WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi ksylitol wlasnie odpowiada jak cos pieke czesto zamieniam tak samo wszystkie tluszcze do ciast zastepuje olejem kokosowym.
-
Mycha, moj metabolizm jest spowolniony ja zaczynam jesc wiecej to tyje jeszcze bardziej. Jedyne co trzyma w ryzach moja wage to doieta bez chleba i weglowodanow prostych do tego dużo ruchu. Normalnie beigalam sporo plus rower plus fitnes. Teraz noc z tego nie moge wiec pozostaje mi 5 km spaceru dziennie plus lekkie cwiczenia co malo daje. Bylam z tym u niejednego dietetyka generalnie moje cialo od małego jest przyzwyczajone do ultra wysilku pół życia trenowalam pływanie, jedyne co pomaga to ultra aktywnosc albo racjonalna dieta. Glodzic sie nie glodze bo co 3 max 4 godziny cos jem
-
AJrin olej kokosowy jak najbardziej używam, nie tylko w kuchni
Co do wysiłku to niestety organizm przyzwyczajony do ćwiczeń, na detoksie zaczyna szaleć. Sama pamiętam, jak zmienił mi się niefajnie metabolizm, jak przestałam trenować karte. Ale już bliżej niż dalej, po połogu wrócisz do wysiłku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 19:06
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co zrobiłam ahhh glupia jestem jak nie wiem
moja chrześnica 8lat pojechała na drugi koniec Pl nad morze na obóz...właśnie dzwoniła i mowila smutna pytam co taka smutna a ona zaczęła płakać ze tęskni...a co ciotka na to? Rozryczałam się tak do słuchawki ze nie mogłam się uspokoić! Zamiast małą pocieszyć dobiłam ją! Ona od razu przestała a ja ryczę do teraz
normalnie zła jestem na siebie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeeej laski ! Dobrnelam w koncu do domu od rana, dzis pomagalam tesciowej jak wczoraj wspomnialam, wydrylowalam 6 wiad2r i skrzynke wisni chyba z 5 godzin nad tym siedzialam a kolejne 4 godzine obcinalam komcowki od fasolki, mam odciski na rekach i placy mnie bola a pozagym jest ok..aaaa jeszcze z tesciem porzeczki obrywalam
Jutro misja buraki i sloiczki z wiejskimi warzywami bez chemii dla synusia, bedziemh robic z tesciowa marchewki pietruszki itd w zalewie zeby na zime bylo zanim beda jeszcze warzywa wiosene dla malego
A cl u was ? Bo u mnie wlasnie deszcz padac zaczal -
nick nieaktualnyBądźcie dumne! mam wszystko poprane i wyprasowane
ale zauważyłam mały brak bluz i bluzek - muszę dokupić
Jutro zamawiam gemini i jutro jedziemy jeszcze do hurtowni zobaczyć łóżeczko bo w ulotce wpadło mi w oko
jeżeli jutro się wszystko uda to mam całą wyprawkę
kamciaelcia, Ksosia, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, mysza0406, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynam jeszcze brakuje sporo artykułów higienicznych, z apteczki drobiazgów, jednego prześcieradła na zmianę i ochraniaczy na materacyk, dla mnie koszul i staników oraz całej reszty do szpitala, no i oczywiście chemii do wyprania. Moja mama ma przyjechać w przyszłym tygodniu to razem posegregujemy ubranka i wyjdzie czy czegoś jeszcze brakuje
Dodatkowo przydałyby się adaptery do wózka na fotelik. Kupujecie huśtawkę nad łóżeczko?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF
A ja zglupialam czy takie coś istniejeale nawet sobie wyobrażałam
Karuzele mam po Emilce
Będąc w ciąży nie planowałam ale jak mała skończyła miesiąc to zauważyłam że czegoś takiego jej brakuje
Nasza karuzela ma kształt RÓŻOWEJ osmiornicyPiotruś chyba się nie pogniewa?
i nie jest to cicha pozytywka do usypiania ale wesołe melodyjki
Tez pozeracz baterii! !