WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia dzięki w każdy razie
zobaczę w sklepie, ale może to będzie ten szmaragdowy, niby mają go 3 szt. w sklepie do którego będę jechać, to może nie wykupią.
A co do dokumentów szpitalnych, to zauważyłam, że w wielu miejscach pisze, by mieć aktualną książeczkę zdrowia.. ale przecież one już nie funkcjonują?! Więc jak.. mają stare dane na stronach i ulotkach/gazetach?
No i zaświadczenie o ubezpieczeniu.. ale teraz wszystko w kompie to chyba sam NIP starczy, nie? -
pirelka
do porodu to nawet nie trzeba chyba byc ubezpieczonym????bo mimo wszystko opieka nad ciężarna darmowa...tak kiedys bylo
u nas do porodu tylko z dokumentów dowód osobisty
a co do farb, mam na pewno szmaragdowa toń oraz hibiskus, a na próbniku brak tegoto dopiero ciekawe
ale te farby maja to do siebie,że sa bardzo intensywne, moze to jakaś jeszcze inna edycja?pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Wczoraj byłam na wizycie ale lekarz nie ważył Leona pokazał mi tylko na moją prośbę kawałek buźki i oczywiście sam z siebie jajkaNastępna wizyta 14.07 bo wtedy kończy mi się L4 i gin powiedział, że będziemy wizytować co 2 tygodnie - trochę często, wydaje mi się, że chce mnie z kaski wydoić ile się da
No a teraz to na co czekaliśmy 2 miesiące czyli wyniki matury starszego syna, podglądał na stronie CKE i zdał ale jak ja nie zobaczę na papierze to nie uwierzę, zaraz ruszamy
kamciaelcia, pirelka, Magdziulla, Ksosia, Sabina, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamcia dzięki, na pewno popatrzę w sklepie na próbki i do dywanu coś dobiorę
może faktycznie oni zrobili jakąś nową serię, ale kolorów sporo to coś wybiorę
bisacz, a może te wizyty dla Waszego dobra? Ja też latam od 16-17 tyg. co tydzień i początkowo byłam przerażona, teraz to doceniam bo wiem, że to dla dobra Naszego i jestem spokojniejszaNo tylko, że u mnie troszkę inna sytuacja.
-
nick nieaktualnyWczoraj skończyłam 29 lat
a dzisiaj kończę 29 tc z moimi dziewczynkami
Mamy już po ponad 1 kg !!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18788f03e563.jpgkamciaelcia, violett, alinka, AJrin, bbeczka91, agatia, Sabina, claudiuszek, Pysiaczek89, martta, A_n_k_a_80, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin przepraszam, nie mialo byc "Lubie".
Mi jest znow potwornie smutno. Meza nie bedzie na wizycie, a na tvn style reklamuja pomoc SMSowa dla UNICEF. I byl tam malenki czarnoskory chlopiec ktory w przerwach placzu silnie plakal przez pluca... To i ja z nim plakalam. I tak sobie placze...
Az mnie trzesie.. -
nick nieaktualnyPirelko masz super zgrabny brzusio
, wizyty co 2 tygodnie mnie cieszą ale wydaje mi się, że jest to trochę naciągane bo usg będzie co drugą wizytę a za każdą kasuje stówkę (10mni =100zł)
Kamcia jestem mega dumna i chyba bardziej przezywałam niż synpirelka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Pirelko masz super zgrabny brzusio
, wizyty co 2 tygodnie mnie cieszą ale wydaje mi się, że jest to trochę naciągane bo usg będzie co drugą wizytę a za każdą kasuje stówkę (10mni =100zł)
Kamcia jestem mega dumna i chyba bardziej przezywałam niż syn -
nick nieaktualnyDo mnie dzis przyjechalo lozeczko
Teraz czeka na meza, az wroci z pracy i je zlozy
I jeszcze ma przyjsc zamowienie z allegro z pieluszkamj, posciela, itp. Dobrze, ze piszecie o praniu pieluszek, bo tez sie zastanawialam, ale wrzuce chyba kolorowe razem z posciela, a biale z jasnymi ciuszkami.
Wczoraj bylam u ortopedy i skierowal mnie na konsultacje do neurologa, do tego wyniki krwi, wyszlo zqiekszone ob, ale to chyba sie zdarza z samej racji bycia w ciazy, co nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 10:27
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja następną wizytę mam 27.07, zobaczymy co później wymyśli, bo przecież będzie niecały miesiąc do porodu! i jakie badania powinnam powtórzyć zanim pojadę do szpitala? bo ostatnio się pytałam gin czy coś robić z tego co robiłam w 1szym trymestrze, to powiedziała że nie ma takiej potrzeby...