WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bez problemu maluję u stóp, z goleniem trudniej, ale póki co daję radę, lusterko się przydaje, ale nie wiem czy jakichś dzikich mijaków nie zostawiam - gin nic nie mówił, może docenia gest;). Golę się teraz tylko na wizyty, ew. na basen, póki co to są okazje warte wyczynu. Inne okazje niech mąż docenia, że w ogóle zaistniały;)
-
Sarcia
Ludzie rzadko się odwołują bo zusu czy Us się boją. ..nawet często pracodawcy. Pracodawca uwierzył w te komentarze do ustaw! Przecież mi to czytali! Ostatnio nie miałam okazji im jakoś napomknac ze w sądzie rejonowym z zusem wygrałam. ..ale przy innej okazji nie powstrzymam się -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia z ciekawości co lekarz na Twoją wagę?
Nie martwi Cię to, że kompletnie nic nie rośnie?
Mnie 2 razy golił mąż, dziś też miał to zrobić, ale cały dzień był w pracy - z przerwą na obiad i się spóźnił 2h i jestem taka zła, że czekam na MEGA przeprosiny. Do tego czasu nie gadam z nim... <foch kobiety w ciąży>
Jutro wizyta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Kamcia z ciekawości co lekarz na Twoją wagę?
Nie martwi Cię to, że kompletnie nic nie rośnie?
Mnie 2 razy golił mąż, dziś też miał to zrobić, ale cały dzień był w pracy - z przerwą na obiad i się spóźnił 2h i jestem taka zła, że czekam na MEGA przeprosiny. Do tego czasu nie gadam z nim... <foch kobiety w ciąży>
Jutro wizyta
Piotruś waży 2 kg i to przed 90 centylem...wiec nic mój gin nie mówi. ..z Emilka przytyłam 3.5 kg ale z nią waga spadała i potem rosła a teraz spadła na początku i stoi
Z Emilka ptasie mleczko jadłam a teraz nie mam czym się tuczyć
A jem przecież cały czas
Ketony codziennie mierze w moczu
Może taki mój urokze ciąża służy a po szybko waga wróci (nawet z nadwyżka )
-
nick nieaktualnywróciłam z zakupów, kilka rzeczy do wyprawki dokupiliśmy: czapeczki, paczkę pampersów, bepanthen (bo była promocja w rossmannie), płyn do kąpieli z hippa, patyczki z ogranicznikami i płatki bawełniane
miałam sobie jeszcze majty i podkłady kupić, ale nie wiedziałam w końcu co i będę nad tym dalej główkować, a przy okazji poszukam koszyka na czapeczki i skarpetki
-
nick nieaktualnyPirelka wszystkiego najlepszego!!!
Witam się.Zabieramy się konkretnie za remonty. Wczoraj kupiliśmy łóżko pojedyncze dla Filipa. Dzisiaj mąż ma wynieść jeszcze stary tapczan. Pokój jakoś nabrał rozmiarów.
Zabawek mojego dziecka do wyniesienia było 4 wielkie kartony.pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za rady.na szczęście okazało się że nie będę nic podpisywać bo oni tylko chcieli porządek mieć w systemie ślę jeżeli to mi miałoby wyjść na niekorzyść to absolutnie nie
także zadzwoniłam do tej pani co ten porządek robi powiedziałam jej ze mi cisnienie podniosła i się wszystko od razu wyjaśniło także uf uf uf
Ja jestem 10 na plusie uważam że to ok mam tylko nadzieję że jeszcze Max 3 kg mi przybędzieŻabcia_ lubi tę wiadomość