WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymakarony w biurze gdzie jest sterta papierów i kurzu to dramat. W dodatku często jest przeciąg przez co sznureczki są poza mieszkaniem i haczą o coś wmontowanego w okna
Moja zasłonka spięta jest klamrą do włosów. Tyle, że jej nie widać
Miałam kupić coś ozdobnego, ale w moim miasteczku ciężko coś takiego znaleźć, a nie jeżdżę póki co w inne rejony
Mój małż też lubi roznegliżowany biegać po domu. Teraz jest to szczególnie niebezpieczne, bo do salony wynieśliśmy komode z naszą bielizna, żeby zmieścić łóżeczko w sypialniSabina, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
ksosiu
to u mnie podgląd sasiedzki jest ewentualnie w sypialnibo krótka firana
mąż chociaz gacie miewa na sobie
u mnie nie tyle kurz dominuje co szare kłaki kota-nie wiem skad z niej to leci, bo jest czarna. Pare lat trwało zanim sie zorientowalismy ze to nie kurz w kątach, ale koci puszekWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:04
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:pirelka
sfotografowałam dla ciebie fragment sciany
pokój mam jasny brąz/ beż z pionowymi pasami turkus (i w tym samym odcieniu zasłony)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecd8bd030e9e.jpgpołączenie z beżem też takie jak planuję.. super, dzięki :*
Czy ten turkus jest jeden odcień, czy może kilka? Bo jak kilka to podałabyś mi nr. albo nazwę jeśli masz gdzieś jeszcze? -
mąż pojechał dzis do pracy (reszta ma urlop)
i juz od rana do mnie dzwoni...
tekmat wyjazdu na dni młodziezy zakonczony, pojawił sie nowy
kur...mać!!!
rano juz odmowił wyjazdu do Wa-wy na święto WP (wyjazd 01.08-17.08)
ze wzgledu na mnie ...przeciez to juz moze byc tydzień przed cc, a przeciez dzidzius decyduje , kiedy chce wyjść
i znów mu duupę trują ...przekupuja nagroda pieniężną (dwa lata temu tez był i tez dostał), no fajnie by było...ale nie w sierpniu!!!!przeciez bysmy mieli teraz 3 tyg na sprzatanie, malowanie, rozkladanie łózeczka czy kołyski...NIE nie nie! nie ma mowy choć kusi
i tak to w naszym kraju jest-najpierw wysyłają wszystkich na urlop, a potem nie maja ludzi do pracy -
pirelka wrote:Kochana dziękuję Ci !!! Piękny turkus, idealny do mojego dywanu
połączenie z beżem też takie jak planuję.. super, dzięki :*
Czy ten turkus jest jeden odcień, czy może kilka? Bo jak kilka to podałabyś mi nr. albo nazwę jeśli masz gdzieś jeszcze?
to ta farba z castoramy 0, 75 l "coulours"
zasłony tez w tym odcieniu i pod ta sama nazwa coulours
mam z netu zdjęcie tej farby (ale inny odcień)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/383d70487ee9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:22
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia
14 dnk od daty zlozenia wniosku
oj, to sporo, wiec jeszcze cierpliwie czekam
a kiedy i na jaki oficjalny numer tel dzwonić z pytaniem, czy do sadu wplyneło odwołanie???i do kogo mam w tej sprawie dzwonić???a może lepiej osobiście podjechać i pytać? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A ty wysylalas poczta ?bo z reguly poczta trafia do biura podawczego i stamtad roznosza do odpowiednich dzialow, wiec mozesz zadzoanic do biura podawczego z tym pytaniem, wtedy lni ewentualnie przelacza cie do odpowiedniego dzialu
wniosek o wyrok poczta
ale najwięcej mi chodzi o to na jaki nr/do kogo dzwonić, czy wpłynęło do nich odwołanie od wyroku z zusu (radca coś o tym napomknął). Bo to raczej szybciej niż czekanie na wezwanie do sądu okregowego...
na ich danych podaja jeden numer-to moze jakaś centrala...niech sami zatem decydują do kogo przełączyc...
kombinuję, co tu zrobić, aby jak najszybciej wiedzieć, czy zus sie odwołał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś mam dzień dobrych wiadomości wyniki morfologii właśnie przyszłym i jest idealna. Może w czwartek lekarz każe odstawić lub przynajmniej mniejszy mi dawkę żelaza.
Kolejny pozytyw mam zrobione całe już pranie, później poprasuje.
I dziś zamawiam całą już wyprawkę chemię, gemini, ręczniki itp. Zostanie mi do kupna tylko łóżeczko i zamówienie literek.kamciaelcia, Ksosia, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wlasnie skonczylam prasowac... Mam za malo miejsca w szafce Antka...
Czesc rzeczy bede musiala pochowac w kartony wiec jeszcze musze je posortowac
Za tydzien/ dwa popiore i poprasuje kocyki i posciele.
Musze jeszcze rozek zamowic. Mam jeden od makaszki. Mozecie polecic jakis kupny online?