WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia, mysza dziękuję :*
Co do usg w III trymestru, to ja słyszałam tylko po 30 tc, a reszta to takie zwykłe usg.
Angela super, że wyniki takie dobreteż liczę na pomyślne i odstawienie żelaza
Wróciłam od lekarza, pokazały mi sie obie kruszynkijedna mniej, ale można było zobaczyć ! Akrobatki to są, rączka i nóżka przy głowie
Wydają się też podobne do Tatusiachyba wezmą po połowie.
Ważą po ok. 1.1 kg i 1,2 kg i są najpiękniejszemysza0406, Pysiaczek89, kamciaelcia, agatia, Sabina, martta, bbeczka91, marta258, bisacz, violett, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wróciłam z miasta, myślałam że będzie całkiem znośnie, ale znowu się gorąco robi, miałam iść po jazdach na jakieś zakupy, ale nie mam kompletnie sił
odkryłam że w osiedlowym sklepie (niedaleko gdzie się jazdy zaczyna) produkty loveli o ok 5-6 zł tańsze niż w rossmannie, a na dodatek mają kapsułki! Kurczę to tak nie po drodze, że aż żałuję
z drugiej strony nie będę się teraz tarabanić z chemią i kupować na zapas, bo nie wiadomo czy młody zaakceptuje i nie dostanie uczulenia. Tak samo kupuję mniejsze pampersy pakowane po 20 kilka sztuk, najwyżej poślę męża na zakupy jak się nic nie będzie działo...
pomimo atrakcyjnych cen, boję się w gemini zamawiać w te upały -
pewnie pamietacie moje nerwy, kiedy to szwagierka miała zamiar wybrać sie do mnie w najwieksze upaly i jak akurat byłam sam w domu...ba! wtedy juz woda była u nas skażona
a teraz okazuje się, ze moja szwagierka ma jutro rano egzamin z w-fu w celu przyjęcia się do jednostki , w której mąz (jej brat)pracuje...właśnie jest w drodze z lubelszczyzny (ma 600km)
i nikogo nie raczyła o tym poinformować. dopiero tesciowa zadzwoniła, ze ta podróż ma miejsce-szwagierka sobie wymyslila, ze przenocuje w hotelu!!!!nosz kur...ja nie mam do takich osób sił!!!!twierdzi ze nie gniewa sie za tamten weekend, ale że jej głupio do nas sie pchać...ale ona nie widzi różnicy???nie ma upału!mamy wodę! i mąż jest w domu (jutro rano razem pojadą do jednostki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:lrf
na marchewkę nic nie da rady
ja odplamiacz mam
a na trudniejsze jeszcze plamy(uciekajaca kupka) mydełko odplamiajace
A na plamy z marchewki podobno najlepsze suszenie na słońcu. Ze słońce pięknie wybiela. Nie wiem. Nie stosowalam -
Little Red Fox wrote:dziewczyny czy odplamiacz też kupować? czy póki nie wprowadzamy marchewki proszki/mleczka i inne środki czystości sobie dadzą radę?
jak jest dobra bawełna to zejdzie wszystko marchewka, porzeczka i cała reszta
Młody swinil i świni
i ma nawyk wycierania rąk w ubranie
najlepiej schodzi z ubranek z Lidla
Tylko trzeba szybko namoczyćpiore w białym jeleniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 15:43
-
Little Red Fox wrote:na pewno jest coś na marchewkę, tylko pytanie czy nadaję się na niemowlęce ubranka
a mydełko jakieś specjalne czy najzwyklejsze np z rosska?
mydełko odplamiajace Dr Beckmann
na kupke super
ale na marchewkę żadnego sposobu nie miałam, bez względu na źródło zakupu ubranek
i nie mówie o czystej marchewce, bo taka Emilka jadła może 2 razy -
Sabina wrote:Fakt. Ja tez kupkę zapieralam mydłem
A na plamy z marchewki podobno najlepsze suszenie na słońcu. Ze słońce pięknie wybiela. Nie wiem. Nie stosowalam
Ja zdecydowanie płyn do prania biały jeleń hipoalergiczny (mydła nie lubię) i moczenie w zimnej wodziepo ciepłej niestety nie ma szans sprać niczego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi az oczy łzawia ze zmeczenia
Bylam u kosmetyczki na brwiach, ale mlody dawal popalic
Kupilam sobie monte, czasopismo i zaraz zaczne etap: leniwiec.
PS- spakowalam sie dzis do szpitala... Jeszcze tylko ubranka malego i bedzie wsjo (wyparzalyscie kapturki i smoczek)? -
nick nieaktualny