WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:nie wiem czy warto mieć w szafie przygotowane od razu 68-74, a największe mam jedno 80 to chyba dopiero na wiosnę ubierze, coś czuję że będzie blisko 3 kg i nie będzie nawet 56 cm
Ja też obstawiam, że Mała koło 3 kg, o ile będzie w terminie. Choć gin na ostatnim usg mówił, że na dzien dzisiejszy szacuje na 3500g czyli na 50 centyl. A ja nie przygotowana na tak dużego klockaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 20:25
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:muszę spytać w środę jak szacuje
choć maleństwo z naszego Filipa - tutaj jedna z najniższych waga wyskoczyła na 48 centyl i na razie z 48 centyla szacowana waga 3500g.
Też wizytujesz w środę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 20:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
my dzis niedziele spedzilismy leniwie, spalismy do 10, pozniej wpadli do nas tescie na kawe, zjedlismy obiad, i o 15.30 pojechalismy do tesciow
bylismy na spacerze, gralismy w pilke, z tesciowa nazrywalysmy warzyw i truskawek dla mnie , wypilysmy kaweke obejrzelismy wiadomosci i dopiero co wrocilismy
Moj maz poszedl na relaks do wanny, bo ja w ciazy trylko prysznic nie mam ochoty na kapiele z brzuchem to malo wygodne
corcia umyta juz wpizamkach, czeka na seans bajklowy na dobranoc, chyba ze ejszcze jesc bedzie chciala ale watpie, jescze tylko umyje zabki i wszytsko ogarniete, bo jutro do przedszkola ostatnie 4 dni i miesiac wakacji ma
nooo to u mnie chyba tyle z niedzieli, a jak u was:)? -
nick nieaktualnyMelduje wzrost wagi o 0,5 kg , rano sie wazylam i waze 82,5 w porownaniu poczatek ciazy 77,8
poki co nie jest zle...ale do konca jeszcze troche a ja juz czuje sie jak wieloryb
a narazie na plusie 4,7 kg:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa we wtorek mam wizyte u lekarza ale taka 5 minutowa na kontrole szyjki czy od ostatniego czasu nic sie nie dzieje, ale chyba nie bo zadnych objawow ani nic nie mam
ale najbardziej czekam na wizyte 11.07 bo wtedy juz zobacze mojego synusia i dowiem sie co u niego jaki jest duzy czy wszytko ok no i czy ostatnie ale do serduszka okaze sie falszywe oby tak, ale poki co do wizyty jeszcze 2 tygodnie ale co tam dam rade, szybko zleci;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja t5ez nie ebde kupowac ubranek mniejszych niz 56 cm, bo cora miala 56cm jak sie urodzila, my z mezem tez malutcy nie bylismy wiec jak sie urodzi w terminie to synus tez mikrusem nie bedzie takze na 56 cm to kupie 2 komplety do szpitala a jesli bylby mniejszy to jak wyjde to dokupie mniejszych ubranek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny