X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie codziennie tak skręca z ochoty na coś czego nie mogę
    A na wszystko inne mam już jadlowstret

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka cudna sesja i przepiękna mamusia :-D
    Ksosiu gratuluję wizyty :) z moich dozwolonych cukrzycowych rzeczy zjadlas princepolo :)
    Mychakruszyna gratuluję wizytki :)

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

Angela... Maz powiedzial ze nie umieM JESC czeresni i ze je POCHLANIAM jakby ktos mial mi je zabrac...:(
    Przestalam kupowac...

Ci mężowie, dziś stoję w lodówce i zajadam po kryjomu rybę (mąż to widzi) zamykam lodówkę i stoję i znów otwieram. Biorę mleczko kakaowe w tubce i wcinam. Mąż na mnie patrzy a ja do niego pytam o co mu chodzi. A ten do mnie czy się nie porzygam :P Nie umie grzeczniej ? :D

Ale czereśnie też pochłaniam już pół kg nie ma i brzuch mnie aż boli :D

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Ja to samo. Ciagle jem to samo i juz mi to obrzydło okropnie. Ale dzisiaj zjadłam babeczkę z cukierni z jagodami plus kefir do tego :P i cukry w normie :D 113 :D nie mogłam sie powstrzymać, taka miałam ochotę :D

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) Bbeczka foty rewelacja, teraz sama się zastanawiam czy sobie zrobić taką sesje :D ostatnio męża ochrzanilam bo on mi tel robi fotki jak siedzę jak pokraka, niepomalowana nieuczesana i cos pożeram zwykle brudna na brzuchu :P no pamiatka rewelka:/ mówię mu czemu nie robi jak jestem ladnie wystrojona wychodząc gdzieś....eh cały mąż.

Dzis odkryłam przepyszne lody w centrum miasta naturalne lody owocowe no pychota:) szkoda ze do centrum mam 10km i rzadko zaglądam na deptak.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i zapomniałam się pochwalić ze ostatnio z mężem odkryliśmy obok lekarza przepyszna cukiernie-kilka pucharów za mistrza polski lodów :) w życiu nie jadłam tak dobrych :D i za każdym razem inne smaki maja:) nawet o smaku wina z śliwkami czy inne alkohole:P oczywiście tych nie jadłam ale wczoraj zjadłam gofra z owocami bita śmietana i polewa- pierwszy raz tyle owoców miałam na gofrze bo jabłko banan kiwi truskawki winogrona brzoskwinie mango ananas:) a gofry świeże cieplutkie..to wszystko za 7zl! Szkoda ze juz we wrześniu rodze bo nie będzie okazji tam jeździć :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek
    Ja na diecie męczę się od 2 lutego. ..
    Marzy mi się poczuć głód. ..jem bo musze -bo akurat wybiła godzina. Ale mam już wstręt do jedzenia bez przyjemności
    i nawet jeśli mogłabym zjeść 1 ciasteczko,co mi po tym? jak mi się chce zjeść paczkę i niczym nie martwić

Weszłam wczoraj do mięsnego (w którym już mnie dobrze znają )i mówię do męża żeby wybierał na co ma tylko ochotę i na mnie nie patrzal. ..a ekspedientka mnie spytała czy nadal mi nic nie smakuje? ?no niestety nie. Wszystko co bym zjadła to mi nie wolno

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo, gofra też bym zjadła!! :D

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    A to znam to ze tez bym chciała cała pakę ciastek, czy cała czekoladę pochłonąć, no ale niestety. Ja Cie podziwiam ze na tej diecie jestes od samego początku. Ja bym rady nie dała. Codziennie to samo, te same kanapki, obiady bardzo podobne... Ale jeszcze troszkę....

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek
    Gdybym wiedziała że mnie cukrzyca dopadnie to na święta bym słodkiego pojadla. ..ale ja nie jadam słodyczy :D a teraz marzę o nich codziennie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Ja to znowu jestem taki łakomczuch, naraz pochłaniam czekoladę. I pewnie tez dlatego jest mi tak cieżko bez tych słodyczy. Jedynie knoppers i czasami jakies lody, jak był ten skwar. A tak ciagle to samo jedzenie. A tu jeszcze dwa miechy :/

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Kamcia
    A to znam to ze tez bym chciała cała pakę ciastek, czy cała czekoladę pochłonąć, no ale niestety. Ja Cie podziwiam ze na tej diecie jestes od samego początku. Ja bym rady nie dała. Codziennie to samo, te same kanapki, obiady bardzo podobne... Ale jeszcze troszkę....
    Pysiaczkuja się pocieszam, że na.diecie od 9tc, a już jutro 32tc :)
    Teraz na zdecydowanie więcej sobie pozwalam i cukry lepsze, niż jak się starałam ;)
    Codziennie wcinam owoce i to nie mało, słodkie z umiarem najwięcej lodów wcinam z netto ;) mała jest na 50 centylu, więc podchodzę na luzie. Za tydziene 15.07 kolejne usg i zobaczymy :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek
    Nie zazdroszczę odstawienia tego co się kocha :)
    U mnie ograniczenie cukrów spowodowało ze ciągnie do nich
    A co dopiero jak się jadło słodkie. ..
    Ja to od początku średnio sobie radzę (psychicznie )z tak regularnym jedzeniem. Nigdy nie jadalam śniadań. ..po urodzeniu pierwsze co to się przeglodze bo tego mi brak :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak piszecie o jedzeniu aż sama mam ochotę coś przekąsić :) A ostatnio coraz więcej jem i często słodkie np ciasto albo ciastka. Idę na obiad bo aż zgłodniałam :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Ja tylko na chwilę. Jestem po wizycie. Karol ułożony glowkowo, ale tak się przytulił do ścianki macicy ze znowu nie wiem jak wygląda :(
    Waży 1600gram :)
    I najważniejsze! Szyjka się nie skrocila! Ma 25mm a miała 26 mm :)

To tyle . Zajrzę wieczorkiem

kamciaelcia, claudiuszek, agatia, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, bbeczka91, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babeczka- piękna sesja, naprawdę ciąża Ci służy ;-)
    Cieszę się, że wszystkie dzisiejsze wizyty udane!
    U nas nie ma jagód- są borówki :D
    Powiedziałam ostatnio, że koniec z ciuszkami dla młodego- że to co mam to już wystarczy, ale dzisiaj poszłąm w miacho i przytaszczyłam 2 pajace... !musiałam ;-)

mhsvi09k4211dm8g.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Ja z tym regularnym jedzeniem to tez mam problem. Cały czas ustawiam sobie budziki w telefonie, a to ze cukier zmierzyć, a to ze pora jedzenia. A czasami poprostu sie noe chce jeść, szczególnie jak były takie skwary. A zjeść trzeba :/
    Agatia
    Ja tez czasami sobie popuszcze lejce :P i loda zjem, albo babeczkę tak jak dzisiaj, no i codziennie ten knoppers... Nie wiem czy mogę tyle tego cukru codziennie, ale serio mi cieżko. :/ najbardziej sie boje, zeby mi ta cukrzyca nie została. U mnie to geny niestety, bo babcia miała, a i mój tata tez ma juz jakies problemy z tymi cukrami :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina
    Super wieści :) i najważniejsze, ze szyjka trzyma i jest taka sama :) super wieści :)

Sabina lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też się mówi borówki, choć mnie najbardziej odpowiada ta odmiana amerykańska ;) u nas jak się w góry idzie to pełno tego przy szlakach rośnie, ale teraz z brzuchem ciężko się wybrać, poza tym są miejsca, w które chodzą zawodowi zbieracze i intruzi są niemile widziani :(

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczektrzeba wierzyć że cukrzyca minie. Jednak to taki znak ostrzegawczy że kiedyś może wrócić. U mnie inaczej -bo w rodzinie nie ma

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1468 1469 1470 1471 1472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ