X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:20

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe czekamy na wieści od Ciebie teraz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kompletnie nie mam porównania, dla mnie wszystko jest nowe, choć z drugiej strony chciałabym mieć to wszystko za sobą, ale z wyprawką jeszcze nie jestem gotowa ;D

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Martta- dopiero przeczytałam. Strasznie współczuję biedna Ty...Wiadomo cieszymy się i czekamy na nasze maleństwa, ale kto nazwał ciążę stanem błogosławionym? :/

Co do monitorów oddechu chyba kupimy SNUZA , bo działa też w kołysce i wózku/foteliku samochodowym. Z tego co czytam to jako wadę wskazują tylko, że zdarzają się fałszywe alarmy- wolę to niż jeden raz za mało...
    Z niani chyba zrezygnuję mieszkanie 65 m, kołyska na kółkach, może później kupimy. Bardzo się przydaje? Zastanawiam się czy z taką nianią będę mogła sama z psem wyjść choć na chwilę czy to nie za duże ryzyko...Jak tu zostawić takie maleństwo nawet na chwilę póki co nie umiem sobie tego wyobrazić, ale 24/7 chyba nie da się siedzieć nad kołyską...
    Mam snuze go nie polecam, szkkoda kasy. Ona daje fałszywe alarmy, jak membranka nie dotyka brzuszka, ale też w wózku, czy foteliku nie będzie działać bo ruch powoduje imitacje oddechu.

• martta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza nie wiem kto, ale na pewno byl mężczyzną ;-)

o148p07w5riqasy7.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta wiem jak hemoroid potrafi napieprzać i na samą myśl przez co przechodzisz aż poslady ściskam :/ a dostałaś jakieś czopki czy maść?

Mysza pamietam ze dziewczyny polecały płytkowe a nie te na pieluszkę. Firmy nie pamietam.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka niestety narazie nic nie wolno, musi sie wykrwawic najpierw, a potem tylko jakis sztyft mrozacy ktory musze kupić. Ale narazie nic a nic poza gazikami w pupie :-\

o148p07w5riqasy7.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kociary! Mam tu w dobytku 4 małe kotki :) przesłodkie! Chce któraś?!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ef402287bbc.jpg

żabka04, kamciaelcia, Madziuuuula, Pysiaczek89, martta, Little Red Fox, bbeczka91, marta258, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 jakie słodziaki.
    Z chęcią bym wzięła ale za małe mieszkanie:-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka
    Szukaj ojca w okolicy :D ba pewno bury

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kudłata zołza by chyba nie zaakceptowała kolejnego intruza w domu :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja na pewno nie. ..psa znioslaby ale nie kota. Zaraz jest bardzo agresywna

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta wspolczuje bardzo. Pamietam jak ja cierpialam z kolka nerkowa imartwilam sie, czy to maluszkowi nie szkodzi, bo bol niesamowity. A mozesz sobie ulzyc jakims paracetamolem chociaz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta bardzo, bardzo współczuję moje hemoroidy to jedynie w najgorszym przypadku dyskomfort. Trzymaj się jakoś!

Ja monitora oddechu nie kupuję, długo myślałam, czytałam, rozmawialiśmy z mężem, położną i taką podjęliśmy decyzję. Może jak będę bardzo przeżywała zmienię zdanie póki co pozostaję przy tym.

A propos skurczy sprzedam Wam ciekawostkę, że moja koleżanka miała przypadek, jaki zdarza się raz na ileś tam, że nie czuła skurczy! Widać je było na ktg, pół szpitala się zleciało, a ona nic. Dopiero parte czuła. Urodziła po terminie w ogóle.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Anulka
    Szukaj ojca w okolicy :D ba pewno bury
    Jest jest :) tez przyłazi. Najśmieszniejsze jest to ze od tylu lat mają młode i zawsze same szaraki!

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślałam, że tylko moja kicia jest taka nietowarzyska wobec innych kotów, a raczej kotek przede wszystkim:)

Przyszła mi wanienka ze stelażem:)
    I wylicytowałam 35szt śpiochów za łącznie 28zł - ciekawe czy coś się nada:)

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka
    Ale jacy są sobie wierni :)

żabka04, Anulka01 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Ze spiochami super trafiłaś!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kotka jest jeszcze gorsza dla weterynarza! !!o masakra co się działo. Az przepraszalam!!!dlatego ani kota ani weterynarza mój kot nie może widzieć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiscie nie toleruje kotow ;) U kogos mi nie przeszkadzaja i moga byc ale ja sama kota nie mam i nie chce miec;) jedyne co lubie to duze psy :)

agatia, mmargol lubią tę wiadomość

‹‹ 1399 1400 1401 1402 1403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ