WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia
Ja miałam robione cytomegalie jak byłam ostatnio wszlitalu i mój igg tez jest dodatni 44 AU/ml natomiast Igm mam ujemny. I tez sie tym zestresowałam, bo zobaczyłam to na wypisie. Ale to oznacza tylko tyle, ze kiedyś przechodziliśmy te cytomegalie. Wiec sie nie stresuj.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ksosiu IgM utrzymuje się wysokie nawet kilka.miesięcy, spokojnie
jak IgM ujemne to kiedyś chorowalas. Ja mam IgG bardzo wysokie od kilku lat. Niestety cytomegalie można przechorowac kilka razy, ale przy ujemnym IgM wyluzuj
Dla tego nie kumam jak lekarz zleca badanie pod koniec ciąży, a pacjentka ma stresa... ja miałam w 1 trym i powtorka w III wtedy jest cały ogląd przeciwciał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:58
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje, kacik jeszcze w powijakach, powiesimy lampke taki ksiezyc, przywiercimy komode do sciany, musze pomyc mebelki, wszstko poprac i poprasowac duzo tego
, ale prawie ostatecznie do lozeczka juz nic ni wkladam tylko przescieradelko, a na komode takie segregatory bezowe na pieluchy i inne
. Jak dokoncze to sie pochwale
pirelka wrote:marta, Macioszczyczka, izunia dziękuję za wczorajsze życzenia
Anka, ale śliczny kąciki piękna komoda !
mysza gratuluję udanej wizyty
Ja już dawno na nogach, byłam w szkole w po wyniki egzaminów, niestety jeden do poprawki, ale to w przyszłym roku dopiero najwcześniej..
Zrobiłam od razu małe zakupy do domu. W końcu mimo pobudek do wc dość dobrze spałam
Co do pieluch to nie pierzecie ich razem z ubrankami ?pirelka lubi tę wiadomość
-
Ksosiu nie czytaj netu
Tak pierwotne jest najgorsze, wtórne podobno już nie szkodzi dziecku. Ale u Ciebie nie ma mowy o zakazeniu, kiedyś je przebylas i tyle
Opryszczka wargowa nie jest niebezpieczna, ale narządów rodnych już tak. Choć ja dostałam antybiotyk na.opryche pod nosem, ale dopiero przy 2 wysypie.
Ps. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 12:09
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Dziekuje, kacik jeszcze w powijakach, powiesimy lampke taki ksiezyc, przywiercimy komode do sciany, musze pomyc mebelki, wszstko poprac i poprasowac duzo tego
, ale prawie ostatecznie do lozeczka juz nic ni wkladam tylko przescieradelko, a na komode takie segregatory bezowe na pieluchy i inne
. Jak dokoncze to sie pochwale
tylko łóżeczka skręcone stoją..
-
nick nieaktualnyja muszę dokupić jakąś lampkę, żeby w nocy przebierać i nie zapalać dużego światła, bo i dziecko i męża obudzę
jakiś organizer na łóżeczko, pudełka na przybory kosmetyczno-higieniczne i koszyk na czapeczki i skarpetki. Tak się zastanawiam co kupić pod szyjkę maleństwa jak się zrobi chłodniej, ale nie jakoś późnojesienno czy zimowo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto będę musiała jeszcze poszukać tych cieniutkich chustek pod szyjkę
a myślałam o lampce z IKEA, są księżyce, gwiazdki do kontaktu tylko wkładane, mąż ma dopiero za tydzień wypłatę, a ja wpadam w wir zakupów. Teraz dostałam smsa, że jak coś potrzebuję to mam pilnie dzwonić i co? skończyło się tak
- Kochanie?
- Tak?
- Bo pisałeś że mam dzwonić jak czegoś będę potrzebować
- A czego Ci trzeba?
- Ciastka czekoladowego z musem...
Ciastka! Ciastka! Królestwo za ciastko! -
nick nieaktualnyA ja w mieszkaniu nic nie mam przygotowane dla małej
tylko łóżeczko złożone przez męża. I ciężko mi coś zorganizować jak leżę całe dnie u rodziców. Nie wiem kiedy my to ogarniemy
pokupowalam co prawda jakieś dodatki ale mąż pewnie nie zorganizuje tego beze mnie.
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a2b97407b8c.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/827992fe9130.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5ee2dcbd9f6.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8e762c81c74c.png
Właśnie tuż za płotem, po polu, przechadza się bocian. Mieszkam na wsi już ponad 4 lata, a do dziś cieszę się jak dziecko, jak zobaczę sarnę, jelenia, albo nawet takiego bociana.
Muszę się "odchaszczyć" przed wizytą, bo się biedny lekarz nie przebije przez gąszcze do badaniapirelka, kamciaelcia, Skali89, Pysiaczek89, Żabcia_, Angela89, mychakruszyna, A_n_k_a_80, claudiuszek, Sabina, ilona29, marta258, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość