WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybbeczka91 wrote:Hej, hej
Ja dziś też mam wizytę na 16:00, jestem ciekawa ile waży Emilka i jak jest ułożona. Wczoraj byłam ostatni raz u dentysty. Zostały mi 2 zęby, ale nie jestem w stanie tak długo wysiedzieć na fotelu, wczoraj bym ze 4 razy zemdlała, ledwie dała radę skończyć mi tego zęba, którego rozwierciła. Odebrałam też wyniki krwi i wiem skąd moje ogólnie słabe samopoczucie-pomimo brania tardyferonu hemoglobina spadła do 9,7, wszystkie inne oznaczające anemię też poniżej normy.
Dostałam już wszystkie zdjęcia z sesji, nie wiem jak to się stało, pomimo że wyglądam jak betoniarka, to zdjęcia wyszły genialnie
Powodzenia na wizytach
Co do dentysty to ja jakoś jeszcze noszę, ale wiem co czujesz. Ja jutro idę i mam nadzieję, że ostatni raz.. jeden zostanie mi ząb po porodzie.bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:z ta gr krwi dla mnie to i tak niepowazne
mój mąz musiał robic dwa razy grupę, by bylo w dokumentach wpisane...dla niego darmowa opcją było krwiodawstwo...po dwukrotnym powtórzeniu badań wyrobili mu karte grupy krwi
a u nas jedno badanie wystarcza...sam sobie zrobił jakiś czas temu i trzyma wynik, sama wpisałam go w kartę ciąży i sama lekarki pytałam, czy jest ok z Naszymi grupami krwi.
-
nick nieaktualnyja tak wszystko noszę, teraz spinaczem przyczepiłam, bo miałam też zdjęcia z usg i za każdym razem lekarzom wypadały
na ostatniej wizycie dostałam taką maleńką teczkę na zdjęcia, bo w szpitalu karty nie oddają, a gdybym zapomniała to bym pamiątkę straciła
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja tak wszystko noszę, teraz spinaczem przyczepiłam, bo miałam też zdjęcia z usg i za każdym razem lekarzom wypadały
na ostatniej wizycie dostałam taką maleńką teczkę na zdjęcia, bo w szpitalu karty nie oddają, a gdybym zapomniała to bym pamiątkę straciła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u mnie mąż zrobił grupę krwi, ale jak się okazało wg mojej gin niepotrzebnie bo nie ma konfliktu, oboje mamy plusy
ale moja nawet nie kazała robić, nawet tego nie zalecała, ale on kiedyś sobie sprawdzał grupę krwi, stąd wiemy jaką ma i wpisałam ją w kartę sama.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:20
-
pirelka wrote:Ja cały czas go mam razem z kartą ciąży w pokrowcu, na poród dopnę zszywaczem
plus inne badania, które trzeba będzie, albo wsadzę w środek
ja zszywacza nie mamodpiełam wynik gr krwi ze starej karty i jeszcze nie wpiełam
i u mnie w szpitalu byla cała lista badań co wziąc, a ostatecznie wzięli tylko kartę ciązy-i kto wie, czy w ogole do niej zagladalipirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo lekarz, co szpital to inne praktyki i zachowania
Najlepiej się u źródła pytać chyba i wszystko jasne.. chociaż nie raz każdy gada co innego
i bądź tu człowieku mądry
Ja chyba się do Lidla jeszcze przejdę, bo są od wczoraj fajne garnki do kuchni i inne cudai bidon bym mężowi na siłownie kupiła. Tylko te kolejki mnie przerażają..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny