X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:20

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe czekamy na wieści od Ciebie teraz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kompletnie nie mam porównania, dla mnie wszystko jest nowe, choć z drugiej strony chciałabym mieć to wszystko za sobą, ale z wyprawką jeszcze nie jestem gotowa ;D

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Martta- dopiero przeczytałam. Strasznie współczuję biedna Ty...Wiadomo cieszymy się i czekamy na nasze maleństwa, ale kto nazwał ciążę stanem błogosławionym? :/

Co do monitorów oddechu chyba kupimy SNUZA , bo działa też w kołysce i wózku/foteliku samochodowym. Z tego co czytam to jako wadę wskazują tylko, że zdarzają się fałszywe alarmy- wolę to niż jeden raz za mało...
    Z niani chyba zrezygnuję mieszkanie 65 m, kołyska na kółkach, może później kupimy. Bardzo się przydaje? Zastanawiam się czy z taką nianią będę mogła sama z psem wyjść choć na chwilę czy to nie za duże ryzyko...Jak tu zostawić takie maleństwo nawet na chwilę póki co nie umiem sobie tego wyobrazić, ale 24/7 chyba nie da się siedzieć nad kołyską...
    Mam snuze go nie polecam, szkkoda kasy. Ona daje fałszywe alarmy, jak membranka nie dotyka brzuszka, ale też w wózku, czy foteliku nie będzie działać bo ruch powoduje imitacje oddechu.

• martta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza nie wiem kto, ale na pewno byl mężczyzną ;-)

o148p07w5riqasy7.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta wiem jak hemoroid potrafi napieprzać i na samą myśl przez co przechodzisz aż poslady ściskam :/ a dostałaś jakieś czopki czy maść?

Mysza pamietam ze dziewczyny polecały płytkowe a nie te na pieluszkę. Firmy nie pamietam.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka niestety narazie nic nie wolno, musi sie wykrwawic najpierw, a potem tylko jakis sztyft mrozacy ktory musze kupić. Ale narazie nic a nic poza gazikami w pupie :-\

o148p07w5riqasy7.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kociary! Mam tu w dobytku 4 małe kotki :) przesłodkie! Chce któraś?!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ef402287bbc.jpg

żabka04, kamciaelcia, Madziuuuula, Pysiaczek89, martta, Little Red Fox, bbeczka91, marta258, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 jakie słodziaki.
    Z chęcią bym wzięła ale za małe mieszkanie:-(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka
    Szukaj ojca w okolicy :D ba pewno bury

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja kudłata zołza by chyba nie zaakceptowała kolejnego intruza w domu :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja na pewno nie. ..psa znioslaby ale nie kota. Zaraz jest bardzo agresywna

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta wspolczuje bardzo. Pamietam jak ja cierpialam z kolka nerkowa imartwilam sie, czy to maluszkowi nie szkodzi, bo bol niesamowity. A mozesz sobie ulzyc jakims paracetamolem chociaz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta bardzo, bardzo współczuję moje hemoroidy to jedynie w najgorszym przypadku dyskomfort. Trzymaj się jakoś!

Ja monitora oddechu nie kupuję, długo myślałam, czytałam, rozmawialiśmy z mężem, położną i taką podjęliśmy decyzję. Może jak będę bardzo przeżywała zmienię zdanie póki co pozostaję przy tym.

A propos skurczy sprzedam Wam ciekawostkę, że moja koleżanka miała przypadek, jaki zdarza się raz na ileś tam, że nie czuła skurczy! Widać je było na ktg, pół szpitala się zleciało, a ona nic. Dopiero parte czuła. Urodziła po terminie w ogóle.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Anulka
    Szukaj ojca w okolicy :D ba pewno bury
    Jest jest :) tez przyłazi. Najśmieszniejsze jest to ze od tylu lat mają młode i zawsze same szaraki!

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja myślałam, że tylko moja kicia jest taka nietowarzyska wobec innych kotów, a raczej kotek przede wszystkim:)

Przyszła mi wanienka ze stelażem:)
    I wylicytowałam 35szt śpiochów za łącznie 28zł - ciekawe czy coś się nada:)

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka
    Ale jacy są sobie wierni :)

żabka04, Anulka01 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Ze spiochami super trafiłaś!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kotka jest jeszcze gorsza dla weterynarza! !!o masakra co się działo. Az przepraszalam!!!dlatego ani kota ani weterynarza mój kot nie może widzieć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiscie nie toleruje kotow ;) U kogos mi nie przeszkadzaja i moga byc ale ja sama kota nie mam i nie chce miec;) jedyne co lubie to duze psy :)

agatia, mmargol lubią tę wiadomość

‹‹ 1399 1400 1401 1402 1403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ