WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej,
Ja w końcu się wyspałam lepiej, co prawda budziłam się co godzinę do wc, ale zasnęłam już na meczu i ledwo dałam radę wstać zęby umyć taka byłam zmęczona.
Na 10-tą idę do luxmedu do ginekologa, może uda mi się jedno badanie krwi zrobić, chcę dostać listę z badaniami na kartę ciąży i może uda się podglądnąć dziewczynki dokładniej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się.
bisacz wrote:Dziewczyny jakie pomysły na dzisiejszy obiad, najlepiej bezmięsny?
Podczytałam i stwierdzam, że muszę iść po coś osłonowego, bo mam przepisaną właśnie Nystatynę na mojego grzybka. ;P
Miśka! Super wieściJa za dwa tygodnie znowu idę na USG i zobaczyć czy infekcja wyleczona, więc może mała będzie miała już 2 kg.
Co do meczu, trochę szkoda... Karne to niestety loteria. ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co do malunku na ścianie gwiazdek, wczoraj wspomnianych to niestety nie ma takich szablonów jakbym chciała, więc łatwiej będzie nakleić naklejki kolorowe, fajne znalazłam
do tego zrobię chyba farbą pasek szary lub brązowy jako podkład na turkusowo-niebieskie gwiazdki
ale to muszę łóżeczka ułożyć i zobaczyć wizualnie
Już pokoiku się doczekać nie mogę !! -
nick nieaktualnyHej Wam, też mnie mecz wystresował. Zgrzeszę, ale wręcz powiedziałam do męża, że dobrze, że już koniec. A Mała kibicowała razem ze mną
Kurczę ja żadnych probiotyków nie biorę...gin nic nie mówił, na szkole trivgin polecali, ale ja infekcji nie mam. Ale sporo jogurtów jem.
Ja dziś idę nq wytęsknione podglądanko - trzymajcie kciuki. Tak myślę, że tylw mogło się zmienić przez te 9 tygodni. Żeby było ok.
A wcześniej do dermatologa z wysypką.
Bisacz ja za msc mam ślub męża siostry i czytam w kościele jak znajdziesz ładną kieckę to daj znać
W tę sobotę też mam wesele, ale jeszcze w dwie sukienki się mieszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 08:59
-
nick nieaktualnyA ja przed ciążą w ogóle nie jadłam jogurtów, mleko, wręcz mi szkodziło, ewentualnie piłam roślinne, a w ciąży, zwłaszcza na początku mega zmiana, jak nie jadłam to mnie głowa bolała, zjadłam ok. Po prostu brakowało mi, a Mała podpowiada co jej trzeba:) więc jak mówi mamo zjedz ten ostatni kawałek czekolady to jem;)
-
Kamciaelcia współczuję tej wody, a raczej tej bakterii. Widzisz masz okazję i pretekst przyjechać do Kołobrzegu pogoda znośna bo wcześniej były upały.
Ania powiem ze strasznie wyglądają te zdjęcia. Ja na twoim miejscu pojechałaby na izbę przyjęć niech zobaczą te szwy, bo jednak możesz mieć później problem z obuwiem. Teraz założysz klapki i będzie o.k. a później.
Martta dziewczyno ściskam mocno!!! Jesteś dzielna. -
nick nieaktualnyMagdziulla podobają mi się sukienki, które w biuście mają taki pas gumkowany ale najczęściej to jedyne trzymanie sukienki albo od tego odchodzą cienkie ramiączka i wtedy pojawia się problem z mleczarnią bo najlepszy byłby stanik bez ramiączek a nie widzę w takim moich E a nie chcę wydawać na raz kupy kasy
-
nick nieaktualnyja bym chciała coś nad łóżeczkiem powiesić, ale trzeba to zrobić pod nieobecność męża, bo jego gust nie jest może najgorszy, co nie pasujący do wnętrza
bardzo ładne plakaty ma ta babeczka i zastanawiam się nad jeżem lub misiem
http://art-madam.pl/szukaj,artysta-Malgorzata-Domanska#4CF8=
ostatnio byliśmy na wystawie surrealistycznej i on stwierdził, że coś takiego by powiesił u nas w mieszkaniu, po czym na niego wyjechałam (bo w muzeum nie wolno krzyczeć przecież) że chyba żartuje że małe dziecko takie rzeczy będzie musiało oglądać. Wystarczy że miałam w pracy kiedyś dziewczynę, która mając czteroletnie dziecko po remoncie kazała sobie namalować na jednej ścianie "Saturna pożerającego swoje dzieci" F. Goyi ( tak się to chyba odmienia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 09:08
pirelka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny