WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja muszę dokupić jakąś lampkę, żeby w nocy przebierać i nie zapalać dużego światła, bo i dziecko i męża obudzę
jakiś organizer na łóżeczko, pudełka na przybory kosmetyczno-higieniczne i koszyk na czapeczki i skarpetki. Tak się zastanawiam co kupić pod szyjkę maleństwa jak się zrobi chłodniej, ale nie jakoś późnojesienno czy zimowo...
Ale jeszcze jakieś pojemniki pod łóżeczko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBbeczka super focie!
Lekarz tez mnie uspokoil ale dla pewnosci moge powtorzyc za 2 tyg. Kolejna wizyta za 3 tyg. I robimy gbs.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a5d7e397a55.jpg
Cześć ciocie!
Troche niewyraźne bo znów wtulony w łożysko, ale ma minke przeurocza!
1860g!
Zapowiada sie ze porod bedzie 3000 z haczkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 13:23
pirelka, Skali89, kamciaelcia, Pysiaczek89, Żabcia_, bbeczka91, agatia, mysza0406, claudiuszek, AJrin, bisacz, violett, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam jeszcze do was pytanie mamuśki -czy któraś z was miała w moczu szczawian wapnia? Wyszło mi ze mam dość liczne...pytalam lekarza ale tylko odpowiedział ze tym się nie przejmować tylko bakteriami. Nurtuje mnie to jednak bo ostatnio było nieliczne a 3tyg później juz dość liczne. Czytałam w necie ale nic konkretnego się nie dowiedziałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia na zakupach.
Stacja 1.
Luteina, sorbifer, jagody i princepolo
Stacja 2.
Pudelko kartonowe i napoj tymbark - wypity na raz
Stacja 3.
Chleb, paczek i rogaliki z marmolada.
Przyszla do domu, zjadla arbuza ( oczywiscie wczesniej zakupione produkty byly zjedzone na parkingach miedzy stacjami) i jedzie do mamy na obiad....
Tak slodko, tak grubo....claudiuszek, AJrin, violett, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:a ja nadal bym zjadła ciastko z musem czekoladowym, ale daleko mam do cukierni
Angela... Maz powiedzial ze nie umieM JESC czeresni i ze je POCHLANIAM jakby ktos mial mi je zabrac...
Przestalam kupowac... -
nick nieaktualny