X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe i czetesnie i feta pycha :) mogą być i razem :)
    Ja właśnie wypilam kawę inkę z lodami bakaliowymi :) niebo w gębie :)

martta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ulubiony lumpek ma od wczoraj nowy towar <3

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Trzeba korzystać z okazji

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie nic malej nie kupuje, mam dostac jeszcze dwie torby z ciuchami jedne po dziewczynce drugie po chlopcu ale unisex wiec tam napewno bedzie drugie tyle co juz mam. Dobrze ze dokupilismy szfke to wszystko wejdzie :). Bede miala do wyboru do koloru. Jedynie zostalo mi odebrac wozek i przewijak juz na nas czeka, ale przelozylam na poniedzialek bo teraz nie mam sily jak mnie ten synek poturbowal :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam nic nigdy nie dawał . Sami się dorabiamy i łatwo też o przesade. Ale zakupy frajdę sprawiają

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po KTG. Wyszło w porządku, ale faktem jest też że przez całe badanie ani razu brzuch mi nie stwardniał :/
    A jak wyszlam ze szpitala to ziup! i twardziel był twardy :)

Zaszłam od razu do gin zeby spojrzała. Powiedziała, że jest OK, ale OSZCZĘDZAĆ SIĘ. To samo powiedziała położna w szpitalu podczas KTG ( Badanie odbywao się na fotelu porodowym!!! czułam namiastkę tego co bedzie za 2 msc :D)
    I... w końcu mąż usłyszał, że mam odpoczywać, więc może się otrząśnie!

Kupiłam płyn do prania (Lovela). Jutro zaczynam pranie huehuehue :)

PS - bo szafka przyszła i pusta biedna stoi :)

agatia, kamciaelcia, Sabina, bisacz, violett, A_n_k_a_80, Anulka01, Pysiaczek89, Żabcia_, mysza0406, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z naszą woda jest chyba gorzej :( tylko telewizji nam brak! !!nic w sumie nie wiadomo
    Ale jest oficjalny zakaz użycia wody do :celów spożywczych, do prania nawet w pralkach, to mycia i kąpieli, do mycia naczyń (oprócz zmywarek z wysokimi temp ). Tylko do kibla można użyć. Masakra! !!napuscilam wody w co się tylko da bo gorzej jak ją zakręcą ...

Aha nawet tą wodą nie możemy myć podłóg!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:18

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy którejś z was leci krew z nosa?
    A nie w ciazy nie leciała?
    Jakas masakra :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulfe,
    zdarza się niestety :(
    ale nie są to jakieś mocne krwotoki na szczęście

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krew jako tako nie leci ale jak dmucham w chusteczke to pojawia sie krew. Szczegolnie rano.

Kamcia to niepojete!:/
    U nas w pracy tak bylo w zeszlym roku... Cos ok miesiaca nie mozna bylo uzywac ... Ale chyba nie az tak, ze pralka...;o

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Czy którejś z was leci krew z nosa?
    A nie w ciazy nie leciała?
    Jakas masakra :/
    Ulfe stale mam w nosie, rzadko kiedy leci, ale zdarza się, ale ciągle mam w nosie, na chusteczce.

Przyszła paka z allegro - pieluszki, przewijak, kocyk i inne, ale radocha, a dziś mąż odbiera Minky:D. Jeszcze apteka i wszystko będzie.
    Tylko ciągle dumam czy kupować wcześniej laktator.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia a nie masz rodziny gdzieś w innym mieście? NIe wyobrażam sobie takiej sytuacji, tak długo;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba po porodzie kupię jak już będę wiedziała czy się przyda, bo kupię i odpukać, coś nie tak będzie to trudno oddać lub sprzedać :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Kamcia a nie masz rodziny gdzieś w innym mieście? NIe wyobrażam sobie takiej sytuacji, tak długo;/

Nie mam tu nikogo. ..nad morzem najbliżej czyli 250 km. Ale mąż w poniedziałek do pracy a oni zaraz gości mają :( tesciowie 600 km od nas

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie, wszystko pięknie u dziewczynek :) oby tak dalej.
    Lekarka mówiła, że oby tak jeszcze 9 tyg. czyli liczą poród pewnie bliźniaczy na 38tc.
    Kurcze jak to mało się nagle zaczęło wydawać :O

Pytałam o kłucie brzucha i o ból w kroczy kości, wszystko normalne bo macica uciska ciężarem, powiększa się, a miednica się rozchodzi.

Sabina, kamciaelcia, Anulka01, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, bisacz, martta, Żabcia_, mmargol, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffe mi czasem leci, a przed ciążą nie leciała.

Kuxxa byłam przed chwilą w biedronie i ustawiłam się do kasy, która jeszcze była nieczynna, ale widzielismy, ze idzie kasjerka. Przede mną stała parka - ona tez w ciąży. Ale stali tak na końcu taśmy, ja za nimi tak jakby poza taśmą. jak sprzedawczyni powiedziała zapraszam do kasy nr 2, parka zrobiła krok do przodu, żeby wejśc głębiej, a ja nie zdążyłam się przesunąć, bo przede mnie wepchnęły się dziko, jakby cos tam rozdawali w tej kasie: kobieta, młody koleś i tata z synem. nie wiedziałam, że jestem teraz niewidzialna. . Kurxx niemozliwe. TYlko jeden koleś stanął za mną. Ja po prostu bałam się walczyć o miejsce, bo bałam się o brzuch, a tamte osoby prawie po mnie przeszły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:52

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula zero kultury w sklepach, autobusach serio.. ja to nie walczę nawet o swoje miejsce w kolejce :/

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie
    Szew trzyma, mam sie oszczędzać oczywiscie i cały czas brać gore lekarstw :/
    Jak mnie gin badała, to powiedziała cos o glowce? Ale jak zapytałam czy Marcel chce juz wyjsć to powiedziała zebym sie nie denerwowała, bo wytrzymamy na pewno do 37 tyg. No oby... Ale i tak nie wiem, czy oba mnie badając mogła wyczuć główkę? Bo powiedziała ze szyjka zamknięta i szew trzyma ładnie...

bisacz, Anulka01, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwazajcie na parki tam mozna dostac z roweru ;)

Sabina lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie napadli na tą kasę jak jakieś dzikusy. Nawet gdybym nie była w ciąży, to tamte osoby po prostu się wepchęły przede mnie. najlepsze jest to, że te osoby stały w ogóle do innej kasy, z nr 3 Chroniłam brzuch i bałam się ruszyć.Tego nie da się pojąć.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ