X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja byłam z moją ostatnio (kurczę już dawno) to się pytała co z nią nie tak i czy ona tak zawsze agresywna. Dziwne mi się wydało to pytanie, fakt spokojna nie była, ale chyba to normalne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się Sarcia marzy piesek rasy dog ale to jak się odrobiny chaty to sobie obiecałam że kupię a mąż się śmieje że i płot wysoki będzie musiał postawić bo kon przeskoczyć i ucieknie hahhaha
    Ja to wogole jestem zwierzakowa wszystkie bum je tulila :-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Na 3.piętrze wole kotka :D
    nasza jest z nami od samego początku jak się znamy -nasz członek rodziny

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chcemy kupic 2 szczeniaki owcarek niemiecki i bernenski pies pasterski :) ale teraz bedzie dzidzior i pieski narazie poszly na bok bo wole je kupic jak maly podrosnie i bedzie rozumial ze to zywe zwierzatko ktorego nie mozna tulic jak maskotke;)

p.s zkotami walcze na codzien bo non stop obce mi sie kreca po ogrodku i tylko paskudza , ostatnio kot zwymiotowal na moja drewniana ogrodowa lawke, osiagnal tym samym szczyt wscieklosci mojej i mojego meza ;/ a lawka jeszcze nie zdazyla byc pomalowana i co na siedzeniu jest tlusta plama po kocich rzygach ;/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Jak ja byłam z moją ostatnio (kurczę już dawno) to się pytała co z nią nie tak i czy ona tak zawsze agresywna. Dziwne mi się wydało to pytanie, fakt spokojna nie była, ale chyba to normalne.

Moja rzucała się na weterynarza ze ten do transportera na nią ręcznik zarzucał by wyjąć. Ostatecznie dwie dawki narkozy do operacji nie zadziałały. .. było drugie podejście. Musiałam kota przed przyjazdem nafaszerowac lekami uspokajajacymi. ..narkoza szybko zadziałała tym razem
    Weterynarz mówił ze to stres u kotki. Unikam od tamtej pory

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra kupila sobie psa razy "Boo" czy cos takiego, to normalnie maskotka jest ona nosi go w torebce, ogrodniczkach wszedzie z nia łazi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Dogi to sa wielkie psy faktycznie jak konie :)

żabka04 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Rozumiem miłość to piesków :D :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta domyslam sie co to za bol choc go nie znam :(

Tez bym chciala monitor angelcare ale maz zabronil z kamerka, bo nie chce zebym od malego inwigilowala dziecko... Wiem ze ciagle na kamerce bym siedziala ....
    Jak to w ogole dziala?? Jak to wyglada? Agatia moglabys mi przyblizyc?

Dostalam paczke z gemini, ogromna!!! Mam juz kosmetyki Antka!:) i prZy okazji swoje :)

Anulla ja bym chciala ale co z tego jak moj maz jest anty Zwierzaki w domu...;(
    Nie lubie go za to...
    Kotka moich rodzicow (szara) puscila sie z rudym i mielismy 4 rude i 1 szara...:) szara niestety zostala zamordowana przez psa...:( 2 rude uciekly - jedna prawdopodobnie sie komus do auta wpierdzielila i pojechala w sina dal, jedna zostala ale nam choruje ma uczulenie na .... Pchly!!! I jedna tez zaginela w akcji....
    I mama ich zmarla...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ta wtrącę, bo jest temat, a ja bardzo wrażliwa w tej kwestii. Często są akcje darmowej sterylizacji kotów, u mnie jest akurat teraz. Jak macie gdzieś takie koty w otoczeniu to warto z tego skorzystać. Szkoda, żeby kociaki się dziko rozmnażały i ginęły później. A biedaków do przygarnięcia jest pełno. Ja jestem kociara 100% dlatego tak czuję ten temat.

Pysiaczek89, Dariah, AJrin lubią tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z mężem oboje jesteśmy kociarze :) ale żadnego nie mamy, bo w mieszkaniu ciężko z kotem.
    Ale za to mamy kota na działce :) A od wczoraj jesteśmy na urlopie i wypoczywamy na świeżym powietrzu :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wam sie pochwale moimi dzisiejszymi pierogami xD wczoraj co prawda robilam ruskie pierogi ale sa w lodowce to juz zjdec im nie robie :)

cf8b853aa72c62e7med.jpg

63f77b8509c40094med.jpg

żabka04, alinka, Pysiaczek89, bbeczka91, mmargol, violett, Strazaczka1990, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz zarobilam ciasto drozdzowe z mlekiem i maslem na jagodzianki ;) czekam do 19 i ide robic jak ciasto wyrosnie;)

mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Pierogi robiłam raz w życiu i podziękowałam! !podziwiam :) na szczęście aż tak ich nie kocham. Kasza manna z jagodami to tak :D

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia ale ci się nudzi :-)
    Z kad ty takiego powera masz?!???:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ciąży ten power :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha wlasniw, mi wszyscy mowia ze ja sie z powolaniem minelam i zawodem tez :)

Gotowanie to moja pasja, oskocznia, cos co daje mi relaks i spokoj psychiczny, od mlodych lat uwieobialam w kuchni robic i siedziec :)

No energia to faktycznie chyba od hormonow haha

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Ale nigdy nie jest za późno na zmianę zawodu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to my troche zwolniliśmy.
    Kostek wazy 1150 gramów. Wszystko ma w normie. Główka do dołu.
    Idziemy jesc :)

kamciaelcia, martta, żabka04, agatia, Magdziulla, Pysiaczek89, bbeczka91, Angela89, Madziuuuula, Anulka01, mmargol, violett, Sabina, bisacz, Malutka92, _izunia_, AJrin lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żadnemu zwierzakowi krzywdy nie zrobię, ale jestem zdecydowanie psiara :)

Ksosiu ja mam angelcare bez kamerki :)
    Monitor ma 2 płytki, które wkładasz pod materac a kabelek podłączasz pod glosniczek. Gdy dziecko nie oddycha 10 sek jest pikniecie ostrzegawcze, po nastepnych 15 sek jest alarm o braku oddechu.
    A niania ma przenośny glosniczek, który rejestruje odgłosy z pokoju dziecka, informuje też o oddechu :)

‹‹ 1400 1401 1402 1403 1404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ