WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:no a ja niestety wróciłam z kontroli u proktologa, znowu mi nacinał, mam naprawdę dość, dopiero co przestalo krwawić wczorajsze, a tu znowu. Ja chyba musiałam mocno nagrzeszyć w poprzednim wcieleniu
gratuluje dziewczyny wszystkich udanych wizyt!trzymam kciuki &&
-
Mam taki niebiesko szary w kropki
jast naprawde mieciutki polecam rowniez
-
Magdziulla a prałaś ten kocyk juz? Czy się nie ponaciaga lub cos? Bo ładnie wygląda
Ja dziś bylam na 1 spotkaniu szkoly rodzenia, bylo zwiedzanie porodówki, w sumie juz to widzieliśmy na dniach otwartych, mogłam wcześniej zadzwonić zapytać to byśmy jechali dopiero na kolejne zajęcia no ale trudno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi troche nawet ulżyło, ze odpadli
Za bardzo to przeżywam.
I mi i Kostkowi wyjdzie to na dobre
Teraz można mecze bez emocji pooglądać.agatia, alinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bralam gynalgin na poczatku, gdy cytologia kiepska wyszla... Pomogl i sybciutko wrocilam na pierwszy stopien
Jestem za dobra, zdecydowanie. Po meczu maz chcial isc z bratem do baru, ale powiedzialam mu ze srednio. Po czym poczulam wyrzuty sumienia i go zawiozlam do nich....
Nic to.... Jak nie doceni to slabo widze nasza przyszlosc. -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Ja bralam gynalgin na poczatku, gdy cytologia kiepska wyszla... Pomogl i sybciutko wrocilam na pierwszy stopien
Jestem za dobra, zdecydowanie. Po meczu maz chcial isc z bratem do baru, ale powiedzialam mu ze srednio. Po czym poczulam wyrzuty sumienia i go zawiozlam do nich....
Nic to.... Jak nie doceni to slabo widze nasza przyszlosc.
A brałaś cos po tych tabletkach? Bo ponoc one wybijają i te złe i te dobre bakterie. Ale pocieszylas mnie ze tez je brałaśMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyNim je wzielam troche poczytalam fora i sporo dziewczyn je bralo.
Nic dodatkowo nie bralam. Lekarz nie przepisal a na wlasna reke wolalam nie ryzykowac.
Z tego co pamietam to tylko 10 szt. Wiec szybko minie a naturalna flora szybko powinna sie odbudowac. Dla mnie wazne ze od tamtej pory czuje sie lepiej jesli chodzi o infekcje. -
Ksosia wrote:Nim je wzielam troche poczytalam fora i sporo dziewczyn je bralo.
Nic dodatkowo nie bralam. Lekarz nie przepisal a na wlasna reke wolalam nie ryzykowac.
Z tego co pamietam to tylko 10 szt. Wiec szybko minie a naturalna flora szybko powinna sie odbudowac. Dla mnie wazne ze od tamtej pory czuje sie lepiej jesli chodzi o infekcje.
No ja mam brać co drugi dzień je, bo niestety przez ten szew cos sie przyplątałomam nadzijeje ze szybko sie tego pozbędę.
Dzięki Ksosia za odpowiedzMarcelek ❤️❤️
Mikuś