WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się z rana, męża wyprawiłam do pracy, kocicę wypuściłam z mieszkania, bo zaczęła ze swoim parkourem
teraz szukam ostatnich rzeczy dla Maluszka, pozostały chyba te najmniej przyjemne, czyli do szpitala, apteczkę będę w razie potrzeby kompletować, na początek kupuję tylko do pępuszka, sól fizjologiczną i może aftin bo jest tani, ale z tym poczekam na wypłatę męża
-
Dziewczyny ratujcie
Jestem przeziebiona, chyba od wiatraka bo nic innego sobie nie przypominam. Strasznie boli gardlo i ratuje sie sebidinem, isla i argentinem. Gorzej ze jestem rozbita. Boli mnie glowa wczoraj popoludniu bylo 36,8 dzisiaj jest 37,2. Boje sie o mala. Jest chyba przez mame, "samopoczucie" jest mniej ruchliwa. Jak wstane wypije po sniadaniau mleko z czochem. Co wy bierzecie na stan podgoraczkowy???
Wczoraj zapisalam sje do szkoly na kierunek ratownictwo medyczne. W duchu zawsze mnie to interesowalo. Jestem w stanie zaplacic za to co mnie interesuje i kreci. Po 6 semestrach jest licencjat.
Zlozylismy z mezem szafke komode i lozeczko zaraz wam wkleje komode i lozeczko. Nie mam sily z tym ogarniac. Juz bym sie wziela za prwnie, ale jak spojrze na takie 5 duzych kartonow z ikea to mnie cos bierze, pozatym nie mam formy przez to przeziebienie.
Jutro ide zdjac szwy rana ladnie sie zasklepila
Odebralismy wozek i mate do przewijania i juz mamy wszystko!!! Mozemy wpokojnie czekac na mala.oWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 08:02
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8a3d51dbd1a.jpg
To nasza komoda z przwijakiem i lozeczko, narazie materwcyk w foli bo i tak bede myla lozeczko, a za dwa miechy zdazy sie zakurzyc.
Żabcia_, kamciaelcia, AJrin, Anulka01, ilona29, pirelka, bisacz, violett, _izunia_, bbeczka91, claudiuszek, marta258 lubią tę wiadomość
-
witam się i ja
szwagierka z mężem pojechali, ona ponoć wraca do domu
mnie to cieszy, ale mąz wkurzony , ze to taki dzikus, ze po kryjomu chciala jechać
a tak by wzięła corkę i by posiedziały z tydzień...no cóż, ja nie bede nalegać, prosić i płakać z tego powodu
dziś pewnie sie okaze czy dostanie sie do jednostki woj.męża -
nick nieaktualny
-
Anka sliczny zestaw naprawde w moich kolorkach wiec pozazdroszcze
U nas poki mieszkamy w mieszkaniu maly bedzie mial tylko łóżeczko i oddalismy jedna nasza szafę dla maluszka. Czekam na przeprowadzkę aby móc urządzić pokoik a to jeszcze rok. -
AJrin wrote:Anka sliczny zestaw naprawde w moich kolorkach wiec pozazdroszcze
U nas poki mieszkamy w mieszkaniu maly bedzie mial tylko łóżeczko i oddalismy jedna nasza szafę dla maluszka. Czekam na przeprowadzkę aby móc urządzić pokoik a to jeszcze rok.made in IKEA
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
słonko już grzeje, od rana hałas koszonych trawników, a mój Młody śpi i nic mu nie przeszkadza
Zaraz lecę po jakieś zakupy póki aż tak slonce nie grzeje, wykorzystam, że babcia zostanie z MłodymWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 08:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Dziewczyny ratujcie
Jestem przeziebiona, chyba od wiatraka bo nic innego sobie nie przypominam. Strasznie boli gardlo i ratuje sie sebidinem, isla i argentinem. Gorzej ze jestem rozbita. Boli mnie glowa wczoraj popoludniu bylo 36,8 dzisiaj jest 37,2. Boje sie o mala. Jest chyba przez mame, "samopoczucie" jest mniej ruchliwa. Jak wstane wypije po sniadaniau mleko z czochem. Co wy bierzecie na stan podgoraczkowy???
Wczoraj zapisalam sje do szkoly na kierunek ratownictwo medyczne. W duchu zawsze mnie to interesowalo. Jestem w stanie zaplacic za to co mnie interesuje i kreci. Po 6 semestrach jest licencjat.
Zlozylismy z mezem szafke komode i lozeczko zaraz wam wkleje komode i lozeczko. Nie mam sily z tym ogarniac. Juz bym sie wziela za prwnie, ale jak spojrze na takie 5 duzych kartonow z ikea to mnie cos bierze, pozatym nie mam formy przez to przeziebienie.
Jutro ide zdjac szwy rana ladnie sie zasklepila
Odebralismy wozek i mate do przewijania i juz mamy wszystko!!! Mozemy wpokojnie czekac na mala.ogardło całe.zawalone, a dziś mam wizytę i to 60km stąd a jutro wizytę z córką , 100km stąd
mam nadzieję że sam radę. No czuję się beznadziejnie.
Anulka gratuluję zakończenia wyprawkiA_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:kamcia, a myślisz, że bambusową mogę razem z tetrą i flanelką wyprać?
Otwieram szufladę a tam już dzidziusiem powoli zaczyna pachnieć
ja nie mam kompletnie pomysłu co zrobić na obiad, myślałam o panierowanym kalafiorze, ale co do tego?
lrf
bambusowych nie mam i nie miałam, a jak jest na metce z praniem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaa widziałam stópkę na brzuchu!!!
wypięła tak, ze wystawało sporo powyżej reszty brzucha. Nie jak kopaniak czy wypięcie pupy tylko sama cienka nóżka:D. Chwila, ale cudowne:) jak taki Obcy hehe:)
agatia, kamciaelcia, alinka, pirelka, violett, Sabina, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
lrf
tetra i flanela nie sa wymagajace w ogóle w praniu
biale sa nawet na 90 stopni
nie znam bambusa
ale przeciez musi sie nadawać do praniawiec woda i normalna temperatura nie powinny zaszkodzić. Nowe rzeczy wypłukuję głównie z chemii, stad daje niższą temperature(by świezutkie barwniki nie puscily) ale dłuzszy niż zwykle cykl prania np 1,5 h(by sie ładnie wymiętoliło w pralce, wypłukało na rózne sposoby)
-
nick nieaktualnyAgatia no właśnie sterczałam z kamerą włączoną i nic, a jak wyłączyłam i czytałam Twoją wiadomość to znowu zrobiła, nie tak spektakularnie, ale ma wyczucie wstydnisia:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2016, 09:18
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny