WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my chcemy kupic 2 szczeniaki owcarek niemiecki i bernenski pies pasterski
ale teraz bedzie dzidzior i pieski narazie poszly na bok bo wole je kupic jak maly podrosnie i bedzie rozumial ze to zywe zwierzatko ktorego nie mozna tulic jak maskotke;)
p.s zkotami walcze na codzien bo non stop obce mi sie kreca po ogrodku i tylko paskudza , ostatnio kot zwymiotowal na moja drewniana ogrodowa lawke, osiagnal tym samym szczyt wscieklosci mojej i mojego meza ;/ a lawka jeszcze nie zdazyla byc pomalowana i co na siedzeniu jest tlusta plama po kocich rzygach ;/ -
Magdziulla wrote:Jak ja byłam z moją ostatnio (kurczę już dawno) to się pytała co z nią nie tak i czy ona tak zawsze agresywna. Dziwne mi się wydało to pytanie, fakt spokojna nie była, ale chyba to normalne.
Moja rzucała się na weterynarza ze ten do transportera na nią ręcznik zarzucał by wyjąć. Ostatecznie dwie dawki narkozy do operacji nie zadziałały. .. było drugie podejście. Musiałam kota przed przyjazdem nafaszerowac lekami uspokajajacymi. ..narkoza szybko zadziałała tym razem
Weterynarz mówił ze to stres u kotki. Unikam od tamtej pory
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta domyslam sie co to za bol choc go nie znam
Tez bym chciala monitor angelcare ale maz zabronil z kamerka, bo nie chce zebym od malego inwigilowala dziecko... Wiem ze ciagle na kamerce bym siedziala ....
Jak to w ogole dziala?? Jak to wyglada? Agatia moglabys mi przyblizyc?
Dostalam paczke z gemini, ogromna!!! Mam juz kosmetyki Antka!i prZy okazji swoje
Anulla ja bym chciala ale co z tego jak moj maz jest anty Zwierzaki w domu...;(
Nie lubie go za to...
Kotka moich rodzicow (szara) puscila sie z rudym i mielismy 4 rude i 1 szara...szara niestety zostala zamordowana przez psa...
2 rude uciekly - jedna prawdopodobnie sie komus do auta wpierdzielila i pojechala w sina dal, jedna zostala ale nam choruje ma uczulenie na .... Pchly!!! I jedna tez zaginela w akcji....
I mama ich zmarla... -
nick nieaktualnyJa ta wtrącę, bo jest temat, a ja bardzo wrażliwa w tej kwestii. Często są akcje darmowej sterylizacji kotów, u mnie jest akurat teraz. Jak macie gdzieś takie koty w otoczeniu to warto z tego skorzystać. Szkoda, żeby kociaki się dziko rozmnażały i ginęły później. A biedaków do przygarnięcia jest pełno. Ja jestem kociara 100% dlatego tak czuję ten temat.
Pysiaczek89, Dariah, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahha wlasniw, mi wszyscy mowia ze ja sie z powolaniem minelam i zawodem tez
Gotowanie to moja pasja, oskocznia, cos co daje mi relaks i spokoj psychiczny, od mlodych lat uwieobialam w kuchni robic i siedziec
No energia to faktycznie chyba od hormonow hahaSabina lubi tę wiadomość
-
No to my troche zwolniliśmy.
Kostek wazy 1150 gramów. Wszystko ma w normie. Główka do dołu.
Idziemy jesckamciaelcia, martta, żabka04, agatia, Magdziulla, Pysiaczek89, bbeczka91, Angela89, Madziuuuula, Anulka01, mmargol, violett, Sabina, bisacz, Malutka92, _izunia_, AJrin lubią tę wiadomość
-
Ja żadnemu zwierzakowi krzywdy nie zrobię, ale jestem zdecydowanie psiara
Ksosiu ja mam angelcare bez kamerki
Monitor ma 2 płytki, które wkładasz pod materac a kabelek podłączasz pod glosniczek. Gdy dziecko nie oddycha 10 sek jest pikniecie ostrzegawcze, po nastepnych 15 sek jest alarm o braku oddechu.
A niania ma przenośny glosniczek, który rejestruje odgłosy z pokoju dziecka, informuje też o oddechu