X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha nie smakuje mi ani ksylitol ani stewia :) wolę zwykły cukier w mniejszych porcjach :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi ksylitol wlasnie odpowiada jak cos pieke czesto zamieniam tak samo wszystkie tluszcze do ciast zastepuje olejem kokosowym.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha, moj metabolizm jest spowolniony ja zaczynam jesc wiecej to tyje jeszcze bardziej. Jedyne co trzyma w ryzach moja wage to doieta bez chleba i weglowodanow prostych do tego dużo ruchu. Normalnie beigalam sporo plus rower plus fitnes. Teraz noc z tego nie moge wiec pozostaje mi 5 km spaceru dziennie plus lekkie cwiczenia co malo daje. Bylam z tym u niejednego dietetyka generalnie moje cialo od małego jest przyzwyczajone do ultra wysilku pół życia trenowalam pływanie, jedyne co pomaga to ultra aktywnosc albo racjonalna dieta. Glodzic sie nie glodze bo co 3 max 4 godziny cos jem

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin olej kokosowy jak najbardziej używam, nie tylko w kuchni :)
    Co do wysiłku to niestety organizm przyzwyczajony do ćwiczeń, na detoksie zaczyna szaleć. Sama pamiętam, jak zmienił mi się niefajnie metabolizm, jak przestałam trenować karte. Ale już bliżej niż dalej, po połogu wrócisz do wysiłku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 19:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia niestety zawsze uzywam cukru. Ewentualnie do glowy przychodzi mi slodzik, ale wiem ze to chemia...
    Poza tym podluzne biszkopty tez sa pelne cukru...

Nie mozesz sobie pozwolic nawet raz na jakis czas na jakis rarytas zakazany?

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co zrobiłam ahhh glupia jestem jak nie wiem :/ moja chrześnica 8lat pojechała na drugi koniec Pl nad morze na obóz...właśnie dzwoniła i mowila smutna pytam co taka smutna a ona zaczęła płakać ze tęskni...a co ciotka na to? Rozryczałam się tak do słuchawki ze nie mogłam się uspokoić! Zamiast małą pocieszyć dobiłam ją! Ona od razu przestała a ja ryczę do teraz :/ normalnie zła jestem na siebie!

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia
    Knoppersik :D
    Ewentualnie mleczna kanapka
    Przy takim wyborze to ja już na widok tortów się oblizuje i wiem ze pochłonęłabym w całości :D
    Sam limit sprawia że chce się więcej

Namowie cie na tiramisu wiosną ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet je dla Ciebie zrobie jak mi Antos pozwoli!:)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antos pozwoli ;)
    Ja to nawet nie umiem ciast i ciasteczek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się zajadam pasztetem wegańskim, który dostałam od brata, nie jest to takie złe :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym zjadła torcik bezowy z orzechami z Sowy. sama mogłabym pół zjeść jeść :)

_izunia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej laski ! Dobrnelam w koncu do domu od rana, dzis pomagalam tesciowej jak wczoraj wspomnialam, wydrylowalam 6 wiad2r i skrzynke wisni chyba z 5 godzin nad tym siedzialam a kolejne 4 godzine obcinalam komcowki od fasolki, mam odciski na rekach i placy mnie bola a pozagym jest ok..aaaa jeszcze z tesciem porzeczki obrywalam :)

Jutro misja buraki i sloiczki z wiejskimi warzywami bez chemii dla synusia, bedziemh robic z tesciowa marchewki pietruszki itd w zalewie zeby na zime bylo zanim beda jeszcze warzywa wiosene dla malego :)

A cl u was ? Bo u mnie wlasnie deszcz padac zaczal o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bądźcie dumne! mam wszystko poprane i wyprasowane :) ale zauważyłam mały brak bluz i bluzek - muszę dokupić :) Jutro zamawiam gemini i jutro jedziemy jeszcze do hurtowni zobaczyć łóżeczko bo w ulotce wpadło mi w oko :) jeżeli jutro się wszystko uda to mam całą wyprawkę

kamciaelcia, Ksosia, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, mysza0406, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jeszcze wózka brakuje a jutro mają przyjść ręczniki kąpielowe dla Wiktorka :) no i piżamy dla mnie ale to akurat nie problem ;)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Jestem dumna :)

Ubranek mam raczej wystarczająco
    Tylko musze kupić pampersy, katarek, smoczki do butelki lovi (bo do aventa mam)

Po remoncie zaczniemy składać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 20:08

Angela89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nam jeszcze brakuje sporo artykułów higienicznych, z apteczki drobiazgów, jednego prześcieradła na zmianę i ochraniaczy na materacyk, dla mnie koszul i staników oraz całej reszty do szpitala, no i oczywiście chemii do wyprania. Moja mama ma przyjechać w przyszłym tygodniu to razem posegregujemy ubranka i wyjdzie czy czegoś jeszcze brakuje ;) Dodatkowo przydałyby się adaptery do wózka na fotelik. Kupujecie huśtawkę nad łóżeczko?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    Hustawke czy karuzele? ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i organizer na łóżeczko i lampkę nocną :P
    lampkę mój mąż skomentował "ale po co? mam w telefonie latarkę" :P

agatia, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, karuzelę :P
    kisiel ciążowy, brakuje mi słów :P

kamciaelcia, agatia lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF
    A ja zglupialam czy takie coś istnieje :D ale nawet sobie wyobrażałam ;)

Karuzele mam po Emilce
    Będąc w ciąży nie planowałam ale jak mała skończyła miesiąc to zauważyłam że czegoś takiego jej brakuje :D
    Nasza karuzela ma kształt RÓŻOWEJ osmiornicy :D Piotruś chyba się nie pogniewa? :D i nie jest to cicha pozytywka do usypiania ale wesołe melodyjki

Tez pozeracz baterii! !

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1470 1471 1472 1473 1474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ