WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa zastoj moczu w nerce niewiele pomoga, a apapy czh inne badziewia to juz wogole, ze mna na sali lezala dziewczyna z zastojem moczu w nerce, to wieksza czesc n8cy nie spala chodzila pk sali albo siedziala, w dzien tak samo ani sie ruszyc nie mogla a keoplowki noc jej nie pomoagaly impo 5 dniach wypuscili ja do domu.... jedyne co wiem to kazali jej baaaardzl duzo pic seby nerki fitrowaly naokraglo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka ale miałaś pecha ale w sumie dobrze, że się tak skończyło i brzuszek nie ucierpiał a jeśli chodzi o empatię u młodzieży to ciężko. Dzisiaj stałam w dość dużej kolejce w rosmanie po chwili otworzyli druga kasę pani poprosiła więc podchodzę a tu nagle jak taran wpycha sie panna na oko 20-letnia bo ona musi bo jej się dziecko zaraz obudzi nie wytrzymałam i mówię, że ja tez z brzuchem stoję a ta do mnie to trzeba było mówić więc ja do niej, że nie miałam szansy, nosz co za dziewucha ale jak spacerowała po sklepie to jakoś jej się nie spieszyło.
Zauważyłam, że jak ludzie robią coś głupiego i zwraca się im uwagę na spokojnie to robi im się bardziej głupio bo nie wiedzą jak się zachować. -
nick nieaktualny
-
Alinka, Mysza o monitorze babysense się nie wypowiem, nie widziałam na oczy
Lecę spać, bo jutro z Młodym na szczepienie KZM.
Anka, Martta oby jutrzejszy dzień był dla Was lepszy!!! 3majcie się ciepło laseczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 21:53
martta, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
hej ja juz po III prenatalnym
Lenka ma sie dobrze, wszystkie parametry ok
waga 1350g
ulozona glowkowo
kamciaelcia, martta, bisacz, Pysiaczek89, Malutka92, Anulka01, mmargol, _izunia_, agatia, Angela89, violett, pirelka, żabka04, AJrin lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki. wczoraj bylam na badaniach
wszystko ok, maluch mlodszy od poczatku o tydzien, ale ze caly czas tak samo to sie nie martwie tym. jutro napisze wiecej buziaki
ulozony posladkowokamciaelcia, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Anulka01, mmargol, _izunia_, agatia, violett, pirelka, żabka04, bisacz, AJrin lubią tę wiadomość
Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualny
-
A_n_k_a_80 wrote:Teraz sie martwie bo nie robili mi USG tylko KTG, a jak sie cos z lozyskiem stalo np moglo sie odkleic ::
A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberrek, u nas też od rana słonecznie, ja zaraz jadę do lab.
Moje dziecko od kilku dni jest tak mało aktywne, że gdyby nie detektor to bym codziennie na IP była. Jedyne co czuję, takie lekkie uderzenia kilka razy na dzień, a tak to bardziej rozpychanie, ale to też nie często. No i przy badaniu detektorem cały czas serce jest w tym samym miejscu (ew. 1-2cm. różnicy), czyli już się nie kręci. Zazdroszczę Wam jak piszecie o tych silnych kopniakach, porannych gimnastykach maluszków, bo mi moja chora wyobraźnia podpowiada, że Emi jest cała pookręcana pępowiną i dlatego nie może się ruszyć... byle do wtorkowej wizyty.
Miłego dnia