WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ksosia
Ona jest dziwna
Ja się z nią kiedyś biłam. Tzn ona mnie biła a jak wstałam z chodakiem w ręce i się na nią zamachnelam myślałam że zabije. ..stwierdziłam ze nie warto a ona tez to zauważyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 22:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tam swoijego szwagra tez nie lubie, toleruje go bo musze ale kiedys zalazl mi za skore jednym tekatem ze go wyrzucilam za drzwi i od tej chwili nasze relacje staly sie jeszcze bardziej chlodne. Jednym slowem mam na niego wyjebane, mjest glupim bucem i taka prawda.
-
nick nieaktualny
-
Rodzinka męża mieszka 600 km od nas i mnie to cieszy! !!ta siostra wyjątkowo częściej teraz bywa bo stara się dostać do wojska
Młodsza szwagierka miała na mnie focha kilka lat . Z teściowa się poszarpalysmytzn ona mnie chwyciła a ja wyszłam i powiedziałam co o nich myślę
Tesciu jest strasznie za mną. Córki o to zazdrosne bywają -
Pirelka. Wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń
Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na jutrzejszych
Byłam dzisiaj w pracy zawieść zwolnienie i podanie o przedłużenie umowy. No i tak zeszło ponad 2 godziny na pogaduchachCiekawa jestem co będzie z moim podaniem. Ja już wpływu na to nie mam, co ma być to będzie.
Dzisiaj też zaczęłam szkołę rodzenia i porodówkę oglądaliśmySporo tych zajęć ale szybciej czas zleci.
Spokojnej nocki
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzkoła rodzenia bardzo szybko mija
Ja sama nie wiem kiedy 6 tygodni minelo.
Straszna noc dzis mialam... I... Orgazm zycia.
Tak sie wilam i stekalam ze obudzil mnie maz klepiacy mnie po policzku bo myslal ze... Rodze.....
Jeju...
Teraz spac nie moge i musze dotrwac do 11 bo wizyte mam.
Wspolczuje Wam takiej rodziny ze strony meza. Ja do mojego rodziny mam zal o brak zaintersowania nami... Nigdy nie przyjechali na kawe. Nigdy nie zadzwonili zapytac co slychac.
Ci co mieszkaja najblizej nawet nas nie zaprosili. Tescie tez nie odwiedzaja...
Przykre to, ale jestem na takim etapie ze mi to wisi i zaczelam sie cieszyc. Jak sie urodzi mały zaproszenia na pewno nie dostana a i do teściów nie prędko sie wybiore...
Fakt tescie sa bardzo za mna. Tesciu nam komode i niejedna szafke zrobil, ale wsadzic posladki w auto i przyjechac na kawe to nie powinien byc problem maja 10km do nas...
I nie wyobrazam sobie sytuacji zeby z kims z nich doszlo do takiej agresji :o
No ale... Z rodzina to tylko na zdjeciach sie dobrze wychodzi, a i z tym roznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja juz jestem od dzisiaj na urlopie i dzis dodatkowo wizytuje
wczoraj tak sie pocielam ze te zyletki big co reklamuja kurde wyrzuce do kosza...
Dziewczyny ja mam.lepsze przeboje ze szwagierka.... Jak bede.miala chwile to napisze -
Witam sie i ja u mas zrobiło się chłodno no i można sie przykryć spiac
Więc jak sie wtuliłam w kołdre to przespałam cala noc
To macie jazde z rodzina współczuję, ja na szczescie sie dogaduje z moimi ale sa normalni wiec nie ma problemu. Początek był ciężki z tesciem bo u nas jest roznica wieku i ja jestem starsza o 4 lata od mojego M. Ale jak mnie poznał to po kilku spotkaniach sam zaczął mówić, że lepszej nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 07:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny