X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka co za los...dobrze, że z córeczką wszytko ok...

Agatia- ja po prostu nie wiem co kupić. Wiem, że muszę kupić ten monitor, ale martwię się jak w kołysce będzie działał.Już myślałam, że znalazłam rozwiązanie problemu

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mala ok rusza sie i KTG ok! Dzieki za wsparcie teraz sie boje wychodzic z domu :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka omg :/ straszny widok, dobrze, że z dzidziolem ok, gorzej mamusia :/

Mysza ja kupiłam tą snuze i szczerze żałuję, naprawdę szkoda kasy. A planujesz łóżeczko z kołyska czy samą kołyskę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:22

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza tylko zależy jaką masz kołyske, bo od płytek spod materaca idzie kabelek i podłączasz do głośnika i jakoś ten kabelek musi być wyprowadzony (w łóżeczku między szczebelkami) a w kolysce nie wiem jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok poczytam jeszcze, podpytam w szkole rodzenia i mojego lekarza może coś podpowiedzą
    Dziękuję za pomoc

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza poczytaj, poanalizuj na spokojnie :) jedno i drugie to spory wydatek, więc musi to być racjonalna decyzja, żeby była zadowolona i żeby wszystko działało, jak trzeba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka o matko aż oczy zrobiłam.
    Co za gowniarz....... Wrrrr
    Dobrze że wszystko ok z wami ufffff
    Trzymaj się tam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:26

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mysza tylko zależy jaką masz kołyske, bo od płytek spod materaca idzie kabelek i podłączasz do głośnika i jakoś ten kabelek musi być wyprowadzony (w łóżeczku między szczebelkami) a w kolysce nie wiem jak.

a właśnie ten babysense, który ja rozważam nie ma kabelków. Przynajmniej tak mi się zdaje z tego co czytałam. Może by się nadał do kołyski?

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka okropna sprawa, ale całe szczęście że z maleństwem wszystko ok. A co zrobiła policja? będą jakieś konsekwencje dla tamtego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, ale niefajna przygoda, wspolczuje. Dobrze, ze sie Toba sprawnie zajeli i najwazniejsze, ze z mala ok, a Ci rowerzysci to czasem nie do przewidzenia niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, az sie przestraszylam widoku tej krwi, mi to zaraz slabo na taki widok :/

Dobrze ze z toba a co najwazniejsze z dzidzia ok !!
    Co za bahor wredny no wiesz co, wychodzi bezstresowe wychowanie cholera jasna ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a mnie caly dzien kregoslup boli i nie wiem czy to od nerki czy kosci, pojde w poniedzialek do ortopedy, bo jest coraz gorzej.

Dziewczyny, pytalam wczesniej, czy wybieracie sie do okulisty przed porodem? To dla kazdego wskazane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Kurcze, a mnie caly dzien kregoslup boli i nie wiem czy to od nerki czy kosci, pojde w poniedzialek do ortopedy, bo jest coraz gorzej.

Dziewczyny, pytalam wczesniej, czy wybieracie sie do okulisty przed porodem? To dla kazdego wskazane?

ja byłam 3 tygodnie temu, ale po prostu sama chciałam skontrolować jak tam moja wada. Nikt mnie nie wysyłał i mam zalecenie od okulisty przyjść po połogu, żeby znowu sprawdzić, więc chyba nie ma potrzeby. Ale to pewnie też zależy jak duża jest wada, moja jest niewielka i całe szczęście się nie zmienia, ale teraz stwierdzono u mnie lekki astygmatyzm. Wcześniej nie miałam, może minie po ciąży :)

violett lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania współczuję .Mógłby trochę bardziej uważać !!!aż ciary mam

Marta :( bardzo Ci współczuję :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:42

• martta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania widze ze Ty dzisiaj tez nie masz dobrego dnia, trzymaj się dziewczyno dzielnie!
    Dzięki Strazaczka! Staram się byc twarda, ale boli jak nie wiem i dalej krwawi, ehh, noc wesoła przede mna znowu, a chcialabym sie położyć i po prostu pospac :-(

o148p07w5riqasy7.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Anka okropna sprawa, ale całe szczęście że z maleństwem wszystko ok. A co zrobiła policja? będą jakieś konsekwencje dla tamtego?
    Moj jest z p.....i i wszystko ogarna byly dwa radiowozy, z gowniarzem poszli do domu do mamusi, tam sprawdzili czy nie pil i mial 0,0. Wiecie ze ja tez dmuchalam :/ i zgadnijcie jaki wynik, mysleli ze to ja pijana, rutynowo musieli sprawdzic :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci ze takie znieczulenie w ciazy to masakra bol nieznosny i takie szwy choby sznurowadla okropienstwo.
    sarcia123 wrote:
    Anka, az sie przestraszylam widoku tej krwi, mi to zaraz slabo na taki widok :/

Dobrze ze z toba a co najwazniejsze z dzidzia ok !!
    Co za bahor wredny no wiesz co, wychodzi bezstresowe wychowanie cholera jasna ;/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka
    Mam nadzieje że gowniarz się trochę przestraszył :) uwielbiam widok jak robią wielkie oczy ze nie tylko oni gębę mają ale i policjant się odezwie. ..znam to z pracy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no mamy taki dzien do d...y masakra jakas jakos ogarne moj maz pojechal po kryki bo bez nich bedzie ciezko zaczyna bolec, a mala sobie kopie wiec jest ok.
    martta wrote:
    Ania widze ze Ty dzisiaj tez nie masz dobrego dnia, trzymaj się dziewczyno dzielnie!
    Dzięki Strazaczka! Staram się byc twarda, ale boli jak nie wiem i dalej krwawi, ehh, noc wesoła przede mna znowu, a chcialabym sie położyć i po prostu pospac :-(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 1402 1403 1404 1405 1406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ