X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wiem, ze tardyferon to żelazo a luteina to progesteron, no bo biore ja teraz wlasnie ze względu na mój brzuch i pewnie ten szew... Bardziej martwi mnie ta spasmolina czy nospa, bo troche tego wzięłam podczas ciazy :/ ale z dwojga złego lepiej wziac niz jakbym miała mieć te skurcze czy cos... Dzisiajbide do mojej gin, mam nadzieje, ze ten szew ładnie trzyma cały czas. Poproszę o kciuki około 17. :)

Sabina, olka30 lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Na razie noga mniej boli, w nocy rwala jak wstalam na siku, musze zmienic opatrunek no coz :/
    Anulka ja do teraz jestem w szoku. Wiem, że do tego młodzieńca nie dotarło, że zrobił Ci krzywdę, że mógl zrobić krzywdę dziecku, bo dla niego ciąża to jakiś kosmos, ale pytam gdzie gówniarz miał oczy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my z Karolem :) w 30tc
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b795c34e8136.jpg

olka30, kamciaelcia, pirelka, Ksosia, bisacz, megg, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, martta, żabka04, bbeczka91, violett, Żabcia_, mmargol, Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina malutki ;)

Sabina lubi tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Hej dziewczyny ja jeszcze 2 dni w pracy i urlop :)
    Anka jak już będziesz miała zakończone leczenie zbierz całą papierologię medyczną i zgłoś szkody ze swojego NNW, NNW pracowniczego i z głoś szkodę z OC tego małego sprawcy. Rodzice na pewno mają mieszkanie ubezpieczone a przy tym OC. Poproś o dane z Policji jako, że jesteś pokrzywdzona.
    Myslisz ze da sie cos z tego dostac, jakies odszkodowanie, mam ubezpieczenie grupowe w pracy wiec jestem ubezpieczona w razie co! No chcemy z mezem cos dzialac on jest pol....ant wiec moze wszystkie paoiery zalatwiec! Dziekuje za porade.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrze na nasze zdjecia i musze przyznac, że jesteśmy coraz piękniejsze :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Nie. Mam pskiet w Medicover, wiec za każdym razem inny lekarz i inny sprzęt.
    Teraz za dwa tygodnie idę do tego samego co byłam w 25 tygodniu.
    Pewnie dlatego wyszła taka różnica, u nas też tak było dlatego teraz chodzę tylko do jednego lekarza i sprzęt się nie zmienia. U nas też wyszło, że mały strasznie przystopował, teraz wszystko wróciło do normy i pewnie u was też tak jest :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi dr.med. tłumaczył jeszcze, że u tego samego lekarza drugi pomiar na usg tez wyjdzie inny

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Sabina malutki ;)
    Jak patrze na siebie z góry to mi się wydaje wielki. ;)
    Dziś stałam w kolejce do kasy uprzywilejowanej , starsza Pani próbowała mnie przesunąć kulą bo to też kasa dla inwalidów. W głos się rozesmialam. Byłam z mamą i mama się strasznie wkurzyla. Mnie to tylko rozsmieszylo. Jacy ludzie są dziwni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak patrze na siebie z góry to mi się wydaje wielki. ;)
    Dziś stałam w kolejce do kasy uprzywilejowanej , starsza Pani próbowała mnie przesunąć kulą bo to też kasa dla inwalidów. W głos się rozesmialam. Byłam z mamą i mama się strasznie wkurzyla. Mnie to tylko rozsmieszylo. Jacy ludzie są dziwni...
    Mi mój też wydaje się gigantyczny :P Ja ostatnio stałam w kasie pierwszeństwa, ale stoją tam też zwykli ludzie i baba zwykła miała już całą taśmę zawaloną i cały koszyk.. szybciej było podejść do innej kasy :/

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Mój gin kazał odstawić mi luteinę jakoś w 14 tygodniu, nie kazał robić żadnych badań i zapewnił, że łożysko samo da radę. Ale widzę, że sporo dziewczyn bierze do końca ciąży.
    Mam tak samo:)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Anulka ja do teraz jestem w szoku. Wiem, że do tego młodzieńca nie dotarło, że zrobił Ci krzywdę, że mógl zrobić krzywdę dziecku, bo dla niego ciąża to jakiś kosmos, ale pytam gdzie gówniarz miał oczy?
    Sama nie wiem gdzie mial oczy moze na mojej duzej dupce 13 plus i brzucha nie wiedzial, mi sie wydaje ze on mial cos z hamulcem, no chyba ja mu go tak nie wykrzywilam chicaz tyl plecow mam siny. Dobrze ze przejelam to na tyl!. Mala sie rusza wiec wszystko z nia ok to najwazniejsze. Jezcze ich pociagniemy do odpowiedzialnosci, on powinien byc pod opieka mamy czy taty w wieku 15 lat!

AJrin lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie może gdzie dostanę takie różne szablony do malowania na ścianie, by jakiś wzorek stworzyć? Np. gwiazdki czy coś.. coś jak taśma malarska.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dziewczyny wiecie może gdzie dostanę takie różne szablony do malowania na ścianie, by jakiś wzorek stworzyć? Np. gwiazdki czy coś.. coś jak taśma malarska.
    Obi lub inny wklep casto lub praktiker albo leura.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcinam bób z masełkiem i bułką tartą, to się nie może dobrze skończyć :)

agatia, Sabina, violett lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka
    też bym nie darowała gówniarzowi

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • esmi Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Myslisz ze da sie cos z tego dostac, jakies odszkodowanie, mam ubezpieczenie grupowe w pracy wiec jestem ubezpieczona w razie co! No chcemy z mezem cos dzialac on jest pol....ant wiec moze wszystkie paoiery zalatwiec! Dziekuje za porade.

Anka tak jak najbardziej zbierz dokumentację medyczną, notatkę policyjna oraz polisę OC z ubezpieczenia mieszkania.
    Pracuję w firmie ubezpieczeniowej :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Obi lub inny wklep casto lub praktiker albo leura.
    Wszędzie mi się pokazują mimo nazwy szablony malarskie jako naklejki.. a nie takie by wzór farbą namalować i odkleić.

• agatia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz ale mi smaku.narobiłaś :) uwielbiam bób, ale jak zasiąde zjem bez igraniczenr, a przy cukrzycy jednak tylko określona ilość ;)

bisacz lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka
    prosty szablon np gwiazdki, to bym sama wykonala, po co za to placić ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1409 1410 1411 1412 1413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ