WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też po wizycie. Szyjka trzyma, dalej się nie skraca.
Moja mała nadal jest kluska i obecnie waży 1424 gramy, co odpowiada na 30 tydzień. Ale rośnie miarowo, wszystko ma większejak wrócę do domu to pochwale się zdjęciem
Sabina, bisacz, Anulka01, A_n_k_a_80, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
Pysiaczek nie wiem, czy lekarka mogła wyczuć główkę. Ale mój gin mi coś dziś tłumaczył, że szyjka jest teraz ułożona trochę inaczej,niż była w 1szym i 2gim trymestrze, że jest jakby głębiej schowana i zawinięta pod kręgosłup przez to, że macica zmienia kształt. Bliżej porodu będzie zmieniać położenie. Badał mnie dziś bardzo daleko, jak nigdy, już myślałam, że szyjka mi się skróciła, a ma tyle samo co poprzednio. Więc może przez to jakos łatwiej wyczuć głowkę, jesli jest ułożenie głowkowe.
Ja głowkę czasem czuję na moim mostku i jest ciężko oddychać.
Poza tym bądź spokojna, skoro lekarz jest dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 19:09
-
nick nieaktualny
-
Ja też dziś miałam wizytę. Szyjka ok, długa. Brzuch mi twardnieje i to na kilka godzin dziennie, tak, że ciągnie az do krzyża ale to nie wpłynęło na skrócenie szyjki. mam brac luteinę dwa razy dziennie, oszczędzac się. Siedzenie najgorsze, co moze być. Ponoć lepiej już sobie chodzić
O. Maluszke lezy posladkowo i jest duży, 1413 g. Cukrzycy nie mam, słodyczy unikam,. sama byłam mała. Z mężem jestesmy szczupli. Więc ciężko powiedzić czemu aż tyle wazy.
niestety zastój moczu lekki nadal, niedniczka ma 0,8 mm, ale na ten moent według mojego gina nie ma się czym niepokoić.Sabina, Anulka01, A_n_k_a_80, kamciaelcia, mychakruszyna, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
Madziuuuuula
Mój Marcel cały czas jest ułożony główka. No wlasnie tego nie zrozumiałam o co dokładnie jej chodziło, ale zapytałam z piec razy, czy wszytsko ok i czy to nie jest ułożenie do porodu itp i zapewniała, ze nie. Kolejna kontrola 11.07.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Gratuluję wizytujacym
Alinka II stopień jest jak najbardziej prawidłowy, nie masz czym się martwić
Zaczelas właśnie III trym i masz jeszcze przed sobą III i IV stopień, a możesz do końca jechać na IInie wiem dlaczego myślałam że II stopień to już najstarszy
-
Pysiaczek89 wrote:Madziuuuuula
Mój Marcel cały czas jest ułożony główka. No wlasnie tego nie zrozumiałam o co dokładnie jej chodziło, ale zapytałam z piec razy, czy wszytsko ok i czy to nie jest ułożenie do porodu itp i zapewniała, ze nie. Kolejna kontrola 11.07.
Najważniejsze, że lekarka mówi, że wszystko ok. -
nick nieaktualny
-
sama nie wiem, jak to jest z tym moim maluchem. Może jakoś na pomiar wpływa ułożenie pośladkowe. Główkę mam prawie na moim mostku:)
Mój mąż wazył 4 kg przy porodzie, więc może to jakoś ma wpływ. A obecnie szczypiorek z niego:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartta wrote:no a ja niestety wróciłam z kontroli u proktologa, znowu mi nacinał, mam naprawdę dość, dopiero co przestalo krwawić wczorajsze, a tu znowu. Ja chyba musiałam mocno nagrzeszyć w poprzednim wcieleniu
gratuluje dziewczyny wszystkich udanych wizyt! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny