WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza tylko zależy jaką masz kołyske, bo od płytek spod materaca idzie kabelek i podłączasz do głośnika i jakoś ten kabelek musi być wyprowadzony (w łóżeczku między szczebelkami) a w kolysce nie wiem jak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Mysza tylko zależy jaką masz kołyske, bo od płytek spod materaca idzie kabelek i podłączasz do głośnika i jakoś ten kabelek musi być wyprowadzony (w łóżeczku między szczebelkami) a w kolysce nie wiem jak.
a właśnie ten babysense, który ja rozważam nie ma kabelków. Przynajmniej tak mi się zdaje z tego co czytałam. Może by się nadał do kołyski?mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Kurcze, a mnie caly dzien kregoslup boli i nie wiem czy to od nerki czy kosci, pojde w poniedzialek do ortopedy, bo jest coraz gorzej.
Dziewczyny, pytalam wczesniej, czy wybieracie sie do okulisty przed porodem? To dla kazdego wskazane?
ja byłam 3 tygodnie temu, ale po prostu sama chciałam skontrolować jak tam moja wada. Nikt mnie nie wysyłał i mam zalecenie od okulisty przyjść po połogu, żeby znowu sprawdzić, więc chyba nie ma potrzeby. Ale to pewnie też zależy jak duża jest wada, moja jest niewielka i całe szczęście się nie zmienia, ale teraz stwierdzono u mnie lekki astygmatyzm. Wcześniej nie miałam, może minie po ciążyviolett lubi tę wiadomość
-
alinka wrote:Anka okropna sprawa, ale całe szczęście że z maleństwem wszystko ok. A co zrobiła policja? będą jakieś konsekwencje dla tamtego?
i zgadnijcie jaki wynik, mysleli ze to ja pijana, rutynowo musieli sprawdzic
-
Powiem Ci ze takie znieczulenie w ciazy to masakra bol nieznosny i takie szwy choby sznurowadla okropienstwo.sarcia123 wrote:Anka, az sie przestraszylam widoku tej krwi, mi to zaraz slabo na taki widok
Dobrze ze z toba a co najwazniejsze z dzidzia ok !!
Co za bahor wredny no wiesz co, wychodzi bezstresowe wychowanie cholera jasna ;/
-
Kurde no mamy taki dzien do d...y masakra jakas jakos ogarne moj maz pojechal po kryki bo bez nich bedzie ciezko zaczyna bolec, a mala sobie kopie wiec jest ok.martta wrote:Ania widze ze Ty dzisiaj tez nie masz dobrego dnia, trzymaj się dziewczyno dzielnie!
Dzięki Strazaczka! Staram się byc twarda, ale boli jak nie wiem i dalej krwawi, ehh, noc wesoła przede mna znowu, a chcialabym sie położyć i po prostu pospac