X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Dziewczyny poratujecie, wczoraj mi ten lapiduch co mnie szyl przepisal mi neomycinum tzf w spraju. Powiedzial ze to mozna uzywac w ciazy, bo sie nie wchlania, ale nie zapytalam gina, juz uzylam przy zmianie opatrunku, ale w ulotce jest napisane nie uzywac w ciazy jedynie po konsultacji z lekarzem? Czy ktoras z Was stosowala cos podobnego?

Ja ulotek w ciąży nie czytam, nie ma chyba żadnej na której jest wprost napisane że kobieta w ciaży może coś zażywać. Jeżeli masz możliwość napisz do swojego ginekologa sms lub zadzwoń i spytaj. Ale jeżeli lekarz powiedział że można więc pewnie można.

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam odświeżenie komunikatu ze w wodzie nadal są bakterie coli (brak e coli ). Czyli co? Tej najgroźniejszej w wodzie nie ma? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    Wlasnie wracam z synkiem od dermatologa i ma AZS :(

Polecam bardzo balsam La Roche Posay Lipikar Baume AP. Skóra się ładnie goi i nie swędzi. :) Często są w aptekach w dwupakach po 400ml i to się najbardziej opłaca. Pracowałam jako dermokonsultantka.

megg lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś z Was wie jak można zapłacić razem na allegro za jeden wylicytowany i jeden "kup teraz" przedmiot od tej samej osoby, żeby nie policzyło podwójnie kosztów wysyłki? czy tak się ogólnie da?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Powinno dać radę
    Wybierając opcję payu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie za każdym razem pokazuje mi tylko jedną rzecz, a nie mogę zapłacić za dwie na raz :P najwyżej zrobię zwykły przelew, jestem dzisiaj ciemna masa :P

na dodatek znowu jakaś zgaga mnie łapie, a mały się tłucze w brzuchu jak poparzony :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Czasami allegro pewnych opcji nie uwzględnia i tez ostatecznie robie przelewem. Zależy jak się zaznacza przy wystawieniu oferty.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie ta jedna rzecz, co do koszyka dodałam w ogóle nie widnieje jako kupiona, jak chcę zapłacić to zaś tej wylicytowanej nie mogę dodać do płatności :P

w smyku coraz większe promocje, ja muszę kupić jeszcze jedną czapkę co by uszy przykryła, ale nie wiem jaki rozmiar wybrać :P

ok, muszę się ukrywać w domu lub udawać że śpię, bo ta zgaga się chyba rozhula na dobre, a nie mam siły z nikim rozmawiać tak by otwierać usta :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam prośbę. Jakiś czas temu ktoś wklejał listę ze swoim zamówieniem z gemini. Mogę prosić o powtórkę? Pensja wpłynęła to czas dokupić wyprawkę kosmetyczną :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się smutno zrobiło. Rozmawiałam dziś z mamą Zuzanki która była operowana po Emilce. ..wrócili właśnie z cewnikowania serduszka i konieczna jest reoperacja...terminy tez nie są super bo wyjdzie za 3 miesiące. Biedne są te dzieciaczki :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze mi się smutno robi jak czytam o takich dzieciach, nie powinno ich to spotykać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w końcu nie wiem jak z tymi witaminkami dla dzieci, kupować czy nie, ewentualnie męża wyślę do apteki jak już wyjdziemy ze szpitala... nie chcę kupować wszystkich lekarstw od razu

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Pierwsza operacja znacznie poprawiła jej życie. Mała była w wieku emilki a jeszcze nie siedziała (kiedy nasza juz chodziła przy meblach )...z każdym miesiącem stan serduszka się zmienia :( bo miała być tylko ta jedna operacja w życiu a tu wychodzi ze szybko trzeba wykonać drugą :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gacalam z ginem mozna neomycinum w ciazy ale nie wdychac tego dymu z sprayu. Mowi ze jakby mi sie lozysko odklejalo to mialabym skorcze macicy bol i by sie stawiala. Ja nic takiego nie czuje i nie czulam a mala sie rusza wiec jest ok. Zmienilam opatrunek i zeczywiscie zszyl mnie ten lapiduch jak swinie ciekawe czy to sie wyprostuje? Zaraz wam podesle foto

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja w końcu nie wiem jak z tymi witaminkami dla dzieci, kupować czy nie, ewentualnie męża wyślę do apteki jak już wyjdziemy ze szpitala... nie chcę kupować wszystkich lekarstw od razu

Miało być cytowanie. ..wstrzymaj się
    Okaże się czy d czy d i k...
    My mieliśmy od pediatry vigantol (Wit d na receptę ) . Zdazysz kupić

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, ja ostatnio trzy dni płakałam jak się dowiedziałam, że moja Kruszynka, którą się opiekowałam przez dwa lata miała wypadek i nie będzie widziała na jedno oczko, że miała kilka operacji i jeździ na konsultacje do większego miasta :(

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d11078d9023d.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/67a5b6e0599d.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80776d37883c.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9be4622dc5fc.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70f29c9c7128.jpg
    patrzcie jak mnie ten mlodzial poobijal i jak mnie zszyl lapiduch pieknie :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, też myślę, aby się wstrzymać - kupię na pewno bepanthan, coś na kikut, sól fizjologiczną i jakieś artykuły higieniczne np płatki bawełniane, a na pierwszej wizycie u pediatry chyba powiedzą co i w jakiej formie podawać np jeśli chodzi o paracetamol ;)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra :(

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Tez się zzylam z tymi dwoma rodzinami (jest jeszcze Natan )
    Razem z nami czekali w nocy na wynik drugiej operacji i byli z nami po śmierci Emilki. ..przeżywa się wszystko razem z nimi :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1411 1412 1413 1414 1415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ