X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka co za los...dobrze, że z córeczką wszytko ok...

Agatia- ja po prostu nie wiem co kupić. Wiem, że muszę kupić ten monitor, ale martwię się jak w kołysce będzie działał.Już myślałam, że znalazłam rozwiązanie problemu

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mala ok rusza sie i KTG ok! Dzieki za wsparcie teraz sie boje wychodzic z domu :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka omg :/ straszny widok, dobrze, że z dzidziolem ok, gorzej mamusia :/

Mysza ja kupiłam tą snuze i szczerze żałuję, naprawdę szkoda kasy. A planujesz łóżeczko z kołyska czy samą kołyskę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:22

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza tylko zależy jaką masz kołyske, bo od płytek spod materaca idzie kabelek i podłączasz do głośnika i jakoś ten kabelek musi być wyprowadzony (w łóżeczku między szczebelkami) a w kolysce nie wiem jak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok poczytam jeszcze, podpytam w szkole rodzenia i mojego lekarza może coś podpowiedzą
    Dziękuję za pomoc

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza poczytaj, poanalizuj na spokojnie :) jedno i drugie to spory wydatek, więc musi to być racjonalna decyzja, żeby była zadowolona i żeby wszystko działało, jak trzeba :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka o matko aż oczy zrobiłam.
    Co za gowniarz....... Wrrrr
    Dobrze że wszystko ok z wami ufffff
    Trzymaj się tam:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:26

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mysza tylko zależy jaką masz kołyske, bo od płytek spod materaca idzie kabelek i podłączasz do głośnika i jakoś ten kabelek musi być wyprowadzony (w łóżeczku między szczebelkami) a w kolysce nie wiem jak.

a właśnie ten babysense, który ja rozważam nie ma kabelków. Przynajmniej tak mi się zdaje z tego co czytałam. Może by się nadał do kołyski?

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka okropna sprawa, ale całe szczęście że z maleństwem wszystko ok. A co zrobiła policja? będą jakieś konsekwencje dla tamtego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, ale niefajna przygoda, wspolczuje. Dobrze, ze sie Toba sprawnie zajeli i najwazniejsze, ze z mala ok, a Ci rowerzysci to czasem nie do przewidzenia niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, az sie przestraszylam widoku tej krwi, mi to zaraz slabo na taki widok :/

Dobrze ze z toba a co najwazniejsze z dzidzia ok !!
    Co za bahor wredny no wiesz co, wychodzi bezstresowe wychowanie cholera jasna ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, a mnie caly dzien kregoslup boli i nie wiem czy to od nerki czy kosci, pojde w poniedzialek do ortopedy, bo jest coraz gorzej.

Dziewczyny, pytalam wczesniej, czy wybieracie sie do okulisty przed porodem? To dla kazdego wskazane?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Kurcze, a mnie caly dzien kregoslup boli i nie wiem czy to od nerki czy kosci, pojde w poniedzialek do ortopedy, bo jest coraz gorzej.

Dziewczyny, pytalam wczesniej, czy wybieracie sie do okulisty przed porodem? To dla kazdego wskazane?

ja byłam 3 tygodnie temu, ale po prostu sama chciałam skontrolować jak tam moja wada. Nikt mnie nie wysyłał i mam zalecenie od okulisty przyjść po połogu, żeby znowu sprawdzić, więc chyba nie ma potrzeby. Ale to pewnie też zależy jak duża jest wada, moja jest niewielka i całe szczęście się nie zmienia, ale teraz stwierdzono u mnie lekki astygmatyzm. Wcześniej nie miałam, może minie po ciąży :)

violett lubi tę wiadomość

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania współczuję .Mógłby trochę bardziej uważać !!!aż ciary mam

Marta :( bardzo Ci współczuję :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 20:42

• martta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania widze ze Ty dzisiaj tez nie masz dobrego dnia, trzymaj się dziewczyno dzielnie!
    Dzięki Strazaczka! Staram się byc twarda, ale boli jak nie wiem i dalej krwawi, ehh, noc wesoła przede mna znowu, a chcialabym sie położyć i po prostu pospac :-(

o148p07w5riqasy7.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Anka okropna sprawa, ale całe szczęście że z maleństwem wszystko ok. A co zrobiła policja? będą jakieś konsekwencje dla tamtego?
    Moj jest z p.....i i wszystko ogarna byly dwa radiowozy, z gowniarzem poszli do domu do mamusi, tam sprawdzili czy nie pil i mial 0,0. Wiecie ze ja tez dmuchalam :/ i zgadnijcie jaki wynik, mysleli ze to ja pijana, rutynowo musieli sprawdzic :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci ze takie znieczulenie w ciazy to masakra bol nieznosny i takie szwy choby sznurowadla okropienstwo.
    sarcia123 wrote:
    Anka, az sie przestraszylam widoku tej krwi, mi to zaraz slabo na taki widok :/

Dobrze ze z toba a co najwazniejsze z dzidzia ok !!
    Co za bahor wredny no wiesz co, wychodzi bezstresowe wychowanie cholera jasna ;/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka
    Mam nadzieje że gowniarz się trochę przestraszył :) uwielbiam widok jak robią wielkie oczy ze nie tylko oni gębę mają ale i policjant się odezwie. ..znam to z pracy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde no mamy taki dzien do d...y masakra jakas jakos ogarne moj maz pojechal po kryki bo bez nich bedzie ciezko zaczyna bolec, a mala sobie kopie wiec jest ok.
    martta wrote:
    Ania widze ze Ty dzisiaj tez nie masz dobrego dnia, trzymaj się dziewczyno dzielnie!
    Dzięki Strazaczka! Staram się byc twarda, ale boli jak nie wiem i dalej krwawi, ehh, noc wesoła przede mna znowu, a chcialabym sie położyć i po prostu pospac :-(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 1402 1403 1404 1405 1406 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ