X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Pirelka
    Nazwę różowej pamiętam
    Żółtą na probniku poznaję
    ale tej turkusowej za cholerę nie odnajduję :D
    Haha, jak na złość :) ale to jak macie opakowanie to spokojnie :) mam tylko nadzieję, że u mnie w sklepie będą, ale pozostaje mi zamówienie online nawet w ostateczności :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka koniecznie na czczo 12h i nie jeść ciężko wcześniej, bo to jednak wątroba. Ja bym pewnie nie robiła gdyby nie ta swędząca wysypka i tak miałam wątpliwości, bo objawy się nie zgadzały inne, ale to tylko 36zł a nie myślę już nad tym.

Kamcia widzisz jak ostatnio policja może użyć siły, paranoja:/ dres ma większe prawa, przez to oni się teraz boją, bo nie daj Boże użyj to masz potem takie problemy, tłumaczenia, ze zwolnieniami włącznie:/
    tym nato.się, aż tak nie stresuję, ale dniami młodzieży bardzo bardzo. To jest jedna wielka porażka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Zabcia zasilek przysluguje tylko w przypadku kiedy skonczy ci sie umowa a pracodawca jej nie przedluzy, albo cie zwolnią niezaleznie od Ciebie np. jak jest redukcja etatow, w innych wypadkach nie przysluguje zasilek, a napewno nie po rozwiazanej umowei zlecenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 19:11

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zamierzałam sobie pomalować paznokietki u stop... Cholera chyba jednak rady nie dam! Raz mi małż malował na czerwono :) ale się uśmiałam! Wywijał tym pędzelkiem jakby pokój malował!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka ja też muszę ponownie, ostatnio jeszcze spokojnie mi się udało :) w odpowiedniej pozycji :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Mamy takie samo zdanie odnośnie dni młodzieży. ..bez szczegółów jaką to my mamy dziś młodzież
    I policji mało wolno a wojsku to już w ogóle nic. ..nic a nic. ..przecież to tylko obrona w razie wojny

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nog sama ogolic osttanio nie moglam meza wzywalam na poslilki, a nie mowiac juz o goleniu same wiece czego jak ledwo reka przez brzuch moge siegnac zeby ja umyc, parodia! o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis chodze jakas poolamana brzuch mnie ciagnie ale tak smiesznie bo od zebe w kierunku pepka od rana chwilami boli mnie w zebrach z oddychaniem ciezko, schylac to juz moge powoli zapomniec ze taka czynnosc istnieje, nawet skarpetki problem mam ubrac;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze jako tako sama się golę, choć kompletnie nic nie widzę :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Anulka ja też muszę ponownie, ostatnio jeszcze spokojnie mi się udało :) w odpowiedniej pozycji :D
    Kurczę to dobra jestes bo ja chyba juz wszystkie wypróbowałam ;) i nie dam rady :)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja akurat malowac paznokci u stop nie lubie to nie mam z tym problemu, bo tylko obetne i wypiluje i bezbrawnym lakierem ale w ciayz tez sie w to nie bawie tylko obcinam i ewentualnie jak sie nie zasapie to piluje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierlka

Ja sobie stawiam male lusterko to wszytsko widze ale gorszy problem mam zeby siegnac tam gdzie widze:D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez daje rade z malowaniem paznokci u stóp a waga juz sporo bo 9 z przodu i brzusio tez pokazny.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia wiem, zer z ZUSem wojujesz dla tego tym bardziej rozbawiła mnie lekka nutka ironii w Twojej wypowiedzi ;)
    Mój wujek wojuje z nimi już kilka lat o rentę i mimo postanowień Sądu na jego korzyść Zus uchyla się od obowiązku, odwołuje się, przyciąga sprawy. Są ponad prawem i tyle...

Ja próbowałam zrobić dziś pazury u nóg, ale nie mam siły u jutro idę na hybrydy do koleżanki kosmetyczki. Chyba lenistwo bardziej wzielo górę nad trudnościami brzuchowymi ;)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie golenie to tez dramat. I juz sama tego robić nie bede, bo po ostatnim razie brzuch mnie bolał od tych wygibasów i schylania. Takze, albo mój M. bedzie mi pomagał w takich czynnościach, albo bede szympans :D a o paznokciach u stop to juz nawet nie bede wspominać... Nie jestem wstanie nawet ich spiłować. Czuje sie jak inwalidka :(

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoooooo nie no ja mam andzieje ze u mnie 9 z przodu sie nie pojawi nawet w ciazy , jak 8 sie pojawila to juz nerwice mam a co dopiero 9.

zwlaszcza ze ja zawsze wazylam 64 kg to taka waga dla mnie to zabojstwo, a po mojej corci juz wskoczylo mi 7 z przodu i tak ciezko mi bylo sie tego pozbyc a teraz mam za swoje, bo dostalam zylaki na nogach i rąbie mnie kosc ogonowa;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

Bo zus to są zeby nikogo nie obrazic jesli ktos tam pracuje po prostu pojeby! Kiedys kolega mi mowil ze jego zdanie jest takie ze zus ma sowje przepisy niekonieczne zgodne litera prawa, kiedys sie z tego smialam a dzis twierdze ze mial racje z racji wiekszego doswiadczenia w pracy ;)

Jak beda chcieli sie pobawic to sie bedziemy bawic ale to ich ta impreza bedzie drogo kosztowac bo za kazdy miesiac 2,5 tysiaca nie ich plus odsteki wiec niech sie bawia dalej ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal na minusie z wagą. ..jem co 1.5 h i na wadze wciąż 81.3 kg. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Zus tworzy sam sobie przepisy :D
    Mojemu pracodawcy pokazali wielki stos papierów pt komentarze do ustaw :) ktoś po swojemu (po zusowskiemu ) napisał własne interpretacje różnych przepisów i to jest dla nich podstawa :D nawet nie jest napisane kto tworzył te komentarze. Głupiec uznałby to za jakieś źródło przepisów
    Mi też przecież pokazano. Przeczytano :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

No wlasnie , ja nigdy z zusem problemow nie mialam ani zadnych blizszych stycznosci, wiedzialam jak to funkcjonuje ale dopiero jak mnie to dotyczy to sie temu przyjrzalam z bliska i faktycznie nawet czytajac moja decyzje podpierali sie artykulami w ich interpretacji, bo ja ci powiem ze oni mysla ze ludzie to jest ciemnota i anpisza takie cos i kazdy w portki narobi ze strachu i sie nie odwola. Stado baranow i nic wiecej.

‹‹ 1457 1458 1459 1460 1461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ