X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam do wyrka, czuję że trzeba korzystać ze snu póki można, tylko że mąż zasnął w poprzek łóżka i trzeba go obudzić lub przeturlać ;D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Ona jest dziwna :D

Ja się z nią kiedyś biłam. Tzn ona mnie biła a jak wstałam z chodakiem w ręce i się na nią zamachnelam myślałam że zabije. ..stwierdziłam ze nie warto a ona tez to zauważyła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 22:13

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

masz racje, ja na temat wagi to az westchnelam i zjadlam przed chwilke miseczke pomidorkow , rzodkiewek i cebilki ze smietana i bulke z szynka, ah ta waga kto to wymusil xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    huhu a ja mam dziś całe łóżko dla siebie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jedzenie polecam wysypkę, tak mnie cholerstwo swędzi, że boję coś zjeść, żeby nie wywołać swędzenia, pewnie, aż do czasu gdy okaże się, że to powietrze mnie uczula:)

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się uśmiałam przed snem, idę spać dobrej nocy dziewczyny.
    Co do wagi to mam + 5-6 kg zależy od dnia i u kogo się ważę :) z synkiem miałam +8 po ciąży prawie -14 kg :) oby teraz też było tyle mniej :)
    Ja już po kolacji, czas spać :) dobrej nocy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu! Kamcia! Jak to? Byla juz Twoja szwagierka i sie rzucila? Co to za destrukcja? Jakies odchyły społeczne????

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    To było jeszcze przed ślubem
    Ja jej szczerze nie lubię. Toleruje od święta ale jestem pamietliwa

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam swoijego szwagra tez nie lubie, toleruje go bo musze ale kiedys zalazl mi za skore jednym tekatem ze go wyrzucilam za drzwi i od tej chwili nasze relacje staly sie jeszcze bardziej chlodne. Jednym slowem mam na niego wyjebane, mjest glupim bucem i taka prawda.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide spac bo jutro o 7 musze wstac:) jutro odezwe sie wieczorkiem bo od rana bede umtesciowej :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzinka męża mieszka 600 km od nas i mnie to cieszy! !!ta siostra wyjątkowo częściej teraz bywa bo stara się dostać do wojska
    Młodsza szwagierka miała na mnie focha kilka lat . Z teściowa się poszarpalysmy :D tzn ona mnie chwyciła a ja wyszłam i powiedziałam co o nich myślę
    Tesciu jest strasznie za mną. Córki o to zazdrosne bywają

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • _izunia_ Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka. Wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń :)

Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na jutrzejszych :)

Byłam dzisiaj w pracy zawieść zwolnienie i podanie o przedłużenie umowy. No i tak zeszło ponad 2 godziny na pogaduchach :) Ciekawa jestem co będzie z moim podaniem. Ja już wpływu na to nie mam, co ma być to będzie.
    Dzisiaj też zaczęłam szkołę rodzenia i porodówkę oglądaliśmy :) Sporo tych zajęć ale szybciej czas zleci.

Spokojnej nocki :)

pirelka lubi tę wiadomość

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoła rodzenia bardzo szybko mija :)
    Ja sama nie wiem kiedy 6 tygodni minelo.

Straszna noc dzis mialam... I... Orgazm zycia.
    Tak sie wilam i stekalam ze obudzil mnie maz klepiacy mnie po policzku bo myslal ze... Rodze.....

Jeju...:(

Teraz spac nie moge i musze dotrwac do 11 bo wizyte mam.

Wspolczuje Wam takiej rodziny ze strony meza. Ja do mojego rodziny mam zal o brak zaintersowania nami... Nigdy nie przyjechali na kawe. Nigdy nie zadzwonili zapytac co slychac.
    Ci co mieszkaja najblizej nawet nas nie zaprosili. Tescie tez nie odwiedzaja...
    Przykre to, ale jestem na takim etapie ze mi to wisi i zaczelam sie cieszyc. Jak sie urodzi mały zaproszenia na pewno nie dostana a i do teściów nie prędko sie wybiore...
    Fakt tescie sa bardzo za mna. Tesciu nam komode i niejedna szafke zrobil, ale wsadzic posladki w auto i przyjechac na kawe to nie powinien byc problem maja 10km do nas...

I nie wyobrazam sobie sytuacji zeby z kims z nich doszlo do takiej agresji :o

No ale... Z rodzina to tylko na zdjeciach sie dobrze wychodzi, a i z tym roznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:01

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie moge spać.
    Poszłam na siku o 4:30 i od wtedy sobie leze :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• esmi Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja juz jestem od dzisiaj na urlopie i dzis dodatkowo wizytuje :-) wczoraj tak sie pocielam ze te zyletki big co reklamuja kurde wyrzuce do kosza...
    Dziewczyny ja mam.lepsze przeboje ze szwagierka.... Jak bede.miala chwile to napisze

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja u mas zrobiło się chłodno no i można sie przykryć spiac :) Więc jak sie wtuliłam w kołdre to przespałam cala noc :D
    To macie jazde z rodzina współczuję, ja na szczescie sie dogaduje z moimi ale sa normalni wiec nie ma problemu. Początek był ciężki z tesciem bo u nas jest roznica wieku i ja jestem starsza o 4 lata od mojego M. Ale jak mnie poznał to po kilku spotkaniach sam zaczął mówić, że lepszej nie ma ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 07:31

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już po spalam mąż wrócił więc musiałam mu trochę udostępnić miejsca :) córka jeszcze śpi to korzystam i leżę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1460 1461 1462 1463 1464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ