WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja następną wizytę mam 27.07, zobaczymy co później wymyśli, bo przecież będzie niecały miesiąc do porodu! i jakie badania powinnam powtórzyć zanim pojadę do szpitala? bo ostatnio się pytałam gin czy coś robić z tego co robiłam w 1szym trymestrze, to powiedziała że nie ma takiej potrzeby...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:M na karcie zostaly 2 wizyty. 1 mam dzis....
Chyba juz wiem dlaczego tak pozno zakladajateraz w piątek na pewno jedną zapisze.. bo będę mieć wyniki krwi, poza tym już mies. mnie nie ważyli i ciśnienia nie mierzyli
U mnie założyli od razu w 7 tyg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:zobaczymy czy mi coś zleci na następnej wizycie, bo chyba wszystkie wyniki do karty ciąży są wpisywane? ja sobie tylko dopięłam oryginalną grupę krwi i mam dostać na następnej wizycie gbs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:czyli z pieczątką? bo ja mam w labo wyniki po zalogowaniu się do systemu i po prostu drukuję jak idę na wizytę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mu ginka powiedziała, że za 2 tyg GBS, a potem za kolejne 2 tyg hiv, hcv, hbs, toxo czyli wszystko to, czym dziecko może się zarazić podczas kontaktu z wodami plodowymi, nawet podczas cięcia.
Pirelko brzuszek luksiocudny i aż ciężko uwierzyć, że tam dwie dziewczynki siedzą
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:moja grupa krwi ma oieczatke
na wydruku jest napis "oryginał"?wynik
agatia dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:05
-
z ta gr krwi dla mnie to i tak niepowazne
mój mąz musiał robic dwa razy grupę, by bylo w dokumentach wpisane...dla niego darmowa opcją było krwiodawstwo...po dwukrotnym powtórzeniu badań wyrobili mu karte grupy krwi
a u nas jedno badanie wystarcza... -
Hej, hej
Ja dziś też mam wizytę na 16:00, jestem ciekawa ile waży Emilka i jak jest ułożona. Wczoraj byłam ostatni raz u dentysty. Zostały mi 2 zęby, ale nie jestem w stanie tak długo wysiedzieć na fotelu, wczoraj bym ze 4 razy zemdlała, ledwie dała radę skończyć mi tego zęba, którego rozwierciła. Odebrałam też wyniki krwi i wiem skąd moje ogólnie słabe samopoczucie-pomimo brania tardyferonu hemoglobina spadła do 9,7, wszystkie inne oznaczające anemię też poniżej normy.
Dostałam już wszystkie zdjęcia z sesji, nie wiem jak to się stało, pomimo że wyglądam jak betoniarka, to zdjęcia wyszły genialnie
Powodzenia na wizytach
PS. Pięknie ta "3" z przodu na suwaczku wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 11:09
pirelka, Sabina, Pysiaczek89, bisacz, _izunia_ lubią tę wiadomość