WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Martta- dopiero przeczytałam. Strasznie współczuję biedna Ty...Wiadomo cieszymy się i czekamy na nasze maleństwa, ale kto nazwał ciążę stanem błogosławionym?
Co do monitorów oddechu chyba kupimy SNUZA , bo działa też w kołysce i wózku/foteliku samochodowym. Z tego co czytam to jako wadę wskazują tylko, że zdarzają się fałszywe alarmy- wolę to niż jeden raz za mało...
Z niani chyba zrezygnuję mieszkanie 65 m, kołyska na kółkach, może później kupimy. Bardzo się przydaje? Zastanawiam się czy z taką nianią będę mogła sama z psem wyjść choć na chwilę czy to nie za duże ryzyko...Jak tu zostawić takie maleństwo nawet na chwilę póki co nie umiem sobie tego wyobrazić, ale 24/7 chyba nie da się siedzieć nad kołyską... -
Martta wiem jak hemoroid potrafi napieprzać i na samą myśl przez co przechodzisz aż poslady ściskam
a dostałaś jakieś czopki czy maść?
Mysza pamietam ze dziewczyny polecały płytkowe a nie te na pieluszkę. Firmy nie pamietam.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Hej kociary! Mam tu w dobytku 4 małe kotki
przesłodkie! Chce któraś?!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ef402287bbc.jpgżabka04, kamciaelcia, Madziuuuula, Pysiaczek89, martta, Little Red Fox, bbeczka91, marta258, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartta bardzo, bardzo współczuję moje hemoroidy to jedynie w najgorszym przypadku dyskomfort. Trzymaj się jakoś!
Ja monitora oddechu nie kupuję, długo myślałam, czytałam, rozmawialiśmy z mężem, położną i taką podjęliśmy decyzję. Może jak będę bardzo przeżywała zmienię zdanie póki co pozostaję przy tym.
A propos skurczy sprzedam Wam ciekawostkę, że moja koleżanka miała przypadek, jaki zdarza się raz na ileś tam, że nie czuła skurczy! Widać je było na ktg, pół szpitala się zleciało, a ona nic. Dopiero parte czuła. Urodziła po terminie w ogóle.
-
nick nieaktualnyA ja myślałam, że tylko moja kicia jest taka nietowarzyska wobec innych kotów, a raczej kotek przede wszystkim:)
Przyszła mi wanienka ze stelażem:)
I wylicytowałam 35szt śpiochów za łącznie 28zł - ciekawe czy coś się nada:)Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny