X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana, męża wyprawiłam do pracy, kocicę wypuściłam z mieszkania, bo zaczęła ze swoim parkourem ;) teraz szukam ostatnich rzeczy dla Maluszka, pozostały chyba te najmniej przyjemne, czyli do szpitala, apteczkę będę w razie potrzeby kompletować, na początek kupuję tylko do pępuszka, sól fizjologiczną i może aftin bo jest tani, ale z tym poczekam na wypłatę męża ;D

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratujcie
    Jestem przeziebiona, chyba od wiatraka bo nic innego sobie nie przypominam. Strasznie boli gardlo i ratuje sie sebidinem, isla i argentinem. Gorzej ze jestem rozbita. Boli mnie glowa wczoraj popoludniu bylo 36,8 dzisiaj jest 37,2. Boje sie o mala. Jest chyba przez mame, "samopoczucie" jest mniej ruchliwa. Jak wstane wypije po sniadaniau mleko z czochem. Co wy bierzecie na stan podgoraczkowy???

Wczoraj zapisalam sje do szkoly na kierunek ratownictwo medyczne. W duchu zawsze mnie to interesowalo. Jestem w stanie zaplacic za to co mnie interesuje i kreci :). Po 6 semestrach jest licencjat.

Zlozylismy z mezem szafke komode i lozeczko zaraz wam wkleje komode i lozeczko. Nie mam sily z tym ogarniac. Juz bym sie wziela za prwnie, ale jak spojrze na takie 5 duzych kartonow z ikea to mnie cos bierze, pozatym nie mam formy przez to przeziebienie :).

Jutro ide zdjac szwy rana ladnie sie zasklepila :)

Odebralismy wozek i mate do przewijania i juz mamy wszystko!!! Mozemy wpokojnie czekac na mala.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 08:02

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8a3d51dbd1a.jpg

To nasza komoda z przwijakiem i lozeczko, narazie materwcyk w foli bo i tak bede myla lozeczko, a za dwa miechy zdazy sie zakurzyc :).

Żabcia_, kamciaelcia, AJrin, Anulka01, ilona29, pirelka, bisacz, violett, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, marta258 lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja
    szwagierka z mężem pojechali, ona ponoć wraca do domu
    mnie to cieszy, ale mąz wkurzony , ze to taki dzikus, ze po kryjomu chciala jechać
    a tak by wzięła corkę i by posiedziały z tydzień...no cóż, ja nie bede nalegać, prosić i płakać z tego powodu
    dziś pewnie sie okaze czy dostanie sie do jednostki woj.męża

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, spokojne możesz paracetamol wziąć na stan podgoraczkowy ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka sliczny zestaw naprawde w moich kolorkach wiec pozazdroszcze :)
    U nas poki mieszkamy w mieszkaniu maly bedzie mial tylko łóżeczko i oddalismy jedna nasza szafę dla maluszka. Czekam na przeprowadzkę aby móc urządzić pokoik a to jeszcze rok.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Anka sliczny zestaw naprawde w moich kolorkach wiec pozazdroszcze :)
    U nas poki mieszkamy w mieszkaniu maly bedzie mial tylko łóżeczko i oddalismy jedna nasza szafę dla maluszka. Czekam na przeprowadzkę aby móc urządzić pokoik a to jeszcze rok.
    Dzieki :) made in IKEA :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w jakiej temperaturze pierzecie pieluchy tetrowe i flanelowe? :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    nowe pieluchy prałam w 40, później juz 40-60, u nas robiły za "sliniaki"więc prałam je z ubrankami

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) słonko już grzeje, od rana hałas koszonych trawników, a mój Młody śpi i nic mu nie przeszkadza :)
    Zaraz lecę po jakieś zakupy póki aż tak slonce nie grzeje, wykorzystam, że babcia zostanie z Młodym :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 08:43

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, a myślisz, że bambusową mogę razem z tetrą i flanelką wyprać?
    Otwieram szufladę a tam już dzidziusiem powoli zaczyna pachnieć <3

ja nie mam kompletnie pomysłu co zrobić na obiad, myślałam o panierowanym kalafiorze, ale co do tego? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Dziewczyny ratujcie
    Jestem przeziebiona, chyba od wiatraka bo nic innego sobie nie przypominam. Strasznie boli gardlo i ratuje sie sebidinem, isla i argentinem. Gorzej ze jestem rozbita. Boli mnie glowa wczoraj popoludniu bylo 36,8 dzisiaj jest 37,2. Boje sie o mala. Jest chyba przez mame, "samopoczucie" jest mniej ruchliwa. Jak wstane wypije po sniadaniau mleko z czochem. Co wy bierzecie na stan podgoraczkowy???

Wczoraj zapisalam sje do szkoly na kierunek ratownictwo medyczne. W duchu zawsze mnie to interesowalo. Jestem w stanie zaplacic za to co mnie interesuje i kreci :). Po 6 semestrach jest licencjat.

Zlozylismy z mezem szafke komode i lozeczko zaraz wam wkleje komode i lozeczko. Nie mam sily z tym ogarniac. Juz bym sie wziela za prwnie, ale jak spojrze na takie 5 duzych kartonow z ikea to mnie cos bierze, pozatym nie mam formy przez to przeziebienie :).

Jutro ide zdjac szwy rana ladnie sie zasklepila :)

Odebralismy wozek i mate do przewijania i juz mamy wszystko!!! Mozemy wpokojnie czekac na mala.o
    Witam w klubie. Też się przeziebilam :( gardło całe.zawalone, a dziś mam wizytę i to 60km stąd a jutro wizytę z córką , 100km stąd :( mam nadzieję że sam radę. No czuję się beznadziejnie.
    Anulka gratuluję zakończenia wyprawki :)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, a myślisz, że bambusową mogę razem z tetrą i flanelką wyprać?
    Otwieram szufladę a tam już dzidziusiem powoli zaczyna pachnieć <3

ja nie mam kompletnie pomysłu co zrobić na obiad, myślałam o panierowanym kalafiorze, ale co do tego? :P

lrf
    bambusowych nie mam i nie miałam, a jak jest na metce z praniem?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flanelka i tetra nie mają metki, muszę poczłapać i sprawdzić ten bambus :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa widziałam stópkę na brzuchu!!!:) wypięła tak, ze wystawało sporo powyżej reszty brzucha. Nie jak kopaniak czy wypięcie pupy tylko sama cienka nóżka:D. Chwila, ale cudowne:) jak taki Obcy hehe:)

agatia, kamciaelcia, alinka, pirelka, violett, Sabina, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    tetra i flanela nie sa wymagajace w ogóle w praniu
    biale sa nawet na 90 stopni
    nie znam bambusa
    ale przeciez musi sie nadawać do prania ;) wiec woda i normalna temperatura nie powinny zaszkodzić. Nowe rzeczy wypłukuję głównie z chemii, stad daje niższą temperature(by świezutkie barwniki nie puscily) ale dłuzszy niż zwykle cykl prania np 1,5 h(by sie ładnie wymiętoliło w pralce, wypłukało na rózne sposoby)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla takie widoki są piękne :) szkoda, że nie zawsze da się je na zdjęciu uwiecznić :) Liwia też ostatnio wypychala stopkę, ale jak wzięłam telefon, żeby cyknac foto, to już ja schowala :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia no właśnie sterczałam z kamerą włączoną i nic, a jak wyłączyłam i czytałam Twoją wiadomość to znowu zrobiła, nie tak spektakularnie, ale ma wyczucie wstydnisia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 09:18

agatia lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kostek jedyne co spektakularnie wypina to tyłek :)

Sabina lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Pirelka
    Ta farba to
    SZMARAGDOWA TON
    O tak myślałam :) dzięki Kochana :*

‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ