WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfenstein wrote:Mi troche nawet ulżyło, ze odpadli
Za bardzo to przeżywam.
I mi i Kostkowi wyjdzie to na dobre
Teraz można mecze bez emocji pooglądać.
Ha ha:) Mąż mój skomentował, smutno, że przynajmniej teraz nie będę już tak się denerwować. Kolejne mecze będą już na spokojnie.
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Mi troche nawet ulżyło, ze odpadli
Za bardzo to przeżywam.
I mi i Kostkowi wyjdzie to na dobre
Teraz można mecze bez emocji pooglądać.
A ja oczywiście spać nie mogę. Mała znowu szaleje w brzuchuUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nie śpię. Za gorąco już
w dodatku córka bardzo kaszlała w nocy. Może w dzień się zdrzemnę.
Ja meczu nie obejrzałam, nie dałam rady zwlec się z łóżka, doszedł mi nowy objaw - ból spojenia, ale ciesze się że nie widziałam, bo zeszłabym na zawał jak nic
Miłego dnia dziewczyny -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Ksosia
A brałaś cos po tych tabletkach? Bo ponoc one wybijają i te złe i te dobre bakterie. Ale pocieszylas mnie ze tez je brałaśagatia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ale mi się dziś smacznie spało, teraz kawa, śniadanko i trzeba się zmobilizować do działania, mam nadzieję że w końcu mąż przez weekend okna umyje, a ja nie mam pomysłu co dziś zrobić, co posprzątać... mam zakaz wspinania się nawet na taboret
-
Pysiaczku też polecam trivagin, brałam w poprzedniej ciąży oslonowo przy nystatynie, teraz przy antybiotyku. Dla mnie trivagin jest rewelacyjny
Zaraz budzę Młodego i podejście nr 2 do sszcsepienia na kzm. Oby dzisiaj nie było wymiotowanka
Upał niemiłosierny, już nie ma czym oddychać.
Dzierzba również po raz kolejny proszę o znak, że jest ok !!!Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:czyli bierzesz coś dodatkowo
provag i trivagin to niemal to samoale dobrze ze sam provag da radę
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
pysiaczku
trivagin też doustny
mój gin tez stawia na jogurty nat
(ale niech sie wypcha z czyms takim)
jak ci słuzy provag to nie ma sensu zmieniać
pewnie te probiotyki sa dlatego doustne, bo maja pomagać w grzybicach, a przy tych dowcipnie aplikujemyPysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Czyli ten provag starczy? Bo ja go biore juz dłuższy czas tzn od momentu założenia tego szwu. Ale jak wystarczy to ok, bo myslalam ze jeszcze trzeba cos dopochwowego sobie aplikować
ale dobrze ze sam provag da radę
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się po śniadanku, zbyt obfitym sądząc po tym jak waga szybuje w górę, jestem przerażona, w trzy tygodnie utyłam 1,5kg
Nasi wczoraj super grali, jak dla mnie to wygrali
Magdziulla i Kamcia kciuki zaciśnięte, na weekend mają być same dobre wieścikamciaelcia, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Witam się po długiej przerwie.
Wczoraj wieczorem byłam na wizycie u swojego lekarza, dzidzia rośnie jak na drożdżach 31tydz 2d- 2082g. Trochę się przeraziłam że taka duża, ale lekarz powiedział że wszystko jest o.k. piękny przyrost, wody o.k., główka w dole jeszcze dość wysoko i łożysko ideał.kamciaelcia, Pysiaczek89, Anulka01, A_n_k_a_80, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój starszy nawalał mi w żołądek i pamiętam, że w końcówce nie mogłam się opychać ale teraz jeszcze nie mam z tym problemów, za 2 tygodnie będę chrzestną i wizja betoniarki przed ołtarzem mnie nie opuszcza
(ojcem chrzestnym jest kolega mojego syna z gimnazjum, młody i chudy żeby bylo śmieszniej)
Naprawdę ciężko znaleźć tanią kieckę odcinaną pod biustem, w której się wygląda jakoś tym bardziej, że muszę mieć maxi ze względu na żylaki. -
Pysiaczek89 wrote:Kamcia Angela
Dzięki za radyjakoś moze sie uporam z ta infekcja.
Dzięki jeszcze raz
Kamcia kciuki za Ciebie i małego oczywiscie zaciśnięte i trzymam mocno
uporasz sie szybciutko
ja mialam raz w pierwszej ciązy grzybka i szybko wyleczyłam
teraz-na szczęscie-spokój
ale zaliczam takie infekcje do uroków ciązy
a usg wieczorem, wiec jeszcze mam przed soba kilka godzinek stresuPysiaczek89 lubi tę wiadomość