchami i wszelkimi bólami niewiadomego pochodzenia. Ostatnio przy zginaniu bolał mnie tak dziwnie brzuch tak jakby ból jelit później skojarzyłam to z jedzeniem i myślę, że to przez jedzenie wzdymających rzeczy a przez to, że dzidzia jest teraz "na wierzchu" to taki ból odczuwa się jakoś inaczej.

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali
    Czekamy na informacje, czy to Ty potrzebowałas izby, czy mąż?
    Mam nadzieje ze wszystko jest ok.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mi syn uświadomił, że jest już jedenasta i czas lulu......do jutra.

• marta258 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, ja też idę spać po kolejnym ciężkim i upalnym dniu.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 czerwca 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, do jutra ;)

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem padnięta, po tych kilku nieprzespanych nocach, ale jeszcze trochę chcę dociągnąć, żeby jutro nie wstać o 5:00. Moja Emilka też ostatnio mało ruchliwa, bardziej czuję takie rozciąganie, delikatne muśnięcia. Przez to codziennie w ruchu jest detektor.

Jutro jest dzień darmowej dostawy, więc jeśli planujecie jakieś zakupy, to sprawdźcie koniecznie czy Wasz sprzedawca nie wprowadził takiej promocji u siebie ;)

LRF, do jakich wniosków doszłaś z tym ochraniaczem na materac? Opłaca się zapłacić więcej, czy kupić jeden z tych tańszych?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 23:07

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam zwykly ochraniacz z canpol za 3,5zl moze przetne go na polowe i dam tam gdzie mala lezy, mam tez mate na materac wiec w razie zasikania wypiore mate :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2016, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Ksosia, ja sie zamknelam w łazience wiec mój nawet nie widział wyplakalam się, oddychalam głęboko, tlumaczylam sobie ty głupia czego ryczysz-nie daj sie hormonom, oczywiscie pod nosem i mi przeszło.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 1369 1370 1371 1372 1373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ