WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta, Macioszczyczka, izunia dziękuję za wczorajsze życzenia
Anka, ale śliczny kąciki piękna komoda !
mysza gratuluję udanej wizyty
Ja już dawno na nogach, byłam w szkole w po wyniki egzaminów, niestety jeden do poprawki, ale to w przyszłym roku dopiero najwcześniej..
Zrobiłam od razu małe zakupy do domu. W końcu mimo pobudek do wc dość dobrze spałam
Co do pieluch to nie pierzecie ich razem z ubrankami ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co za pech chciałam sie ogolić a tu trymer mi padł wrrr. Trzeba kupić nowy bo jak tu do porodu zarosnę totalnie chyba, że warkocze zacznę tam pleść! Tyle wydatków i jeszcze to dojdzie wrrr.
Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, tylko na śląsku wszędzie wymagają karty ubezpieczenia, takiej chipowej i mogą się czepiać że mam nieaktualne dane na niej lub że adres nie zgadza się z reszta papierów, ja wszędzie chodzę prywatnie i zupełnie zapomniałam o jej istnieniu
-
pirelka
patrzac na próbnik to ja nawet nie widze tych innych swoich farb tzn zółtej i różowej,a co dopiero turkus... jakby inne nazwy...a remont robiliśmy po smierci Emisi, wiec watpie, ze od listopada by sie tak pozmieniało...najwiecej zobaczysz na miejscu w sklepiepirelka lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:mój też tylko tyłek wypina, nóżkami kopie pod żebrami, a rączkami smyra po biodrze.
Młodego czuję tylko po prawej stronie, bardzo bardzo rzadko coś po lewej...
ok dzwonię do NFZ, może nie stracę cierpliwości
mój leży główką w dół, plecami z prawej strony. więc tyłek wypina po prawej, a kopie po lewej. i czasem boksuje na dole.
wciąz fajne uczucie, choć już się zdarzy, że walnie nieprzyjemnie -
Little Red Fox wrote:Angela, tylko na śląsku wszędzie wymagają karty ubezpieczenia, takiej chipowej i mogą się czepiać że mam nieaktualne dane na niej lub że adres nie zgadza się z reszta papierów, ja wszędzie chodzę prywatnie i zupełnie zapomniałam o jej istnieniu
rozumiem, ze w nfz chcesz zmienić adres? może po prostu wystarczy dowód osobisty z aktualnymi danymi?albo poswiadczenie zameldowania (kwitek wazny chyba 3 miesiace, wydawany w urzędzie) -
nick nieaktualnydla mnie to czarna magia, kiedyś od jednej lekarki usłyszałam, że patrzą tylko na PESEL i sobie sprawdzą czy jest ktoś ubezpieczony, te karty chyba tylko w woj. śląskim są. Jak się z lubuskiego przeprowadziłam i zanim je wyrobiliśmy z rodzinką to były niezłe jazdy, aby nas nawet do rodzinnego przyjęli