Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana, męża wyprawiłam do pracy, kocicę wypuściłam z mieszkania, bo zaczęła ze swoim parkourem ;) teraz szukam ostatnich rzeczy dla Maluszka, pozostały chyba te najmniej przyjemne, czyli do szpitala, apteczkę będę w razie potrzeby kompletować, na początek kupuję tylko do pępuszka, sól fizjologiczną i może aftin bo jest tani, ale z tym poczekam na wypłatę męża ;D

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie
    Jestem przeziebiona, chyba od wiatraka bo nic innego sobie nie przypominam. Strasznie boli gardlo i ratuje sie sebidinem, isla i argentinem. Gorzej ze jestem rozbita. Boli mnie glowa wczoraj popoludniu bylo 36,8 dzisiaj jest 37,2. Boje sie o mala. Jest chyba przez mame, "samopoczucie" jest mniej ruchliwa. Jak wstane wypije po sniadaniau mleko z czochem. Co wy bierzecie na stan podgoraczkowy???

Wczoraj zapisalam sje do szkoly na kierunek ratownictwo medyczne. W duchu zawsze mnie to interesowalo. Jestem w stanie zaplacic za to co mnie interesuje i kreci :). Po 6 semestrach jest licencjat.

Zlozylismy z mezem szafke komode i lozeczko zaraz wam wkleje komode i lozeczko. Nie mam sily z tym ogarniac. Juz bym sie wziela za prwnie, ale jak spojrze na takie 5 duzych kartonow z ikea to mnie cos bierze, pozatym nie mam formy przez to przeziebienie :).

Jutro ide zdjac szwy rana ladnie sie zasklepila :)

Odebralismy wozek i mate do przewijania i juz mamy wszystko!!! Mozemy wpokojnie czekac na mala.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 08:02

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8a3d51dbd1a.jpg

To nasza komoda z przwijakiem i lozeczko, narazie materwcyk w foli bo i tak bede myla lozeczko, a za dwa miechy zdazy sie zakurzyc :).

nick nieaktualny, kamciaelcia, AJrin, Anulka01, ilona29, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, marta258 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja
    szwagierka z mężem pojechali, ona ponoć wraca do domu
    mnie to cieszy, ale mąz wkurzony , ze to taki dzikus, ze po kryjomu chciala jechać
    a tak by wzięła corkę i by posiedziały z tydzień...no cóż, ja nie bede nalegać, prosić i płakać z tego powodu
    dziś pewnie sie okaze czy dostanie sie do jednostki woj.męża

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, spokojne możesz paracetamol wziąć na stan podgoraczkowy ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka sliczny zestaw naprawde w moich kolorkach wiec pozazdroszcze :)
    U nas poki mieszkamy w mieszkaniu maly bedzie mial tylko łóżeczko i oddalismy jedna nasza szafę dla maluszka. Czekam na przeprowadzkę aby móc urządzić pokoik a to jeszcze rok.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Anka sliczny zestaw naprawde w moich kolorkach wiec pozazdroszcze :)
    U nas poki mieszkamy w mieszkaniu maly bedzie mial tylko łóżeczko i oddalismy jedna nasza szafę dla maluszka. Czekam na przeprowadzkę aby móc urządzić pokoik a to jeszcze rok.
    Dzieki :) made in IKEA :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w jakiej temperaturze pierzecie pieluchy tetrowe i flanelowe? :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    nowe pieluchy prałam w 40, później juz 40-60, u nas robiły za "sliniaki"więc prałam je z ubrankami

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) słonko już grzeje, od rana hałas koszonych trawników, a mój Młody śpi i nic mu nie przeszkadza :)
    Zaraz lecę po jakieś zakupy póki aż tak slonce nie grzeje, wykorzystam, że babcia zostanie z Młodym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 08:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, a myślisz, że bambusową mogę razem z tetrą i flanelką wyprać?
    Otwieram szufladę a tam już dzidziusiem powoli zaczyna pachnieć <3

ja nie mam kompletnie pomysłu co zrobić na obiad, myślałam o panierowanym kalafiorze, ale co do tego? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Dziewczyny ratujcie
    Jestem przeziebiona, chyba od wiatraka bo nic innego sobie nie przypominam. Strasznie boli gardlo i ratuje sie sebidinem, isla i argentinem. Gorzej ze jestem rozbita. Boli mnie glowa wczoraj popoludniu bylo 36,8 dzisiaj jest 37,2. Boje sie o mala. Jest chyba przez mame, "samopoczucie" jest mniej ruchliwa. Jak wstane wypije po sniadaniau mleko z czochem. Co wy bierzecie na stan podgoraczkowy???

Wczoraj zapisalam sje do szkoly na kierunek ratownictwo medyczne. W duchu zawsze mnie to interesowalo. Jestem w stanie zaplacic za to co mnie interesuje i kreci :). Po 6 semestrach jest licencjat.

Zlozylismy z mezem szafke komode i lozeczko zaraz wam wkleje komode i lozeczko. Nie mam sily z tym ogarniac. Juz bym sie wziela za prwnie, ale jak spojrze na takie 5 duzych kartonow z ikea to mnie cos bierze, pozatym nie mam formy przez to przeziebienie :).

Jutro ide zdjac szwy rana ladnie sie zasklepila :)

Odebralismy wozek i mate do przewijania i juz mamy wszystko!!! Mozemy wpokojnie czekac na mala.o
    Witam w klubie. Też się przeziebilam :( gardło całe.zawalone, a dziś mam wizytę i to 60km stąd a jutro wizytę z córką , 100km stąd :( mam nadzieję że sam radę. No czuję się beznadziejnie.
    Anulka gratuluję zakończenia wyprawki :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, a myślisz, że bambusową mogę razem z tetrą i flanelką wyprać?
    Otwieram szufladę a tam już dzidziusiem powoli zaczyna pachnieć <3

ja nie mam kompletnie pomysłu co zrobić na obiad, myślałam o panierowanym kalafiorze, ale co do tego? :P

lrf
    bambusowych nie mam i nie miałam, a jak jest na metce z praniem?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flanelka i tetra nie mają metki, muszę poczłapać i sprawdzić ten bambus :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa widziałam stópkę na brzuchu!!!:) wypięła tak, ze wystawało sporo powyżej reszty brzucha. Nie jak kopaniak czy wypięcie pupy tylko sama cienka nóżka:D. Chwila, ale cudowne:) jak taki Obcy hehe:)

agatia, kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    tetra i flanela nie sa wymagajace w ogóle w praniu
    biale sa nawet na 90 stopni
    nie znam bambusa
    ale przeciez musi sie nadawać do prania ;) wiec woda i normalna temperatura nie powinny zaszkodzić. Nowe rzeczy wypłukuję głównie z chemii, stad daje niższą temperature(by świezutkie barwniki nie puscily) ale dłuzszy niż zwykle cykl prania np 1,5 h(by sie ładnie wymiętoliło w pralce, wypłukało na rózne sposoby)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla takie widoki są piękne :) szkoda, że nie zawsze da się je na zdjęciu uwiecznić :) Liwia też ostatnio wypychala stopkę, ale jak wzięłam telefon, żeby cyknac foto, to już ja schowala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia no właśnie sterczałam z kamerą włączoną i nic, a jak wyłączyłam i czytałam Twoją wiadomość to znowu zrobiła, nie tak spektakularnie, ale ma wyczucie wstydnisia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 09:18

agatia lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kostek jedyne co spektakularnie wypina to tyłek :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Pirelka
    Ta farba to
    SZMARAGDOWA TON
    O tak myślałam :) dzięki Kochana :*

‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ