WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wiem, ze tardyferon to żelazo a luteina to progesteron, no bo biore ja teraz wlasnie ze względu na mój brzuch i pewnie ten szew... Bardziej martwi mnie ta spasmolina czy nospa, bo troche tego wzięłam podczas ciazy
ale z dwojga złego lepiej wziac niz jakbym miała mieć te skurcze czy cos... Dzisiajbide do mojej gin, mam nadzieje, ze ten szew ładnie trzyma cały czas. Poproszę o kciuki około 17.
Sabina, olka30 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Na razie noga mniej boli, w nocy rwala jak wstalam na siku, musze zmienic opatrunek no coz
-
nick nieaktualnyA to my z Karolem
w 30tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b795c34e8136.jpgolka30, kamciaelcia, pirelka, Ksosia, bisacz, megg, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, martta, żabka04, bbeczka91, violett, Żabcia_, mmargol, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
esmi wrote:Hej dziewczyny ja jeszcze 2 dni w pracy i urlop
Anka jak już będziesz miała zakończone leczenie zbierz całą papierologię medyczną i zgłoś szkody ze swojego NNW, NNW pracowniczego i z głoś szkodę z OC tego małego sprawcy. Rodzice na pewno mają mieszkanie ubezpieczone a przy tym OC. Poproś o dane z Policji jako, że jesteś pokrzywdzona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Nie. Mam pskiet w Medicover, wiec za każdym razem inny lekarz i inny sprzęt.
Teraz za dwa tygodnie idę do tego samego co byłam w 25 tygodniu. -
nick nieaktualnypirelka wrote:Sabina malutki
Dziś stałam w kolejce do kasy uprzywilejowanej , starsza Pani próbowała mnie przesunąć kulą bo to też kasa dla inwalidów. W głos się rozesmialam. Byłam z mamą i mama się strasznie wkurzyla. Mnie to tylko rozsmieszylo. Jacy ludzie są dziwni... -
nick nieaktualnySabina wrote:Jak patrze na siebie z góry to mi się wydaje wielki.
Dziś stałam w kolejce do kasy uprzywilejowanej , starsza Pani próbowała mnie przesunąć kulą bo to też kasa dla inwalidów. W głos się rozesmialam. Byłam z mamą i mama się strasznie wkurzyla. Mnie to tylko rozsmieszylo. Jacy ludzie są dziwni...Ja ostatnio stałam w kasie pierwszeństwa, ale stoją tam też zwykli ludzie i baba zwykła miała już całą taśmę zawaloną i cały koszyk.. szybciej było podejść do innej kasy
-
Sabina wrote:Anulka ja do teraz jestem w szoku. Wiem, że do tego młodzieńca nie dotarło, że zrobił Ci krzywdę, że mógl zrobić krzywdę dziecku, bo dla niego ciąża to jakiś kosmos, ale pytam gdzie gówniarz miał oczy?
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A_n_k_a_80 wrote:Myslisz ze da sie cos z tego dostac, jakies odszkodowanie, mam ubezpieczenie grupowe w pracy wiec jestem ubezpieczona w razie co! No chcemy z mezem cos dzialac on jest pol....ant wiec moze wszystkie paoiery zalatwiec! Dziekuje za porade.
Anka tak jak najbardziej zbierz dokumentację medyczną, notatkę policyjna oraz polisę OC z ubezpieczenia mieszkania.
Pracuję w firmie ubezpieczeniowejA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny