WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pirelka
Nazwę różowej pamiętam
Żółtą na probniku poznaję
ale tej turkusowej za cholerę nie odnajdujęale to jak macie opakowanie to spokojnie
mam tylko nadzieję, że u mnie w sklepie będą, ale pozostaje mi zamówienie online nawet w ostateczności
-
nick nieaktualnyAnulka koniecznie na czczo 12h i nie jeść ciężko wcześniej, bo to jednak wątroba. Ja bym pewnie nie robiła gdyby nie ta swędząca wysypka i tak miałam wątpliwości, bo objawy się nie zgadzały inne, ale to tylko 36zł a nie myślę już nad tym.
Kamcia widzisz jak ostatnio policja może użyć siły, paranoja:/ dres ma większe prawa, przez to oni się teraz boją, bo nie daj Boże użyj to masz potem takie problemy, tłumaczenia, ze zwolnieniami włącznie:/
tym nato.się, aż tak nie stresuję, ale dniami młodzieży bardzo bardzo. To jest jedna wielka porażka. -
nick nieaktualny
Zabcia zasilek przysluguje tylko w przypadku kiedy skonczy ci sie umowa a pracodawca jej nie przedluzy, albo cie zwolnią niezaleznie od Ciebie np. jak jest redukcja etatow, w innych wypadkach nie przysluguje zasilek, a napewno nie po rozwiazanej umowei zleceniaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 19:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dzis chodze jakas poolamana brzuch mnie ciagnie ale tak smiesznie bo od zebe w kierunku pepka od rana chwilami boli mnie w zebrach z oddychaniem ciezko, schylac to juz moge powoli zapomniec ze taka czynnosc istnieje, nawet skarpetki problem mam ubrac;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez daje rade z malowaniem paznokci u stóp a waga juz sporo bo 9 z przodu i brzusio tez pokazny.
-
Sarcia wiem, zer z ZUSem wojujesz dla tego tym bardziej rozbawiła mnie lekka nutka ironii w Twojej wypowiedzi
Mój wujek wojuje z nimi już kilka lat o rentę i mimo postanowień Sądu na jego korzyść Zus uchyla się od obowiązku, odwołuje się, przyciąga sprawy. Są ponad prawem i tyle...
Ja próbowałam zrobić dziś pazury u nóg, ale nie mam siły u jutro idę na hybrydy do koleżanki kosmetyczki. Chyba lenistwo bardziej wzielo górę nad trudnościami brzuchowymisarcia123 lubi tę wiadomość
-
No u mnie golenie to tez dramat. I juz sama tego robić nie bede, bo po ostatnim razie brzuch mnie bolał od tych wygibasów i schylania. Takze, albo mój M. bedzie mi pomagał w takich czynnościach, albo bede szympans
a o paznokciach u stop to juz nawet nie bede wspominać... Nie jestem wstanie nawet ich spiłować. Czuje sie jak inwalidka
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyłoooooo nie no ja mam andzieje ze u mnie 9 z przodu sie nie pojawi nawet w ciazy , jak 8 sie pojawila to juz nerwice mam a co dopiero 9.
zwlaszcza ze ja zawsze wazylam 64 kg to taka waga dla mnie to zabojstwo, a po mojej corci juz wskoczylo mi 7 z przodu i tak ciezko mi bylo sie tego pozbyc a teraz mam za swoje, bo dostalam zylaki na nogach i rąbie mnie kosc ogonowa;/ -
nick nieaktualnyAgatia
Bo zus to są zeby nikogo nie obrazic jesli ktos tam pracuje po prostu pojeby! Kiedys kolega mi mowil ze jego zdanie jest takie ze zus ma sowje przepisy niekonieczne zgodne litera prawa, kiedys sie z tego smialam a dzis twierdze ze mial racje z racji wiekszego doswiadczenia w pracy
Jak beda chcieli sie pobawic to sie bedziemy bawic ale to ich ta impreza bedzie drogo kosztowac bo za kazdy miesiac 2,5 tysiaca nie ich plus odsteki wiec niech sie bawia dalej -
Sarcia
Zus tworzy sam sobie przepisy
Mojemu pracodawcy pokazali wielki stos papierów pt komentarze do ustawktoś po swojemu (po zusowskiemu ) napisał własne interpretacje różnych przepisów i to jest dla nich podstawa
nawet nie jest napisane kto tworzył te komentarze. Głupiec uznałby to za jakieś źródło przepisów
Mi też przecież pokazano. Przeczytano -
nick nieaktualnyKamcia
No wlasnie , ja nigdy z zusem problemow nie mialam ani zadnych blizszych stycznosci, wiedzialam jak to funkcjonuje ale dopiero jak mnie to dotyczy to sie temu przyjrzalam z bliska i faktycznie nawet czytajac moja decyzje podpierali sie artykulami w ich interpretacji, bo ja ci powiem ze oni mysla ze ludzie to jest ciemnota i anpisza takie cos i kazdy w portki narobi ze strachu i sie nie odwola. Stado baranow i nic wiecej.