WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja narazie nic malej nie kupuje, mam dostac jeszcze dwie torby z ciuchami jedne po dziewczynce drugie po chlopcu ale unisex wiec tam napewno bedzie drugie tyle co juz mam. Dobrze ze dokupilismy szfke to wszystko wejdzie
. Bede miala do wyboru do koloru. Jedynie zostalo mi odebrac wozek i przewijak juz na nas czeka, ale przelozylam na poniedzialek bo teraz nie mam sily jak mnie ten synek poturbowal
-
nick nieaktualnyJestem po KTG. Wyszło w porządku, ale faktem jest też że przez całe badanie ani razu brzuch mi nie stwardniał
A jak wyszlam ze szpitala to ziup! i twardziel był twardy
Zaszłam od razu do gin zeby spojrzała. Powiedziała, że jest OK, ale OSZCZĘDZAĆ SIĘ. To samo powiedziała położna w szpitalu podczas KTG ( Badanie odbywao się na fotelu porodowym!!! czułam namiastkę tego co bedzie za 2 msc)
I... w końcu mąż usłyszał, że mam odpoczywać, więc może się otrząśnie!
Kupiłam płyn do prania (Lovela). Jutro zaczynam pranie huehuehue
PS - bo szafka przyszła i pusta biedna stoiagatia, kamciaelcia, Sabina, bisacz, violett, A_n_k_a_80, Anulka01, Pysiaczek89, Żabcia_, mysza0406, mmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Z naszą woda jest chyba gorzej
tylko telewizji nam brak! !!nic w sumie nie wiadomo
Ale jest oficjalny zakaz użycia wody do :celów spożywczych, do prania nawet w pralkach, to mycia i kąpieli, do mycia naczyń (oprócz zmywarek z wysokimi temp ). Tylko do kibla można użyć. Masakra! !!napuscilam wody w co się tylko da bo gorzej jak ją zakręcą ...
Aha nawet tą wodą nie możemy myć podłóg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Czy którejś z was leci krew z nosa?
A nie w ciazy nie leciała?
Jakas masakra
Przyszła paka z allegro - pieluszki, przewijak, kocyk i inne, ale radocha, a dziś mąż odbiera Minky:D. Jeszcze apteka i wszystko będzie.
Tylko ciągle dumam czy kupować wcześniej laktator. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Kamcia a nie masz rodziny gdzieś w innym mieście? NIe wyobrażam sobie takiej sytuacji, tak długo;/
Nie mam tu nikogo. ..nad morzem najbliżej czyli 250 km. Ale mąż w poniedziałek do pracy a oni zaraz gości majątesciowie 600 km od nas
-
nick nieaktualnyMy po wizycie, wszystko pięknie u dziewczynek
oby tak dalej.
Lekarka mówiła, że oby tak jeszcze 9 tyg. czyli liczą poród pewnie bliźniaczy na 38tc.
Kurcze jak to mało się nagle zaczęło wydawać
Pytałam o kłucie brzucha i o ból w kroczy kości, wszystko normalne bo macica uciska ciężarem, powiększa się, a miednica się rozchodzi.Sabina, kamciaelcia, Anulka01, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, bisacz, martta, Żabcia_, mmargol, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
Uffe mi czasem leci, a przed ciążą nie leciała.
Kuxxa byłam przed chwilą w biedronie i ustawiłam się do kasy, która jeszcze była nieczynna, ale widzielismy, ze idzie kasjerka. Przede mną stała parka - ona tez w ciąży. Ale stali tak na końcu taśmy, ja za nimi tak jakby poza taśmą. jak sprzedawczyni powiedziała zapraszam do kasy nr 2, parka zrobiła krok do przodu, żeby wejśc głębiej, a ja nie zdążyłam się przesunąć, bo przede mnie wepchnęły się dziko, jakby cos tam rozdawali w tej kasie: kobieta, młody koleś i tata z synem. nie wiedziałam, że jestem teraz niewidzialna. . Kurxx niemozliwe. TYlko jeden koleś stanął za mną. Ja po prostu bałam się walczyć o miejsce, bo bałam się o brzuch, a tamte osoby prawie po mnie przeszły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:52
-
nick nieaktualny
-
Ja juz po wizycie
Szew trzyma, mam sie oszczędzać oczywiscie i cały czas brać gore lekarstw
Jak mnie gin badała, to powiedziała cos o glowce? Ale jak zapytałam czy Marcel chce juz wyjsć to powiedziała zebym sie nie denerwowała, bo wytrzymamy na pewno do 37 tyg. No oby... Ale i tak nie wiem, czy oba mnie badając mogła wyczuć główkę? Bo powiedziała ze szyjka zamknięta i szew trzyma ładnie...bisacz, Anulka01, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ludzie napadli na tą kasę jak jakieś dzikusy. Nawet gdybym nie była w ciąży, to tamte osoby po prostu się wepchęły przede mnie. najlepsze jest to, że te osoby stały w ogóle do innej kasy, z nr 3 Chroniłam brzuch i bałam się ruszyć.Tego nie da się pojąć.